Valutata 5 stelle su 5

Mijn nieuwe Samsung laptop is door een wel heel aardige deskundige Mohammed met volle tevredenheid geïnstalleerd. Super blij !

Valutata 4 stelle su 5

Fiksi gevraagd om een pc-deskundige een kleine mutatie in de Bios te laten aanbrengen, zodat de pc meteen kon laten opstarten indien de pc van stroom werd voorzien zonder te hoeven gebruik te maken v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en professionele hulp nog op dezelfde dag dat ik de opdracht plaatste. De IT specialist Terry had verstand van zaken en loste het probleem binnen een uur op waar FritzBox en HP het niet voor el... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Heb een prima ervaring met Fixie. Keurig netjes op tijd, veel verstand van zaken. Helaas heeft hij niet al onze items kunnen oplossen maar dat geeft niet aan Fixie gelegen.

Dettagli dell'azienda

1. Servizi e assistenza per computer

Scritti dall'azienda

Computerhulp aan huis tegen vaste prijzen. Computerhulp, smartphones, tablets en andere digitale apparatuur.

4,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

unprofessional and quite pushy for money

We've tried to get their service for our printer even before they initiated any discussion & without scheduling any appointment they were pushing for money. Our company didn't feel right about them and they asked for cancellation fee. We paid but never fiksi again.

Edit 1: after their response-

We agreed to pay the 100 but without scheduling we were not ready to pay and received about 2-3messages/ mails/ in a day kind of made us take a back step. We thought it’s not a reliable service. I’ve never seen a company that push so much. 100 is honestly not a problem for a company of our size but the way this was handled was something we were taken back! So we decided not to go with them and paid the cancellation fee as agreed. Companies take time to process payments, after a request is received, the finance team processes it in at-least 2-3 business days. Which is the same we took! To avoid your continuous communications I paid from my personal account.

No hate!
My apologies if my review has caused any distress during Christmas!

Wishing you all a great Christmas & holiday.
Thanks.

17 dicembre 2025
Logo di Fiksi

Risposta di Fiksi

Geachte heer Devarakonda,

U verzocht om spoedassistentie bij een netwerkprinter binnen een professioneel bedrijfsnetwerk. Hiervoor was de inzet van een ervaren en professionele netwerkspecialist noodzakelijk.

Gezien de vereiste expertise, de gewenste korte termijn, de omvang van de opdracht en het feit dat u een nieuwe zakelijke klant bent, hebben wij vooraf aangegeven een aanbetaling van EUR 100,- te verlangen. Deze gedeeltelijke vooruitbetaling zou pas plaatsvinden zodra er een concrete afspraak was ingepland, en voordat de afspraak daadwerkelijk zou plaatsvinden.

Het stond u volledig vrij om niet akkoord te gaan met deze voorwaarden, maar u bent hier uitdrukkelijk mee akkoord gegaan.

Conform afspraak hebben wij een expert ingepland voor een bezoek enkele dagen later. De overeengekomen aanbetaling, die direct na het inplannen voldaan had moeten worden, bleef echter uit. Zelfs een dag voor de afspraak hadden wij de afgesproken gedeeltelijke vooruitbetaling nog niet ontvangen, ondanks uw herhaaldelijke beloften dat de betaling onderweg was.

Uw bewering dat wij al vóór het plannen van een afspraak aandrongen op betaling, is dan ook een onjuiste voorstelling van zaken. Er was immers een duidelijke afspraak over een vooruitbetaling die verricht zou worden nadat de expert was ingepland.

Naar onze mening hebben wij volledig professioneel gehandeld: conform de overeenkomst hebben wij op korte termijn een specialist gereserveerd. Het was op dat moment aan u om uw deel van de afspraak na te komen door de aanbetaling te voldoen, zoals overeengekomen.

Het feit dat betaling dagenlang uitbleef en ook na herhaaldelijke toezeggingen niet werd verricht, zegt in onze optiek meer over de professionaliteit van uw onderneming dan over de onze. Wij hielden u enkel aan de gemaakte afspraken en waren ons deel daarvan tot aan dat moment volledig nagekomen.

Betrouwbaarheid is voor ons een kernwaarde. Dat geldt voor onze dienstverlening naar klanten toe, maar wij verwachten diezelfde betrouwbaarheid van onze opdrachtgevers.

