Har haft et forløb sammen med min hustru på 5 mdr. Forløbet indfriede mine forventninger. Lidt over 16 kg smidt og en masse nye vaner er det blevet til. Livsstilen er ændret og det har Feldskov været... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex! Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forho... Leggi di più
Havde problem med at forøge min muskelmasse... jeg har prøvet diverse andre coaches hvor alt forgik pr mail, hos Alexander kan man altid ringe og det gør det bare meget mere personligt. Super coo... Leggi di più
Et halv års forløb hos Alexander Feldskov er nu slut, målet for mit vekommende var at tabe 14kg, og de var tabt inden for 4 måneder. Gennem Alexanders sparring og fremragende madopskrifter som var s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Få hjælp med kost og træning!
Scritti dall'azienda

- Jeg hjælper dig med at opnå din personlige fitnessmål
- Hvis du godt kunne tænke at få hjælp med kost og træning, så skriv til mig... Så tager vi en personlig snak
Informazioni di contatto
Danimarca
- feldskovfitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse. Skræddersyet program, som passede til en hverdag med 2 små børn på 1 og 2 år, samt fuldtidsarbejde heriblandt nattevagter. Baby kiloerne er væk, med god støtte og motivation. Kan kun anbefale Alexander og hans fantastiske imødekommenhed. Har aldrig prøvet at tabe mig så effektivt før.
20 ugers forløb - 32,4kg vægttab!
Jeg startede for 20 uger siden et forløb hos Feldskov Fitness, med henblik på at smide de mange overflødige kilo.
Det er en af de bedste beslutninger jo NOGENSINDE har taget.
Med kostplan som er nemt overskuelig og en træningsplan som starter stille ud (tilvænning af at skulle træne 4 dage om ugen), og bliver ændret på sigt - jeg havde aldrig troet at det skulle gå så smertefrit!
Jeg startede på 131,4kg og er idag kommet ned på 99kg - det er noget af en ændring, på kun 20 uger!
De få gange jeg har haft spørgsmål til Alexander har jeg kunne ringe eller skrive til ham, og få svar på mit spørgsmål umiddelbart efter.
Jeg vil klart anbefale andre som står i samme problematik at tage fat i Alexander - han kan altså et eller andet!
Kunne jeg give 6 stjerner, havde jeg gjort det!
Tusinde tak for denne gang, Alexander!
Min drøm blev til virkelighed!
Jeg tog min bedste beslutning den dag jeg valgte at starte et forløb med Feldskov Fitness. Over en længere periode havde jeg på egen hånd, prøvet at træne mig op til den fysiske prøve i politiet. Dog lykkedes det mig aldrig at komme op på det niveau, der kræves for at kunne bestå. Jeg begyndte at blive en anelse frustreret, og blev enig med mig selv om, at jeg måtte have hjælp ude fra. Jeg besluttede mig for at kontakte Feldskov Fitness, og det viste sig at bære frugt. Blot 8 uger senere står jeg her og har bestået den fysiske prøve. Jeg vil i høj grad anbefale Alex. Han er professionel helt ud til fingerspidserne, hvad enten det gælder vægttab eller muskelopbygning. Hans kostplaner samt træningsplaner er lette at følge, og hvis man har spørgsmål, så er han altid let at få fat i. Jeg vil se tilbage på mit forløb med Alex med et stort smil, og vil aldrig have været det foruden. Han har givet mig en masse redskaber, som jeg vil tage med videre. Så TAK for et fedt og intenst forløb, Alex! Du har været en KÆMPE hjælp.
Super go coach 🙌
Jeg havde selv tabt 30kg og manglede hjælp til at få det sidste med. Jeg valgte fjeldskov fitness pga de resultater jeg så hos hans klienter.
Jeg vil 100% anbefale fjeldskov fitness til andre. Det er så vildt, hvad der sker, når man gør det rigtig for ens krop og det hjælper han med.
Alexander er god til at svare, vejlede, rose og også give kritik de rigtige steder.
