A cég korrekt volt a tájékoztatásban, az árban. Felajánlotta a lehetőséget, amivel csökkenthettem a költséget. A csomagot a jelzett időben kaptam meg. Az áru olyan, amit elképzeltem. Esztétikailag is... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Azt kaptam, amit rendeltem, jó áron, és a gyártási hibás iztót is egyből cserélték. Csak azért nem 5 csillag, mert elsőre az egyik termék hibás volt, így kicsit várnom kellett mire minden jól működött... Leggi di più
Az ügyfélszolgálati munkatársak végtelenül segítőkészek. A lámpák amiket megrendeltünk 3 részletben jöttek meg, nem tudom a pontos okát mi lehetett, 1 , a legutolsó szállítás az azért történt, mert a... Leggi di più
Reachable, and helpful customer service, by a kind real person on phone, and not by a preprogrammed computer. Faster delivery than the usual standard shipping. The package is more than safe, and the p... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
A Fény24.hu az Ön digitális kapcsolattartási pontja a fény és a világítás területén. Világítási ötleteinkkel nemcsak fényesebbé, hanem szebbé is tesszük környezetét! Több mint 400 márka változatos és sokoldalú választékát kínáljuk Önnek - lámpákat és lámpatesteket minden ízlésnek, minden igénynek és minden költségvetésnek. A tökéletes világítási hangulatért minden alkalomra, hogy növeljük a jó közérzetét. A Fény24-nél tanácsadói szolgáltatást és szakmai szaktanácsadást kínálunk üzleti ügyfeleinknek is, rugalmas fizetési módok közül választhat a hitelkártyás illetve Paypalon keresztül, és kiváló szállítási élményben részesülhet.
Informazioni di contatto
Rabanusstraße 14-16 , 36037, Fulda, Germania
- info@feny24.hu
- feny24.hu
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Borzasztó hosszú szállítási idő.
A megrendelt izzó ideért épségben.
Viszont a szállítási idő több mint 3 hetet vett igénybe. Azt hiszem ez manapság ( az Alza szó szerint 24 órán belül kiszállítja ) finoman szólva is elfogadhatatlan.
A másik pedig az, hogy minden képpen előre kell fizetni. Ami tekintve a szállítási időt, minimum felháborító!
I've got the invoice with incorrect…
I've got the invoice with incorrect address. I asked the service about it and requested for modification, but they rejected it, as they can modify the invoice just for a company, not a private person.
Boxes are unopened yet, due to the above issue. If invoice will not updated, I going to resend the whole pack.
Kiszállítás lassusága
Too many time for unique item
Too many time for unique item, but very good quality delivery box found, thank you.
Könnyű kezelhetőség
Könnyű kezelhetőség, jó termékek, gyorskoszállítás, aztkaptam amit rendeltem. Köszönöm!
Minden rendben ment!
Megbízhatóság
Felújításhoz rendeltem lámpákat; a termékek rendben megérkeztek, jó minőségűek, esztétikusak. A szállítás során egy lámpa sérült, melyet postafordultával azonnal kicsereltek.
Lamps are beautiful for a great price!
Nagyon szep a lámpa amit rendeltem.A…
Nagyon szep a lámpa amit rendeltem.A csomagolása tökéletes!
Szuper minőség
Szuper minőség, minden elvárásnak megfelelt, máskor is itt vásárolok. :)
A weboldal átlátható
A weboldal átlátható, rendelt termékek szépek,jó minőségűek.
Szívesen ajánlom az ismerőseimnek.
M8nden korrekt volt
M8nden korrekt volt, csak a megrendelesemhez odairtam, hogy kérem a GLS el a szállítást, de ez nem lett figelembe veve és a csomag a dpd- vel lett kiszallitva, aik egyszerüen visszaküldtek, hogy nem vettem át, de ujra rendeltem és szerencsère az problémát nélkül. Köszönöm
korrekt árak pontos szállítás
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.