Feldskovfitness Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har haft et forløb sammen med min hustru på 5 mdr. Forløbet indfriede mine forventninger. Lidt over 16 kg smidt og en masse nye vaner er det blevet til. Livsstilen er ændret og det har Feldskov været... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex! Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forho... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde problem med at forøge min muskelmasse... jeg har prøvet diverse andre coaches hvor alt forgik pr mail, hos Alexander kan man altid ringe og det gør det bare meget mere personligt. Super coo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Et halv års forløb hos Alexander Feldskov er nu slut, målet for mit vekommende var at tabe 14kg, og de var tabt inden for 4 måneder. Gennem Alexanders sparring og fremragende madopskrifter som var s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro di formazione e coaching
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Personal trainer

Få hjælp med kost og træning!

Scritti dall'azienda

Jeg hjælper dig med at opnå din personlige fitnessmål
Hvis du godt kunne tænke at få hjælp med kost og træning, så skriv til mig... Så tager vi en personlig snak

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

GØR DET!!!

GØR DET, det virker!!! Det er simpelthen den fedest oplevelse. Bedste beslutning at hoppe på et online forløb med den bedste coach. Lækre madplaner, træningsprogram alle kan være med på og bedst at alt, Alex! Han er virkelig dygtig og er 100% med dig hele vejen.
21,5kg blev det til, VI GJORTE DET!

9 aprile 2021

Fantastisk coach

Har nu været i et forløb med Feldskov Fitness i to måneder, har tabt 10,9kg. Og 56cm. Feldskov er der når jeg har brug for ham, og han er altid så skide positiv, så hvis humøret er lavt, så får han lige peptalket, så man er total på igen. Lækre, nemme og billige opskrifter. Det koster selvfølgelig nogle penge, men for mig var det præcist hvad der skulle til. Han er alle pengene værd, og glæder mig til mine kommende måneder sammen med Feldskov Fitness.

2 aprile 2021

En coach uden lige :)

Jeg har været i et par forløb med Alex de sidste 8 mdr. Jeg er ikke helt i mål endnu, men jeg er godt på vej, har 3 uger tilbage. Men jeg står ligenu med et vægttab på 20kg og 48,6 cm som er borte.

Jeg har altid haft lyst til at træne og være aktiv, men ikke haft motivationen til det, men det ændrede sig straks jeg havde snakket med Alex.
Selv min søn på 2år er helt betaget af Alex, og vil være med under hver live træning, for han skal da lige kopiere alt hvad Alex gør.

Alex får sammensat nogle lækre madplaner, som bare passer skide godt ind i vores hverdag. Det er nemt at lave selvom man er en familie på 4 :)
Det føles helt naturligt at være i et forløb.

Alex er super hurtig til at svare på beskeder og der kommer altid en dejlig motiverende feedback tilbage på ens målinger osv.

Godt nok er de 9 mdr snart slut, men vi snupper da lige 5 mdr mere derefter! :D

Jeg kan klart anbefale Feldskov fitness, du vil ikke fortryde det.
Fortryder absolut ikke denne livsstils ændring.

10 marzo 2021

Kan kun anbefales!

Jeg er super glad for at have valgt Alex som coach! Han har fået mig tilbage på sporet med lækre madplaner og gode trænings programmer! Samt masser af motivation! 👌
Og de 13 kg der er røget af pynter da også 😁
Tak!

