Vi manglede nogle snacks til mødelokalet i stedet for slik og andre søde sager...og ja Fusion boxen har bestemt ikke stået og samlet støv. Kæmpe anbefaling herfra
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk godt TILBUD 😀 Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning. + Lækre Sunde Snackkugler . . Glæder mig meget til videre produktion i mit Køkken. Det var min første Bestilling,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Virkelig elendig nødder og de der pasta chips er virkelige dårlige. De smager ikke emgang af det der står og selvom der er masser af kryderi på så smager det af intet ligesom deres nødder
Jeg er super glad for at handle hos Fiddles! Nødderne er altid friske, sprøde og smager fantastisk. Udvalget er stort og varieret, og det er tydeligt, at kvaliteten er i fokus. Leveringen er hurtig,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Fiddle's er vi passionerede omkring nødder. Som en dansk start-up, grundlagt i 2018 af den unge iværksætter Caner, er vi dedikerede til at revolutionere nøddebranchen. Vi bryder med det traditionelle ved at tilbyde unikke smagsvarianter som ristede mandler med saltkaramel og chili lime peanut cashew mix. Alle vores produkter er 100% veganske og lavet af de bedste råvarer.
Informazioni di contatto
Naverland 4, 2600, Glostrup, Danimarca
- info@fiddles.dk
- fiddles.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Super tasty nuts
Super tasty nuts, super fast delivery. Really good service :)

Risposta di Fiddle's
Super lækre snacks og lynhurtig…
Super lækre snacks og lynhurtig levering! Smagen var super godt! Jeg vil helt sikkert handle her igen :) Hov, Mange tak for gode service også!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg synes, Fiddle’s Snacks smager mega lækkert, især deres saltkaramel – det er helt klart min favorit. Drengene gør det sku godt! Hvis du har lyst til nogle lækre nødder, så bestil hos Fiddle’s.

Gør det bare godt
Fair priser, hammer gode smage og mega god service. Ikke sidste gang jeg køber fra dem

Tip top
Jeg har kun gode oplevelser med Fiddle's. Jeg har købt flere gange og er altid tilfreds med hele processen og kvaliteten.

Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt, jeg er stor fan af nøderne med saltkaramel, plejer tit, at tage en pose efter træning :)

Hurtig forsendelse og gode nødder 😏
Hurtig forsendelse og gode nødder 😏
Mandlerne med saltkaramel er vanedannende, og cashews+peanuts med chili er også ganske gode.

Risposta di Fiddle's
Bedste nødder i Danmark samt hurtig…
Bedste nødder i Danmark samt hurtig levering

Min yndlings nødder
Min yndlings nødder! Har aldrig smagt så smagsfulde nødder før 😍

Danmarks bedste nødder!
Danmarks bedste nødder!
Jeg så en video med deres saltkaramel nødder hvor de blev sammenlignet med brændte mandler, og blev nødt til at prøve dem selv. De er VIRKELIG gode, og saltkaramellen er blevet min nye favorit, når jeg skal have en snack i ny og næ. Kan klart anbefales hvis man vil prøve nogle nødder der er lidt anderledes end alle andre!

Risposta di Fiddle's
God og hurtig service og levering
Hurtig levering, lækre produkter, til fornuftige priser.

Risposta di Fiddle's
Stealing others ideas and selling it as their own!
dont do buisness with this company. They steal others ideas and try to sell it as their own.

Fiddles Hot Nuts er tæt på en ren scam
Fiddles Hot Nuts er tæt på en ren scam. 16 milioner scoville units loves der! De er ikke i nærheden af andre produkter der lover meget mindre. De er en tand hottere end en pose chili nødder men så heller ikke mere. Do NOT recommend.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.