Jeg er vild med, at Naturengen deler ud af sin store viden og udelukkende sælger frø, der tilskynder biodiversitet. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds. Tak.
Scopri cosa dicono le persone
Så fine kort, og sød lille personlig besked - stor anbefaling herfra.
Havde kun lagt en lille ordre, men det var tydeligt at der var gjort sig umage med pakningen, og der var ovenikøbet pakket en lille gaveoverraskelse med. Det er bare så god stil. Og så var der jo... Leggi di più
Altid nærværende og ordentligt kundeservice. Sandra fra Naturengen står for høj integritet og plante-diversitet og viser vejen frem for hjemmehørende arter og vilde haver til gavn for planter og s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Vivaio e articoli per il giardino
- Libreria
- Libreria per bambini
- Ambiente e risorse naturali rinnovabili
- Fiorista
- Negozio di articoli per il giardinaggio
Scritti dall'azienda
Naturengen hjælper dig med at tiltrække mangfoldigt liv til haven, så eventyret kan starte lige ved havedøren! Her kan du få frøblandinger af hjemmehørende vilde blomster, fx Dansk Vildeng, oplysende bøger, børnebøger der stimulerer nysgerrigheden for den danske natur, udstyr til insektsafari, brætspil og kortspil, der fordrer læring gennem leg - og meget mere, som både kan ruste dig til at skabe mere biodiversitet i haven og få hele din familie til at åbne øjnene for den og elske den! Naturengen er her både for sommerfuglene, bierne, billerne, fuglene, pindsvinene, planterne, svampene, laverne - og dig!
Informazioni di contatto
3100, Hornbæk, Danimarca
- info@naturengen.dk
- naturengen.dk
Tak for biodiversitet til min naturhave
Lille ordre - stor service
Det er bare så god stil.
Og så var der jo nem bestilling og hurtig levering!
Jeg kommer helt sikkert igen.
hurtig levering og godt produkt
hurtig og effektiv levering. God information om produkt på hjemmesiden som. Det bliver spændende at se det gro op:-)
Rigtig fin hjemmeside
Rigtig fin hjemmeside og tiltalende at det er en enkelt person iværksætter.
skøn virksomhed med gode produkter
Alt i orden
Alt i orden. Nem bestilling og hurtig levering + en sød personlig hilsen med pakken.

Virkelig god service 🌸🔆👍

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have
God service og god kvalitet-godt sted…
God service og god kvalitet-godt sted at handle

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have
Kan kun tilslutte mig det andre har…
Kan kun tilslutte mig det andre har skrevet ❤️👍…men synes du skal have 6 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den bedste service nogensinde
Den bedste service nogensinde. Pakken blev afleveret personligt ☺️

Jeg er meget glad for
Jeg er meget glad for, at det er muligt at finde viden og frø, der matcher tidens behov. Lækkert og gennemtænkt design og indpakning. Fik lille hilsen med, tak for det. Glæder mig meget til at se hvad liden skjalde kan. Jeg kommer igen i næste sesson

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have
God service og hurtig levering

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have
Jeg arbejder selv i butik og vægter at…
Jeg arbejder selv i butik og vægter at alle ordre som er gået ind inden kl 16 også er pakket og sendt ud samme dag … her gik der lang tid før man fik sin vare , men man får dem , man må bare forvente det tager lidt over en uge ellers alt okay

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have
God hjemmeside og fin leverings tid.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.