26 febbraio 2021

Livsstils ændring der virker

Vi er en familie på 4 fra 12 - 47 år og vi trængte til en livsstils ændring, da junkfood, slik, kage og inaktivitet, var blevet dagligdagen. Vi kunne ikke længere realisere de drømme og ønsker vi har/havde, men det kan vi nu😀😀
Vi startede et 5 måneders forløb hos Alexander og samlet har vi tabt 46 kg på 5 måneder💪💪
Alexanders program med dagligdags mad kombineret med træningsplan virker. Og Alexander en dygtig coach at have med sig på sin rejse, kombineret med positiv energi og hurtig feedback ved spørgsmål og tvivl.
Men husk... Det er kun dig selv der kan skabe resultaterne, Alexander kan sætte rammerne💪💪😀😀
Vi sætter nu de næste 5 måneder i gang og fortsætter med rammer der er opbygget sammen med Alexander.
Varm anbefaling herfra😀😀😀
Mvh Marc, Jeanette, Ricky og Villiam

14 febbraio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Alexander er verdens bedste coach hvis…

Alexander er verdens bedste coach hvis du spørger mig. Jeg er så glad for at jeg valgte at kontakte Alexander, han gør mig tryg, roser mig, giver gode madplaner, træningsplaner - et hele kører bare. Man kan altid skrive til ham også svare han altid tilbage.

den udvikling som jeg er i gang med hos ham kan jeg mærke jeg ikke kan undvære i mit liv. jeg er blevet så meget gladere og har fået så meget selvtillid og blod på tanden til denne her livstilsændring " verden ".

6 febbraio 2021

Det virker💪

Det virker💪
Har været i et 20 ugers online forløb hos Alex med træningsplaner og kostplaner. 14 uger efter start havde jeg nået mit vægt mål👏 Madplanerne er virkelig gode og så nemme at gå til. Man kan altid komme i kontakt med Alex hvilket er en stor fordel. Mit forløb har helt klart ændret min livsstil og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre.

15 gennaio 2021

Helt klart 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Kan ikke sige andet end jeg var yderest tilfreds med dit online forløb og efter vægt tab opnået jeg en ønsket gravilitet hvis det ikke lukke mig at smide de sidste 10 kg fra graviliteten ville jeg helt sikkert kontakte alexander igen ⭐⭐⭐⭐⭐

Uden tvivl den bedste og jeg har en da en deæ at sammenligne med fra andre personlige træner

Intet dårligt at sige her

2 dicembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Er nu på den anden side af mit 6…

Er nu på den anden side af mit 6 måneders forløb hos Alexander . Jeg er gået fra at være ved at fælde en tåre når jeg så mig selv i spejlbilledet, til at stoppe op og sige hvor ser jeg godt ud ! Det vigtigste er at Alexander har fået mig til at knække koden til at få indført denne livsstilsændring helt naturligt ind under huden ! Har prøvet 2 andre online coach før, men Alexander gjorde alt det jeg manglede hos de andre ! Den personlige kontakt med ham gør noget helt specielt! Han får min varmeste anbefaling . Spar pengene på alt de usunde og brug dem på et onlineforløb hos Alexander! I vil ikke fortryde det !

23 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Feldskov fitness er fantastisk!

Feldskov fitness er fantastisk!! Man får den skønneste coach som virkelig er der når der er brug for det! Kæmpe støtte både I det gode og når man får det skidt! Maden i forløbet er helt igennem fantastisk og så nemt at lave! Det er hverdagsmad, intet overvurderet! Jeg er så vild med det! Er der nogle ting man ikke kan lide, er han hurtig til at ændre det! Træningsplanerne, og ja, det skal skrives i flertal! Er fantastisk gode og det er livsnydende at være en del af!
Jeg kan kun anbefale Feldskov for 1. Han er kun ham, så man virkelig skaber en relation! Derved en fantastisk kontakt til ham, nærmest døgnet rundt! 2. Han gør det så nemt og behageligt for klienten! 3. Han gør alt han kan for at det bliver en oplevelse for sine klienter og det skaber en helt livsglæde at være en del af! Man er en del af et fællesskab som kun kan give smil på læben!

9 novembre 2020

Kanon online coach

Jeg har været i et forløb på 24 uger ved Alex, og det har været et helt fantastisk forløb, har der været noget man ville spørge om så har Alex altid svaret. Han har været en super coach og sparringspartner gennem hele forløbet. Så det er fuld fortjent at jeg giver Feldskov fitness maks antal stjerner, og jeg kan varmt anbefale at kontakte Alex hvis man ønsker at komme igang med at tabe sig.

