Hvis ma ku gi 0 stjerner så havde jeg gjort det … Hele tre mails har jeg sendt pg der ingen tlf numre at kontakte jeg synes simpelthen det er så respektløs at bedrage folk på denne måde . Det over en... Leggi di più
Vores lille pige fylder 4 år, og på grund af den aktuelle situation kan vi ikke holde fest. Vi besluttede at købe nogle dekorationer, så hun vil stadig nyde festen, selvom den bliver kun med sine foræ... Leggi di più
Skrev en kontakt formular om hvor hurtigt de kunne levere. Fik hurtigt svar tilbage og bestilte med det samme. Det lå klar til afhentning dagen efter i gls pakkeshop. Hurtig levering og varerne le... Leggi di più
Fuldstændig fantastisk service! Jeg nåede dårligt at gennemføre betalingen før Thomas skrev at han allerede havde afleveret min pakke hos GLS 🙏🏼 Der kommer heldigvis MANGE børnefødselsdage osv d... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Festmosfæren er vi leveringsdygtige i festartikler til fødselsdage og til fester, hvor vi har folieballoner og oppyntningsartikler til næsten alle festligheder og lejligheder. Vi har et stort udvalg af temapakker til børnefødselsdage, hvor man nemt og enkelt kan bestille opdækning/oppyntning til fødselsdagen med temaer som f.eks. Biler (Cars 3), Den Gode Dinosaur, Doc Mcstuffins, Enhjørning, Fodbold, Frost, Heste, Minnie Mouse, My Little Pony, Paw Patrol, Pyjamasheltene, Spiderman og Star Wars. Skal du holde en rund fødselsdag eller 18 års fødselsdag har vi også oppyntningspakker til dette - og størrelser der både passer til en fødselsdag derhjemme eller i et selskabslokale.
Niels Juels Allé 11, 5250, Odense SV, Danimarca
- salg@festmosfæren.dk
- festmosfaeren.dk
Super god service og hurtig levering 😊…
Super god service og hurtig levering 😊 vil helt sikkert bruge dem igen 😊
Rigtig god service.
Virkelig hurtig service. Da de manglede en af de bestilte vare blev pakken leveret i Odense uden omkostninger. Meget tilfreds med service .
Fantastisk service og hurtig svar på…
Fantastisk service og hurtig svar på mail. Vi handler helt sikkert her igen.
Fantastisk service
Helt fantastisk hurtig og særdeles god…
Helt fantastisk hurtig og særdeles god service. Bestilte nogle servietter, og valgte selv at afhente på firmaets lager. Senere samme dag fik jeg en mail fra en venlig medarbejder, at han ville smutte forbi med mine varer på hjemvejen. Dét er rigtig god kundeservice. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god service
Virkelig god service. Og hurtig levering. Jeg var kommet til at trykke afhentning i Odense. Så ringede de til mig og spurgte om det var en fejl og så det blev sendt. Varen er jeg også 1000% tilfreds med. Bestilte den store fest pakke. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra. 5 kæmpe stjerner til jer 🙏🏽
Helt perfekt
Har bestilt til begge min børn min søn fik super Mario tema det var helt perfekt . ALLE pengene værd 🤩 min datter blev 6 år her den 14/7 der bestilte jeg unicorn tema 2 dage før og dagen efter kom det med posten , så havde jeg glemt at bestille noget med som jeg ringende og spurgte om de ville sende , faktisk en ny ordre men jeg skulle kun betale for det jeg bestilte ingen porto , det kom også dagen efter på hendes fødselsdag det er helt perfekt 🤩🥳 helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller der fra 🙂
Hurtig levering!
Festpakken kom hurtigt og selvom det blev leveret i en boblekuvert, var der ingen skader 👏🏻
Hurtig levering og super fint pynt😊
Super fin og hurtig forsendelse ☺️
Bedste sted og altid det sted jeg…
Bedste sted og altid det sted jeg handler når der skal være fest.
Venlig hurtig og professionel
God kvalitet og god service
Tingene er som forventet og modtog det 1,5 døgn efter jeg havde bestilt👌🏼
FANTASTISK SERVICE 🤩
FANTASTISK SERVICE 🤩
Ringede med en forespørgelse om afhentning af min ordre, jeg skulle bruge akut. Men blev tilbudt at få den leveret personligt. Aldrig har jeg oplevet bedre service og handler helt klart kun hos jer frem over 🤩
Tak for en fantastisk pakke ❤
Jeg bestilte en lille pakke til…
Jeg bestilte en lille pakke til fødselsdag (mario tema)
Det blev sendt super hurtigt. Det blev modtaget hurtigt. Eneste minus var at det var sendt i en blød “pose” hvilket har betydet at kopperne og tallerknerne var bøjet/mast ved modtagelsen
Mvh Pernille Boss Henrichsen
Update: fantastisk service. Blev ringet op og der er nye vare på vej. Er virkelig glad for den fantastiske kundeservice
Min ordre blev ekspederet samme dag
Min ordre blev ekspederet samme dag. Jeg modtager senere samme dag et gratis tilbud om at få varen leveret. Jeg vil helt sikkert benytte festmosfæren en anden gang.
Fantastisk service 🙌🤩 Hurtig…
Fantastisk service 🙌🤩 Hurtig levering.
Kan kun anbefale denne side 🥳
Hurtig levering af ordre 👍