Der ud over er det nemme og overskuelig mad/trænings planer man får.
Super god coach 🙌
Jeg tog den bedste beslutning
Jeg tog den bedste beslutning, da jeg valget at kontakte Alexander som så bag navnet feldskov fitness. Da mit forløb hos ham startede var jeg så ked af min krop og havde ingen selvtillid. Der skete rigtig mange ting i mit liv i mit forløb og mine resultater var ikke som jeg gerne ville have det, men da alt kørte på skinner igen startede jeg op igen med kostplan og træningprogram. Alexander er så nede på jorden og hurtig til at svare hvis man har behov for det. Han gjorde min rejse mod en sundere og flottere krop muligt og kan kun give ham så meget ros for at han har været med til at gøre mig til den jeg er i dag med massere af selvtillid. Jeg kan klart give ham min varmeste anbefaling for han har virkelig været den bedste coach.
Rosende ord!
Er nu en måned inde i mit forløb. Jeg ser så fede resultater. Alex er helt nede på jorden, han er altid hurtig til at svare. Han hjælper dig med det samme, hvis man har spørgsmål, eller hvis der er en ny situation i din hverdag du skal forholde dig til. Jeg vil helt klart anbefale Alex, og jeg er selv overbevist om at når mit nuværende forløb slutter, så det kun for at forsætte en anden retning med ham. Jeg kan klart anbefale ham!
5 måneder som var gået på ingen tid!
Min oplevelse hos Feldskov Fitness har været fuldstændig igennem tænkt. 5 måneders forløb som var gået på ingen tid, da det har været så fedt og fantastisk. Det er gået stærkt og virkelig har hjulpet. Feldskov har været med inde over det hele turen igennem. Meget forstående for hvad det er man vil frem til hjælper med at sætte målet, så det også er realistisk. Er 100% tilfreds med det jeg har opnået på de 5 måneder og ville helt klart, anbefale til andre som har ønsker om livsstils ændringer. Vil også benytte mig af muligheden en anden gang, når det er tid til at det skal gå den anden vej. 10/10 hvis det var muligt.
Fantatisk coach og resultatgivende forløb
Nu har jeg lige afsluttet et tre måneders forløb hos Feldskov Fitness/Alex!
%10,5 kilo og % 27 cm fordelt på arm, lår, talje og bryst. Startvægten sagde 83,5kg og slutvægteb efter de tre måneder sagde 73kg. Jeg har altid kæmpet med at skulle komme under de 80kg og har prøvet alverdens “slankekure”. Jeg stødte på Alex inde på hans fb side, og jeg har aldrig fortrudt at jeg ringede til ham. Han er en utrolig sød og seriøs coach som vil hans klienter det bedste! Hele vejen igennem har jeg kunne ringe til ham lige når jeg havde lyst og få støtte og hjælp og svar på spørgsmål ang. Kost og træningsplan. Kostplanerne er super lækre og forholdsvis simple, og jeg vil påstå der er noget for enhver smag. Man kører ikke surt i kosten, da der også en gang imellem er plads til at spise nogle af ens livretter 😋
Træningsplanerne er også rigtig fine, selv for en nybegynder som jeg var. Var der den mindste tvivl omkring en øvelse var det bare at ringe til Alex og så fik man det pænt forklaret!
Jeg vil helt klart anbefale Alex til alle som går med en drøm om at tabe nogle kilo, ændre ens kost så det bliver varieret eller blot for at stramme op. Alex kan det hele, og er en utrolig dygtig og engageret coach. De bedste anbefalinger fra mig 🥰
- Maria
Tak bare tak
Tak for 6-7 gode måneder med et vægttab jeg har kæmpet for at knække koden til i 4 år inden jeg “mødte” dig på Fabebook! Efter 2 unger tæt på hinanden kunne jeg ikke finde motivation og overskud til at spise det “rigtige” og få dyrket den motion der skal til og jeg var fuld af dårlige undskyldninger. Jeg startede hver mandag.... hver mandag var dagen jeg skulle være slank igen og hver tirsdag dunkede jeg mig selv i hovedet over at være faldet i igen!