15 ottobre 2020

5⭐ til et kanon forløb

Jeg har haft et forløb hos Alex, og havde en ide om, at det kun skulle varer 2 mdr., da jeg godt ved hvad der er sundt og har trænet i flere år. Men er glad for at jeg tog 4 mdr., for den forvandling som jeg har været igennem, ku' jeg ikke ha' klaret selv, ej hellere på 2 mdr. 😊

Jeg må indrømne, at min forvandling er mere tydelig, end det jeg selv kunne formå inden jeg tog kontakt til Alex. Så Alex, du fortjener 5 ⭐. Jeg er vild med mine træningsplaner og kost. En vigtig ting, er at det også er børnevenlig kost 👍👍💪💪

6 ottobre 2020

Fantastisk coach

Godt nok 2 år siden jeg var klient hos Feldskov. Han er et ufatteligt ærligt menneske, og man føler sig tryg med ham som coach. Formåede et vægttab på 30kg og med de værktøjer jeg fik holdt jeg mit vægttab, og tabte mig endda yderligere.
Jeg valgte Feldskov fordi han var reel og ikke lovede mig guld og grønne skove, hvis jeg ikke selv lagde arbejdet i det. Tilgengæld kunne man altid ringe og få råd eller bare støtte, eller "skæld ud" hvis man vejede sig for meget!
Han har klart alle mine anbefalinger! Fantastisk coach med hjertet på rette sted og forståelse for sine klienters historie.

24 settembre 2020

Bedste investering nogensinde!

Jeg kan varmt anbefale at tage et forløb hos feldskov fitness! Jeg har været i forløb hos Alex i er års tid, og det har uden tvivl været min bedste investering nogensinde! Han er stort set tilgængelig på telefonen 24/7 hvis man har brug for ham, kostplanerne er lækre og nemme og kan spises af hele familien. Det hele er så nemt og overskueligt når man har Alex med på sidelinjen. Hvis man overvejer er forløb, så tag det hos Alex!!! Jeg havde aldrig nået mit mål, uden sådan en fantastisk coach som ham!

17 settembre 2020

5 stjerner til Alex

Jeg startede mit 12 ugers forløb ved Alex, da jeg over en lang periode havde taget 10 kg på, til trods for et aktivt liv. Jeg troede egenligt ikke på, at Alex kunne hjælpe, da jeg har et stort problem. Jeg hader at være sulten! Men det var min sidste udvej. Da jeg fortalte ham min historie sagde han:” Ingen problem- vi skal bare have boostet dit stofskifte, så skal du nok tabe dig.”
Hvis du er nervøs for at sulte hos Alex, så fortvivl ikke. Jeg har fået så meget mad, og hvis jeg har følt sult, så har Alex fikset problemet via kostplanen. I øvrigt er det ganske normalt mad, der skal laves og som passer til familien.
Kost og træningsplan foregår via app, så det er nemt at holde styr på. (Også via mail)
Kommunikation er let og man får hurtigt svar på spørgsmål både ved sms og opkald.
Kan varmt anbefale er forløb hos Alex!

4 settembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun give Alex de varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give Alex de varmeste anbefalinger.
Han er god til at motivere og lytte, han høre hvad du siger og lytter til ens ønsker, som kommer Til udtryk i de lækker kostplaner og trænings pas man får, og det hele er så godt struktureret at det eneste man selv skal gøre er at overholde kostplanen og dyrke motion. Resten ordner han. Jeg ville ikke betænke mig to gange om at komme igang ved Alex, jeg ville ønske jeg havde gjort det meget før . Samtidig har jeg faktisk sparret penge på div impulskøb.
Du får en app hvor det hele står i mad, træning, målinger, det er struktureret så godt og er så nemt - Han er en mand som ved hvad han snakker om efter 2.5 mdr ved ham er jeg ved at være der hvor jeg virkelig kan se en stor forskel på min krop. Der er op og ned ture og dem tager han sammen med dig. Du er ikke alene han er med dig.

