Billigfilter Recensioni 94

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Top top service Jeg bestilte de forkerte filtre (min fejl) og alligevel vil de gerne sende nogle nye og betale returfragten på min fejlbestilling. Der sender de så de forkerte filtre, men rette... Leggi di più

Jeg lavede en fejl og de kompenserede! Bestilte forkerte filter til mit anlæg. Smed dem en mail med råd og vejledning. Fik link inden for 12 timer til de rigtige plus de lovede et pakkelabel kom me... Leggi di più

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos BilligFilter.dk sælger vi filter til ventilationsanlæg til diverse ventilationsanlæg.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk service

Kom til at bestille de forkerte filtre til en af mine ventilationsanlæg. Efter modtagelsen skrev jeg en besked og straks modtager jeg et svar, hvori der står at de sender de rette og vedlægger en returlabel til de forkerte for retur ved lejlighed.
Sikke en service og tillid!

5 agosto 2025

Gode priser, levering og kvalitet

Gode priser på filtre til ventilationsanlæg. De sendes fra udlandet, hvilket gør, at leveringstiden er et par dage – men det fremgår tydeligt ved bestilling. Filtrene er produceret i EU og virker til at være af god kvalitet.

12 aprile 2025

Jeg bestiller altid filtre hos Billig…

Jeg bestiller altid filtre hos Billig Filter. Denne gang blev jeg bekræftet i, at de er værd at handle med, da de yder en service ud over det sædvanlige.

Jeg havde skrevet forkert adresse på min bestilling og reagerede for langsomt, hvilket betød, at mine filtre blev sendt retur.

Jeg skrev til Billig Filter om situationen og bad dem om hjælp til at få dem sendt retur, mod at jeg naturligvis ville betale for ekstra fragt.

Jeg fik hurtigt et venligt og bekræftende svar fra Brian Christiansen, som straks fik sendt dem afsted igen, og han valgte ikke at tage penge for ekstra fragt. Det er i mine øjne service ud over det sædvanlige, og de har netop fået en loyal kunde, der fremover altid vil købe sine filtre hos Billig Filter og anbefale dem til alle.

1 settembre 2024

Fremragende service

Fremragende service. Bestilt hos dem og alt gik super hurtig. Jeg kommer klart til at kæbe mine filtre der i fremtiden. Varmeste anbefaling.

17 gennaio 2024

Virkelig god service og god pris

Virkelig god service og god pris. Det er lidt svært at bestille de korrekte filtre til mit Genvex anlæg. Da jeg havde fået bestilt forkert, sendte de blot de rigtige med returlabel, og jeg kunne returnere min fejlbestilling omkostningsfrit. Super service :-)

14 novembre 2023

Top top service

Top top service

Der sender de så de forkerte filtre, men retter hurtigt op og sender de rigtige filtre - PLUS en iskold kvajebajer. Klasse service fra deres sælger Brian :-)

16 novembre 2023

Nok for billigt🧐

Nok for billigt🧐
Har fået filtre til mit Dantherm genvex, men de er 3-4 mm. for små så der kan komme luft forbi filtret, så selvom der var hurtig levering skal jeg ikke have flere filtre her!

11 ottobre 2023

Ikke 100% tilfreds

Hej, jeg er ikke tilfreds med jeres service. Jeg skrevet til jer men i glemt at svar tilbage.
Jeg betalt for 2 x filter men postnord men de siger at de sendt pakken tilbage til jer. Jeg fik ikke pakken og heller ikke mine penge tilbage.
Jeg vil enten have pengene tilbage (152kr) eller får en ny pakke (2 x G4 Filterhue m/ring | Ø125 mm)

I skal huske at skrive tilbage til jeres kunde når de prøver at kontakte jer.

15 novembre 2022

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Nem og overskuelig hjemmeside med service i verdensklasse! Jeg havde en skøn oplevelse med Billigfilters kundeservice, hjælpsom, høflig og professionel.

Kan stærkt anbefale denne hjemmeside!

3 novembre 2022

Bestiller aldrig her fra igen

Bestiller aldrig her fra igen. Leveringstider er simpelthen helt hen i vejret!

Bestiller filter d. 12/2. Umiddelbart forventes leveringstiden først til d. 21/2. I reklamere med 3-5 dage. :( jeg går absolut tilbage til filterhusen.dk igen. Her er leveringstiderne kun 2 dage 😊

18 febbraio 2022