Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have Recensioni 71

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er vild med, at Naturengen deler ud af sin store viden og udelukkende sælger frø, der tilskynder biodiversitet. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds. Tak.

Valutata 5 stelle su 5

Så fine kort, og sød lille personlig besked - stor anbefaling herfra.

Valutata 5 stelle su 5

Havde kun lagt en lille ordre, men det var tydeligt at der var gjort sig umage med pakningen, og der var ovenikøbet pakket en lille gaveoverraskelse med. Det er bare så god stil. Og så var der jo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid nærværende og ordentligt kundeservice. Sandra fra Naturengen står for høj integritet og plante-diversitet og viser vejen frem for hjemmehørende arter og vilde haver til gavn for planter og s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Ambiente e risorse naturali rinnovabili
  5. Fiorista
  6. Negozio di articoli per il giardinaggio

Scritti dall'azienda

Naturengen hjælper dig med at tiltrække mangfoldigt liv til haven, så eventyret kan starte lige ved havedøren! Her kan du få frøblandinger af hjemmehørende vilde blomster, fx Dansk Vildeng, oplysende bøger, børnebøger der stimulerer nysgerrigheden for den danske natur, udstyr til insektsafari, brætspil og kortspil, der fordrer læring gennem leg - og meget mere, som både kan ruste dig til at skabe mere biodiversitet i haven og få hele din familie til at åbne øjnene for den og elske den! Naturengen er her både for sommerfuglene, bierne, billerne, fuglene, pindsvinene, planterne, svampene, laverne - og dig!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Lille ordre - stor service

Det er bare så god stil.
Og så var der jo nem bestilling og hurtig levering!
Jeg kommer helt sikkert igen.

30 maggio 2024
Non scritta su invito

Alt i orden

Alt i orden. Nem bestilling og hurtig levering + en sød personlig hilsen med pakken.

23 febbraio 2024

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at det hele kom fint frem! Jeg håber at I får glæde af frø, planter og insekter i mange år fremover. 😍

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Tusind tak 🥹🌟 Jeg bliver så glad, når alting lykkes. Pøj pøj med dine varer og frø - jeg håber at de små gule vil lege med og blive gode hjælpere! 🤞🏼🌼🌾😅 Mvh. Sandra Engen,

Dejlig vildskab

God information på websiden og fin og hurtig levering

29 gennaio 2024

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Tusind tak for din anmeldelse, Lotte. Jeg håber du får stort blomsterflor og mange insekter + andre dyr på besøg, som resultat af din indsats, over de næste mange år! 🤩 Vild, vildere have! Kh. Sandra Engen, Naturengen.dk

Valutata 5 stelle su 5

God service og god kvalitet-godt sted…

God service og god kvalitet-godt sted at handle

29 gennaio 2024

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Tak for stjernerne og for ordren! Pøj pøj med tilsåningen og biodiversiteten på dit/jeres areal 🙌🏼🦋🐝 Mvh. Sandra Engen, Naturengen.dk

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun tilslutte mig det andre har…

Kan kun tilslutte mig det andre har skrevet ❤️👍…men synes du skal have 6 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 gennaio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Kære Elsebeth, tak for din ordre, men især tak for din besked her. Den varmer virkelig og er fantastisk motivation. 🥹 TAK! Også godt at høre, at pakken er kommet godt frem. Pøj pøj med spirerne! Mvh. Sandra Engen, Naturengen.dk

Den bedste service nogensinde

Den bedste service nogensinde. Pakken blev afleveret personligt ☺️

28 novembre 2023

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Årh, tak for stjernerne, Rikke! Jeg er glad for, at det lige kunne passe sådan - ingen grund til at spilde transportressourcer på den destination, jeg selv så tit kommer forbi. 🥰 Glædelig jul, pøj pøj med pakken! 🎄🎁

Jeg er meget glad for

Jeg er meget glad for, at det er muligt at finde viden og frø, der matcher tidens behov. Lækkert og gennemtænkt design og indpakning. Fik lille hilsen med, tak for det. Glæder mig meget til at se hvad liden skjalde kan. Jeg kommer igen i næste sesson

16 novembre 2023

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Kære Catharina. Tak for feedback! Det gør mig mere glad, end du aner 🫶🏼 Glæder mig til at servicere dig igen en anden gang. 🌱☺️ Pøj pøj med skjallerne! 🤞🏼 Kh. Sandra Engen

Valutata 3 stelle su 5

Jeg arbejder selv i butik og vægter at…

Jeg arbejder selv i butik og vægter at alle ordre som er gået ind inden kl 16 også er pakket og sendt ud samme dag … her gik der lang tid før man fik sin vare , men man får dem , man må bare forvente det tager lidt over en uge ellers alt okay

2 novembre 2023

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Kære Carola, tusind tak for din anmeldelse! Jeg værdsætter ærlig feedback. 🙏🏼 Jeg er ked af, at jeg pt. har længere leveringstider - disse skyldes at jeg er sygemeldt og kun kan/må arbejde timer om ugen (Naturengen består kun af mig ☺️). For at undgå skuffelser, er det derfor angivet i informationsbjælken at ordrer pt. afsendes inden for 5 hverdage. 💌 Jeg kan se, at du lagde ordren mandag aften og at jeg indleverede den 2,5 døgn efter til valgte transportør. Jeg glæder mig til at kunne klare det hurtigere forhåbentlig snart og håber på din accept af, at det var inden for det lovede. 💜 Jeg ønsker dig god fornøjelse med dit køb, jeg håber det vil sprede smil, forståelse og blive kilde til flere vilde haver! 🌱🦋 Kh. Sandra Engen, Naturengen

Gode produkter

5 ottobre 2023

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Tak, det er jeg glad for at du synes! Jeg håber de bringer glæde. 🙏🏼⭐️ Tak for din tid med at skrive en anmeldelse. Kh. Sandra Engen, Naturengen.d

Hurtig forsendelse.

3 ottobre 2023

Risposta di Naturengen.dk | Webshop med alt til din vilde have

Tak for din anmeldelse Annette, jeg er glad for at din pakke kom hurtigt frem. ⭐️ Kh. Sandra Engen, Naturengen.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più