Har haft et forløb sammen med min hustru på 5 mdr. Forløbet indfriede mine forventninger. Lidt over 16 kg smidt og en masse nye vaner er det blevet til. Livsstilen er ændret og det har Feldskov været... Leggi di più
Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex! Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forho... Leggi di più
Havde problem med at forøge min muskelmasse... jeg har prøvet diverse andre coaches hvor alt forgik pr mail, hos Alexander kan man altid ringe og det gør det bare meget mere personligt. Super coo... Leggi di più
Et halv års forløb hos Alexander Feldskov er nu slut, målet for mit vekommende var at tabe 14kg, og de var tabt inden for 4 måneder. Gennem Alexanders sparring og fremragende madopskrifter som var s... Leggi di più
Få hjælp med kost og træning!

- Jeg hjælper dig med at opnå din personlige fitnessmål
- Hvis du godt kunne tænke at få hjælp med kost og træning, så skriv til mig... Så tager vi en personlig snak
Danimarca
- feldskovfitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Godt og udfordrende, som det skal være
Har netop afsluttet forløb på 4 måneder. Alexander er super dygtig, lyttende og tålmodig. Man kan altid regne med at få et godt råd eller en "peptalk", når man har spørgsmål eller en udfordrende uge. For mig har det været alfa omega, at jeg ikke bare har haft kontakt med ham over en app, men at det har været muligt for mig både at skrive og ringe til ham og ikke mindst mødes med ham til personlig træning. Mega hårde, men mega fede træninger!!! Nu glæder jeg mig til at fortsætte mod målet på egen hånd. :-)
Jeg har været på et 5 månders forløb…
Jeg har været på et 5 månders forløb online ved Alexander. Dette har været et rigtig godt forløb, hvor jeg har fået gode mad og træningsplaner. Jeg har tabt 9 kg ud af et mål på 8 kg ved træning i et træningcenter.
Jeg har stadig kunne spise usundt fx slik, kage og take away o.s.v under forløbet. Kontakten har foregået over SMS og opkald. Man skal selv tage kontakt til Alexander under forløbet, for mig har det fungeret rigtig fint angående målingen (som kommer ind på appen hver uge og når jeg havde spørgsmål.
Så alt i alt vil jeg stærkt anbefale Alexander. Han er super dygtig og man kan følge hans Facebook side, hvor der også kommer en masse gode råd og videoer 😊
6 mdr’s forløb
Jeg har været på et 6 mdr’s forløb ved Alexander, som har fungeret virkelig godt! Har tabt mig 18-19 kilo, dette har både krævet en del fra mig men også fra ham! Mega godt kostplaner og hjemme træningsøvelser, som jeg også har kunne være med på trods jeg er på SU!
Tusind tak for dit gode humør og din tro på mine evner både i optur og nedtur 💪🏻
Alexander er en fuldstændig fantastisk…
Alexander er en fuldstændig fantastisk coach og motivator. Han tager træning dybt seriøst og er virkelig dygtig til at “læse” hvor den enkeltes niveau ligger. Det kræver en indsats fra en selv og et fokus på forløbet. Bagved står en verdensklasse coach til at guide dig gennem dine træninger.
Din kost og hjemmetræning bliver lagt op i hans app og du kan løbende bede om udskiftning af mad og træningsprogrammer, så fleksibiliteten i træning og kost er stor og du kan altid forvente opfølgning i form af Samtale eller SMS.
Jeg kan kun give Alexander mine allerbedste anbefalinger 👏🏻🏋️♀️
Drive, commitment og resultater!
Det er hvad man får hos Alex. Han har gejst, et positivt sind og er en stor motivationsfaktor i sig selv.
Man skal dog huske på at et personligt træningsforløb ikke er nogen badeferie, magi eller vidundermiddel. Det er hård fysisk træning, selvdisciplin når man træner alene ved siden af de aftalte sessions samt en dedikation til sig selv og sit forløb. Dette vil du også høre Alex lægge vægt på allerede i den første samtale. Total transparens.
Jeg havde aldrig prøvet personlig træning før mit forløb hos Alex, og jeg havde derfor også en naturlig skepsis. Man ved jo ikke om manden bag reklamen også er reel, om han er seriøs og om det er pengene værd.
Til dette kan jeg bare sige: JA han er reel, JA han er super seriøs og det ER helt sikkert pengene værd.