Du gav mig det spark der skulle til!
Tak for støtte, motiverende væddemål og opbakning når det har været svært at finde motivationen undervejs til at fortsætte! Minus 20 kg (næsten) det er for vildt!!!!💪🏻💪🏻
Fortsæt med at gøre det du er god til, fortsæt med at hjælpe andre til at komme til at elske deres krop igen! ❤️
TAK - bare tak😊
Super dedikeret træner
Super dedikeret træner, har haft flere og forløb og det spiller bare, kan kun anbefale Alexander !
5 store stjerner her fra!!!
5 store stjerner her fra!!!
Har prøvet noget hjemme træning og lave mine egne programmer men det kunne slet
Måle sig med det jeg har fået ud af et online forløb hos feldskov fitness kan varmt anbefales 1000 tak til Alex
9 måneders forløb status
Super cool coach!!! Virkelig på et expert level er super tilfreds med mit forløb og min udvikling. Lider af diabetes og mine tal har aldrig været bedre feldskov fitness kan kun anbefaledes her fra
5/5 stjerner
Købte et forløb hos feldskovfitness for…
Købte et forløb hos feldskovfitness for 5 måneder siden,har ikke fortrudt det en meter. Havde selvfølgelig mange tanker om hvordan det skulle hænge sammen i dagligdagen og med en skadet højre skulder. Kostenplan skræddersyet præcis til mig og hjemmetræningsprogram var os muligheden for mig. Alt var lige til at gå til og min hverdag blev tilpasse efter kost og motion. Der var os plads til familie og venner. Som dagene gik og med opbakning fra feldskov blev hverdagen fyldt med energi og overskud jeg ikke havde i meget lang tid. Fra ikke at se sig i spejlet til faktisk at være tilfreds med spejlbillede, mega fedt. Selvtillid har fået et mega boost og med et vægttab på 16 kg har jeg ikke lang igen fra mit mål. Kan kun sige til andre kom ud af den negative boks og køb et forløb hos fekdsskovfitness. Alexander er virkelig på når man har brug for opbakning. Jeg elsker at kunne sig hvor er livet dejlig nu😘😘
Virkelig god beslutning - GO Alex
Jeg har været igennem et 16 ugers forløb hos Alex og jeg har på ingen måde fortrudt. Jeg havde tænkt meget over det da jeg er 36 år med fuldtidsjob, studie ved siden af jobbet og alenemor på en 7/7 ordning. Så hvordan skulle det hele hænge sammen? 🤔
Det har ikke på noget tidspunkt været et problem at følge Alex’ planer. Jeg har på ingen måde været sulten på noget tidspunkt eller brugt uendelige timer på at snitte grøntsager i køkkenet. Der har faktisk ikke været så mange grøntsager 😊
Hvis jeg ikke lige har nået træningen og opbygget noget dårlig samvittighed, så har en snak med Alex være super givende. Han er altid super glad og ikke “skældt ud” eller fået mig til at føle dum. Vi har haft nogle rigtig gode snakke.
Lad ikke hans store ydre skræmme dig! Han er virkelig en god fyr med styr på det som han arbejder med.
Jeg vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger til Alex og har allerede aftalt at når jeg har brug for det, så laver han en ny kostplan.
16 uger lyder af lang tid, men mindre vil være en dårlig idé. På de 16 uger får man opbygget en helt ny rutine i ens liv.
Så hvis du læser denne anmeldelse, så synes jeg bare at du skal kaste dig ud i det.
Jeg har nu haft et kort 3 måneders…
Jeg har nu haft et kort 3 måneders forløb hos feldskov og jeg må sige at jeg kunne ikke være mere tilfreds. Han er informativ og rar at snakke med. Jeg opnåede det mål jeg havde sat mig og har nu også nogle redskaber jeg kan tage med videre i min træning. Jeg startede fra 0 og er nået til et punkt hvor jeg ikke får dårlig samvittighed hver gang jeg kikker i spejlet.
