Wat een geweldige producten! Onze hond Rocky (labrador) heeft al jaren last van zijn heupen.. al van alles geprobeerd, maar niks hielp.. maar nu geven we m al enkele weken de producten 'Heup en gewric... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben de Jeuk & Huid van Festy Bites aangeschaft voor onze Franse bulldog met een huisstofmijtallergie. We gebruiken het supplement nu pas één week en merken nu al een enorm verschil. Ze kra... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was al een tijdje opzoek naar natuurlijke probiotica. Via mijn buurvrouw kwam ik uit bij festybites. Onze Franse bulldog Henk eet vaak gras en heeft last van zijn buikje, ik geef nu 4 weken probio... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben blij met de snelle en goede bezorging! Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar deze FestyBites neemt hij wel!
L'azienda ha risposto
FestyBites streeft ernaar het welzijn van honden te verbeteren met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen. We ondersteunen honden van diverse leeftijden en rassen voor een lang, vreugdevol en gezond leven. Wij hanteren duurzame productie- en verpakkingsmethoden, en zoekt naar zero CO2-uitstoot via energie-efficiënte processen en hernieuwbare bronnen. Kwaliteit en innovatie vormen onze kern, waarbij we samenwerken met experts om veilige, effectieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen die inspelen op veranderende behoeften van honden en eigenaren.
Boerenkamplaan 130, 5712AJ, Someren, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Onze labrador heeft lange tijd ongemak gehad wanneer zij opstond, stijf, kreupel zijn. Ene keer was het na een paar meter over maar soms bleef het echt lang aan. Sinds we haar iedere dag 3 stuks Festybites geven is het over en gaat het al heel lang goed. Ze vindt t natuurlijk ook nog eens heel lekker!
De producten zijn OK maar wel erg duur en ik weet daarom niet of ik dit vol kan houden

Risposta di FestyBites
Ons Zsazsa (15 jaar) wou nooit haar pilletjes tegen artrose innemen...zelfs goed verstopt in een beetje paté of kippewit...en nu eet ze met plezier haar 2 "snoepjes" op!
Hartelijk dank! You're a life saver!

Risposta di FestyBites
ik heb dit product niet besteld,en ik wil een retour coupon

Risposta di FestyBites
Jeuk en huid besteld werd de volgende dag al geleverd. Nu 2 weken verder en jeuk is al stukken minder.

Risposta di FestyBites
Na eerst een zakje geprobeerd te geven en mijn hond hier heel goed op reageerde, Henin met de dierendag aanbieding 2 zakjes er bij gekocht. Ze heeft minder jeuk, likt veel minder aan dr poten. Ik ben benieuwd of het resultaat zo blijft. Erg fijn ook dat het vlees vrij is!

Risposta di FestyBites
Jullie dwingen de mensen niet spulletjes te bestellen. De bezorger eas erg vriendelijk. En het product was super snel binnen. Ga zo door groetjes margo

Risposta di FestyBites
Zijn super goed...mijn hondje is nog niet klachten vrij..maar wel stuk minder.

Risposta di FestyBites
Het product bevalt goed en wil weer een zending ontvangen maar weet niet meer welk product ik had besteld

Prima product
Onze Toller had in de zomer erg last van jeuk en extreme haaruitval. De dierenarts dacht pollenallergie maar kon niets verbeteren.Door deze anti jeuk koekjes is de jeuk en haaruitval verdwenen. Hond en baas weer blij! Bedankt voor dit super product.

Risposta di FestyBites
Snelle levering..of het helpt moet ik nog afwachten na een zakje nog geen verbetering