Kæmpe anbefaling
Jeg har været i forløb hos Alex i 8 måneder, og har kun positive ting at sige!
Kostplanen er super lækker og simpel, den passer perfekt ind i en travl hverdag.
Alex er super dygtig, og meget forstående for at man ikke altid kan leve 100% efter planen. Han ved lige præcis hvornår man har brug for nogle støttende ord, og hvornår man har brug for et spark bagi. Derudover foregår kommunikationen over sms eller opkald, så man VED at det kun er Alex der svarer. Det er meget betryggende at vide hvem man skriver med
Jeg kan varmt anbefale at vælge et forløb hos Feldskov, det er i hvert fald det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv
Vi er et par i 50’erne som har været i…
Vi er et par i 50’erne som har været i forløb hos Alex i 4 måneder. Dette har været et fantastisk (og hårdt😉💪) forløb. Alex er en rigtig god personlig træner og coach. Vi har opnået super resultater i forløbet, og har fået opbakning, sparring og gode råd omkring træning og kostplaner. Vi er nået langt, og er stadig på rejsen med livsstilsændring takket være Alex. Vi har valgt at fortsætte personlig træning 10 uger mere, - vi er nærmest blevet lidt “afhængige” af have coach ved vores side😉.
Alex kan varmt anbefales som personlig træner.
Fedt forløb
Fedt forløb, nåede mit mål. God træning og god mad.
Alexander var meget nærværende som coach, og der var ingen modstand omkring ændringer fra hverken hans eller min side af.
Så kan klart anbefale Alexander som coach
Vi har været i par forløb hos Alex…
Vi har været i par forløb hos Alex siden maj måned og er ovenud tilfreds med vores resultat 💪 ikke mere diabetes medicin og ikke mere medicin for forhøjet blodtryk, det må kaldes succes 👏👏 vi fortsætter med at leve efter kostplanen, vi elsker simpelthen det mad 🤗
Verdens bedste coach
Verdens bedste coach! Vi har været i par forløb siden juli og har nået begge vores mål! Det var aldrig sket uden Alexanders hjælp! Fantastiske Madplaner, massere af mad, gode og “nemme” træningsplaner (hjemmetræning). Han svarer altid lyn hurtigt og bedst af alt støtter én på en respektfuld måde!
Super coach
Kæresten og jeg har haft et super forløb på 24 uger hos Feldskov. Feldskov har været en super coach som har været meget forstående og opbakkene for vores situation. Vi nåede vores mål og har fået en masse nye sunde vaner som vi har alle intentioner om at arbejde videre med. Vi kan stærkt anbefale et forløb hos Feldskov :)
Jeg har lavet store vægttab tidligere
Jeg har lavet store vægttab tidligere, men hos Alexander har jeg lært, at tænke helt anderledes om omkring vægttab og livsstilsændring - en bevidsthed om valg og fravalg, at det skal fungere altid og ikke kun en periode mm. Det har givet mig redskaber til at skabe Holdbare livsstilsændringer og ikke mindst til selv at rette op og komme på sporet igen, når det skrider… for det vil det sikkert gøre engang imellem. Så farvel til 20 kg for altid
Hvis man kunne give 10⭐️Så havde jeg…
Hvis man kunne give 10⭐️Så havde jeg givet det 👍🏼
Et forløb med Alex i 6 mdr har resulteret i 25 kg
Det var fantastisk forløb med pragtfulde kostplaner som nemt kunne holdes , hvis man hurtigt blev træt af kostplanen så var Alex hurtig til at sende nogen nye🙌
Alex var fantastisk til at holde en til ilden , man skulle bare ringe ham op hvis man kom ind i en dårlig periode og man fik en rigtig go snak om det der var svært og så løste han hele situationen ⭐️
Jeg kan kun anbefale feldskov på det højeste
Mange tak Alex
BBH anncharlotte
Super god coach
Super god coach, hvor man virkelig kan se resultater.
Har pt tabt ca. 30 kg ud af de 40 kg jeg gerne ville tabe, og udover et vægttab har jeg også fået en meget større forståelse af at intet er forbudt, så længe man spiser det i de rigtige/rette mængder.
Havde et parforløb med min kæreste og selvom vi havde forskellige mål hhv. vægttab og muskelopbygning, så var Alexander virkelig god til at justere vores planer, så vi kunne spise de samme retter + lavede hurtigt nye planer, når man bedte om det.
Vi begge endte med gode resultater.