-Emil Lykkegaard
Forløb ved Feldskov Fitness
Jeg startede for 7 mdr siden et forløb ved Feldskov Fitness.
Man finder hurtigt ud af på et forløb ved Feldskov , at han ved, hvad han snakker om, men samtidig er behagelig at snakke med og tager sig tid til at forklare og uddybe eventuelle tvivl omkring kost, træning eller hvad end det måtte være undervejs i forløbet.
Han formår samtidig igennem processen at foretage løbende opfølgning på, hvor langt i processen man er, og om man føler man får noget ud af forløbet.
Jeg vil til hver en tid varmt anbefale Feldskov til andre, som står og overvejer en kostvejleder!
Tager sig god tid og er altid til rådighed.
Jeg har været i forløb hos Feldskov i næsten 7 mdr. Jeg startede med en spændt mavefornemmelse, da jeg ikke rigtig vidste hvad jeg gik ind til. Jeg blev positivt overrasket og kunne se nye resultater uge for uge. Alexander er en mand som virkelig går op i sine klienter. Han står altid til rådighed hvis man har spørgsmål eller ikke kan finde ud af de øvelser man skal lave.
Det gode ved forløb hos Feldskov er, at man får varierede kostplaner samt dertilhørende træningsprogrammer, som er forskellige. Disse skiftes ud så man ikke kører surt i det. Dette gør at man får lysten til at kæmpe for nye resultater - og det er der.
Derfor anbefaler jeg Feldskov Fitness til jer, som har brug for en seriøs og ambitiøs coach.
Jeg har kun positive ting at sige om feldskov fitness.
Jeg har kun positive ting at sige om feldskov fitness. Det er nogen sindsyge gode træningsprogrammer han sender og dertil nogen gode kostplaner, så det hele spiller.
Han svare hver gang vi bare har det mindste spørgsmål.
Min kæreste og jeg har prøvet andre Coaches og feldskov fitness slår dem alle.
Jeg fortryder ikke at jeg kontaktede ham i december 2017 og skulle starte forløb d. 2/1-18
Jeg synes i skal vælge ham.
Han er guld værd.
Han får 10/10 stjerner fra mig.
Fantastiske resultater og super god support
Jeg har altid været meget skeptisk over for træningsforløb og kostplaner. I februar 2018 valgte jeg dog at købe et træningsforløb hos Feldskov Fitness, og jeg valgte netop dette sted da jeg så anmeldelserne på trustpilot. Det var en utroligt imødekommende person jeg fik i røret da jeg ringede op mhp. Onlineforløbet og nu 4 mdr. Efter står jeg med nogle super fine resultater som jeg slet ikke havde drømt om at kunne opnå på blot 4 måneder. Disse resultater skyldtes udelukkende en korrekt sammensat kostplan og træningsplan der er udarbejdet kun til mig samt en fantastisk support. Det har været super fantastisk at køre dette online forløb. Jeg har været super tilfreds - det har været muligt altid at kontakte min træner hvis jeg blev demotiveret eller var i tvivl omkring nogle ting ang. Kosten eller de forskellige øvelser. Jeg er super tilfreds og utroligt glad for at jeg benyttede mig af muligheden. Jeg kan helt klart kun anbefale andre, at vælge Feldskov Fitness, hvis i ønsker super gode resultater og support undervejs.
Feldskov fitness har hjulpet mig på…
Feldskov fitness har hjulpet mig på vejen mod bedre selvtillid og en sundere livsstil. Han har udstyret mig med gode kost-, og træningsplaner, og har altid været klar til sparring. Feldskov er en loyal og dygtig coach, og jeg er fuldt tilfreds med vores forløb og jeg ser frem til et fortsat fremtidigt samarbejde. Hvis du gerne vil se resultater, og arbejde med en god og motiverende coatch, skal du helt klart vælge Feldskov fitness.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.