Gezien de moeite die het u blijkbaar kostte om aan een geringe vooruitbetalingsverplichting van EUR 100,- te voldoen, is het achteraf bezien een juiste beslissing geweest de opdracht niet uit te voeren.

Team Fiksi

Valutata 5 stelle su 5

Niet goedkoop, wel erg professioneel en goed

Ons Ubiquiti-netwerk lag eruit. Eerst een ander (studenten)bedrijf geprobeerd, maar die stuurden een jonge student met wat basiskennis. Ons vrij uitgebreide Ubiquiti-netwerk ging hem boven de pet: na 3 kwartier proberen moest hij bekennen dat hij er niet uitkwam. Daarna Fiksi benaderd. Snelle reactie en helder, nl. dat hiervoor een netwerkspecialist voor ingezet werd en dat de prijs geen tientjeswerk zou zijn. De volgende dag stond er een wat oudere expert (midden 40 schat ik) voor de deur. Hij vond het probleem relatief snel en loste het helemaal goed op. Niet de goedkoopste, maar wel betrouwbaar en professioneel.

2 ottobre 2025

Slecht geholpen

Slecht geholpen, de meneer aan de telefoon heeft me niet kunnen helpen met mijn computer probleem, maar ik heb nog wel mooi die 49 euro mogen betalen.

13 giugno 2024

Slechte service

Slechte service, bedrijf komt afspraken niet na.

20 giugno 2024
Logo di Fiksi

Risposta di Fiksi

Geachte heer Van Alten,

Jammer dat u teleurgesteld bent. Echter zijn de feiten dat u een opdracht gaf voor hulp binnen 24 uur en vervolgens de afspraak annuleerde nadat wij een expert en tijd voor u gereserveerd hadden.

Annuleren kan en mag natuurlijk, maar in dat geval zijn wél de annuleringsvoorwaarden van toepassing die zowel voor de plaatsing van de opdracht als daarna per mail, duidelijk aan u gecommuniceerd zijn. Dit hield in dat een deel van de opdrachtwaarde als kosten dienen te worden voldaan.

U draait de situatie dus om. Fiksi kwam de afspraken wel na - wij planden immers een afspraak conform de opdracht - maar u wenste deze niet meer na te komen. Tegelijkertijd wilde u de annuleringskosten niet betalen.

Wij probeerden de afspraak te verplaatsen maar daarop reageerde u zo weinig serieus (om niet te zeggen respectloos) dat wij dat aanbod weer herriepen en alsnog de kosten in rekening brachten.

Overigens hebben wij sterk het vermoeden dat de 1-sterren reviews hierboven en -onder van u afkomstig zijn, aangezien deze allemaal gelijktijdig binnenkomen.

Wij vinden het jammer dat u zo onvolwassen reageert en menen dat enige zelfreflectie op zijn plaats zou zijn.

Team Fiksi

Boycot Fiksi

Fiksi is de slechtste computer specialist die je kunt vragen voor een kleine probleem van je laptop thuis. de heer Mohammed is een grote onkundige op het gebied van computers. Hij heeft tot drie dagen toe meer dan 20 uur gewerkt aan het feit dat ik niet kon inloggen op mijn laptop omdat de pincode onjuist was. De heer Mohammed heeft problemen, problemen en irritaties die torenhoog zijn opgeleverd. Ik ben erg geïrriteerd door de problemen die het hele team van Fiksi heeft veroorzaakt. Niet naar Fiksi gaan iedereen. Ze maken je computer kapot.

27 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Ik ben heel fijn geholpen door Fiksi

Ik ben heel fijn geholpen door Fiksi en hebben het probleem met Microsoft Office365 Outlook opgelost zoals belooft tegen een redelijke prijs.!
Het was voor mij een opluchting dat het probleem met Office365 is verholpen, voor een 80 jarige is het nog erger dan algebra.!!
Beter kan niet. (Dit was mijn eerste review op 17-7-2023)

2e keer (26-7-2023)
Wegens problemen met het activeren van het email programma Pop Peeper ook weer hulp gehad van "Dennis" die ontzettend bekwaam is, en ook dit probleem heeft opgelost met een paar kleine dingen.
De enigste opmerking wil ik maken over de zogenaamde 10% korting die je krijgt voor een tweede keer hulp te vragen.
Die heb ik niet gekregen en dat vindt toch wel jammer, want afspraak is afspraak bij mij. Van daar de 4 sterren.!

17 luglio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più