Overskuelig hjemmeside og mulighed for at se tidligere ordre, så man slipper for hver gang at skulle finde det rigtige filter til sit anlæg. Hurtig ordrebehandling, der var pakket samme dag, så jeg m... Leggi di più

Nemt at bestille nye filtre. Nemt at betale med mobile pay. Hurtig ordrebekræftelse. Hurtig levering af den ene type filter, den anden type leveres senere fra fjernlager. Har heldigvis ikke akut brug... Leggi di più

Tæt på Danmarks hurtigste levering. Vi har købt filtre gennem mange år, og der er altid god og hurtig service. Gode produkter og ofte skarpe priser og ind i mellem fri levering. Kan klart anbefale Fil... Leggi di più

Har nu ventet 10 dage uden varerne er afsendt. Service på anlægget blev udført i dag men filtrene nåede ikke frem. Ærgerligt når leveringstiden på hjemmesiden er kortere. Min fejl - der var gået 7... Leggi di più

1. Fornitore di filtri dell'aria
  2. Produttore di apparecchiature per la ventilazione

Hos Filterhuset er du i trygge hænder. Vi er en dansk webshop, der selv producerer størstedelen af vores ventilationsfiltre her i Danmark. Udover ventilationsfiltre finder du også støvsugerposer, emhættefiltre, indeklimamålere og meget mere. Når du handler hos os, får du ikke bare et kvalitetsprodukt – du får en sikker og pålidelig købsoplevelse, hvor både bestilling og genbestilling er nemt og overskueligt. Vi ved, det skal være enkelt at vedligeholde et sundt indeklima. Derfor har vi lavet brugervenlige guides, der hjælper dig trin for trin med at skifte dine filtre selv. Og har du spørgsmål, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig godt videre.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Har nu ventet 10 dage uden varerne er…

Min fejl - der var gået 7 dage og ikke 10 dage - det kommer der dog til at gå før filtrene leveres.

3 settembre 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.
Jeg kan se, at fra du bestilte til du gav denne anmeldelse, der gik 7 dage (5 arbejdsdage). Din bestilling er gjort under vores kampagne, hvor vi skriver, at der kan opleves forlænget leveringstid.
Stadig, er det selvfølgelig rart at vide, hvis der er noget vores kunder ikke er tilfredse med. Så har vi mulighed for at gøre noget ved det. Tak!
Dine filtre står til at blive produceret snart. Jeg vil holde øje med din ordre, til den er ude ad døren.

De bedste hilsner fra Filterhuset

Køber jævnligt fra filterhuset og får…

Køber jævnligt fra filterhuset og får altid fine varer som modtages hurtigt. Det kiksede dog vist lidt med leveringstiden den her gang.

22 agosto 2025

Hej Sidsel

Tak for din anmeldelse.

Vi er sætter pris på, at du handler hos os. Det er vi glade for :)
Denne gang skete din bestilling en fredag eftermiddag lige op til en travl kampagne. Dette gav desværre lidt ekstra leveringstid, hvilket vi gerne vil beklage.

NEMT

Jeg kunne bestille det jeg plejer ved et enkelt klik.

25 agosto 2025

Hej Brian

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du synes, bestillingen var nem og ligetil. Vi håber, at du også bliver glad for dine filtre.
Vi håber at se dig igen, og at vi næste gang kan gøre os fortjent til 5 stjerner :)

Passede ikke til min Nilan 300T

26 agosto 2025

Hej Dennis

Hvis der er bestilt rigtigt, plejer der ikke at være problemer med, at det vi sender ikke passer. Jeg sender dig en mail med det samme, så vi sammen kan få styr på sagen.