6 luglio 2020

Af hjertet tak!!

Jeg begyndte på forløbet for 11 uger siden, og jeg blev taget rigtig god i mod af Alexander. Han lavede en lækker kostplan og en træningsplan, som var let at forstå. Kostplanerne bliver bedre og bedre for hver gang, og hvis der er det mindste, som man ikke kan lide, så ændrer han det hurtigst muligt. Servicen er altså kvalitet! Man kan skrive eller ringe og fortælle om både de gode og dårlige oplevelser.
Derudover ser jeg klare resultater, jeg har allerede tabt over 13 kg, og jeg er helt forbløffet over min krops styrke. Jeg har groet en kæmpe selvkærlighed, og mine venner og familie fortæller mig, hvor meget jeg stråler nu - ikke kun fordi jeg har tabt mig, men fordi jeg endelig er glad.
Feldskov Fitness er den bedste investering, jeg har gjort mig, og jeg kan ikke vente til at fortsætte med at udvikle mig og blive den bedste version af mig selv.

6 luglio 2020

Stort 5 tal af mig 🖐🏼

Jeg havde et forløb hos Feldskov fitness på 4 måneder, og selvom corona kom og lukkede fw så fungerede det super godt for mig.
Jeg er rigtig kræsen, og meget humør spiser, men Alex madplaner var bare spot on, det var nemt at forholde sig til, og man kom ind i nogle gode vaner, var der noget man ikke brød sig om blev det ændret i planen, lyn hurtigt.
Du kunne altid ringe eller sende en sms.

Det her forløb var lige hvad jeg manglede, et spark i numsen til at komme op og igang, det er det første forløb af et par stykker jeg har haft som ren faktisk har fungeret for mig, hvor jeg ikke har følt jeg skulle holde ud, fordi jeg havde betalt for der, men ren faktisk hyggede mig med det. Oftest skal man spise alt for mange gange om dagen Os mange andre personlige træner, og det er jeg bare ikke til, men Alex lavede en plan for mig hvor jeg kunne nøjes med 3-4 måltider om dagen, hvilket funger bedst for min hverdag og appetit.
Nu holder jeg en sommerferie, men jeg vender helt sikkert tilbage til efteråret, så de sidste kg ryger fornuftigt.

Jeg er super tilfreds med mit forløb og kan klart anbefale Feldskov fitness hvis man vil have et humant forløb der er nede i øjenhøjde :)

Tak for hjælpen A!

5 luglio 2020

MIT NYE LIV

Jeg stoppede med at ryge cigaretter her sidste efterår, og det plus med at jeg blev sendt hjem, på grund af manglende arbejde betød
At jeg tog 10 kg på,
Og det blev et kæmpe problem da jeg i forvejen var overvægtig,

Så jeg var lidt bange for min fremtid,
Da jeg ikke kunne styre min sult.

Men så en dag på Facebook, fald jeg over en fyr ved navn feldskov fitness,
Jeg begyndte at følge ham og der gik ikke længe før jeg blev klar over at det virkede
Det ene store vægttab efter det andet og jeg tænkte bare det var mig.

Og det blev det også, jeg fik efter nogen tid taget mig sammen og udfylde hans kontaktformular

Vi fik en hyggelig samtale omkring mine ønsker, og her 5 mdr efter har jeg tabt 23 kg og har fået et nyt liv

Han er flink og super dygtig
Lækre madplaner
Lette øvelser
og han er altid klar ved telefonen hvis man er tvivl om noget.

Der er mange trænere på markedet, og det er måske svært at vælge
Men jeg kan ikke sige andet en at feldskov fitness gav mig et nyt liv og jeg er ham evig taknemlig

24 giugno 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più