Motivationen til at træne en masse ved siden af, vokser i den grad også, når ens krop bliver det lettere, så det er helt klart en anbefaling at starte op hos ham, hvis man lige mangler det sidste skub til at komme i gang med en livsstilsændring. 💪🏼😍
Alt i alt en mega god coach, som også er der for en, når ens forløb er slut. 🙏🏼
Jeg har været i forløb hos…
Jeg har været i forløb hos Feldskovfitness siden februar 2021. Det er den bedste beslutning jeg har truffet for mig selv. Jeg har fulgt Alexander på Facebook i lang tid inden jeg besluttet mig.
Alexander ringede til mig og vi havde en god lang samtale om hvad det var jeg gerne ville, jeg ville bare gerne starte med at tabe 10 kg. Vores kemi var god og jeg startede op.
Jeg har nu tabt mig 22 kg og 64cm. 😃 Jeg har fået nogle fantastiske madplaner og fede træningsplaner.
Alexander har været med hele vejen og “ holdt” mig i hånden, når det hele har været skidt og vægten har stået lidt stille, uden at være fordømmende eller skældt ud.
Jeg har nu fået lavet den livsstilsændring jeg også har søgt.😃
Alexander får de varmeste anbefalinger fra mig, og var det muligt fik han 10 ⭐️ herfra.
Tusind tak fra Britt
Har lige afsluttet et 6 mdr forløb med…
Har lige afsluttet et 6 mdr forløb med vægttab hos Aleksander Feldskov og et 3 mdr med opbygning af muskler
Det har været en super god oplevelse
Seriøs coach som altid står klar til at rådgive , ændre kost og trænings planer når du beder om det
En virkelig god støtte når det hele ser lidt trist ud så fisker han dig op på sporet igen
Vil helt klart anbefale et forløb hos ham
Carsten
Jeg afsluttede forleden mit 40 ugers…
Jeg afsluttede forleden mit 40 ugers forløb. Resultatet var minus 57 kg (syvoghalvtredsindstyve). Det regner jeg selv som et absolut tilfredsstillende resultat – men dog 1 kg fra min egen målsætning om at tabe 58 kg 😊 Midlet har været online-coaching om motion fra Alexander samt et velfungerende scoreboard med både let tilgængelige opskrifter og tydelig successiv resultatfremstilling. Det hele bundet sammen af Alexanders gode humør og jordnære tilgang.
Samlet har det givet mig en helt ny kalorieforståelse, som jeg har tænkt mig at have i baghovedet fremover.
Jeg har forsøgt at tabe mig før (i betydelig mindre skala) – men det har været ved kostfornægtelse. Denne gang er det resultatet af en mental omlægning. Ikke hokus-pokus! Men med stærk bistand fra Alexander. Jeg vil sige det sådan, at det har været alle pengene værd. Ja, ja – vægttab i den størrelsesorden koster da et beløb, men den største udgift har været de to gange jeg har måtte udskifte garderoben. Også det var dog indsatsen værd.
lars
Jeg synes det har været et seriøst…
Jeg synes det har været et seriøst forløb, men også plads til grin og sjov.
Dejlige Madplaner der bliver tilpasset. Og gode træningsplaner der giver mening.
Man kan altid bare skrive hvis man er i tvivl eller mangler en peptalk. Og det er altid feldskov man får fat i!
1000 tak for et godt forløb mvh Thia og Christoffer
Jeg har været under feldskov’s vinger i…
Jeg har været under feldskov’s vinger i 24 uger nu og kan kun sige positive ting om forløbet Alex svarede hurtigt og var altid klar på en snak hvis jeg havde behov , jeg fik kostplaner efter hvad jeg ønskede at spise super nemt at købe ind til og lave, jeg ønskede at smide små 5 kg jeg smed 6 kg 🤩men 25 cm 👏🏻💪🏻🤩
Bedste gave til mig selv 💪🏼
Jeg har siden slut maj været i et forløb hos Feldskov Fitness sammen med min kæreste. Det har været et hårdt forløb, men samtidig et virkelig godt forløb og den bedste gave vi kunne give os selv. Det at vi fik muligheden for at have et forløb sammen, og derved kunne støtte hinanden, samtidig med vi fik støtte fra Alex, det har været guld værd. Jeg kan varmt anbefale Feldskov Fitness, og ville ikke tvivle et sekund over at vælge Alex igen en anden gang, hvis jeg skulle få brug for det :-)