Geweldige producten en nog betere service! Onze parasol was defect geraakt (door onze eigen schuld) Na contact op te nemen met de klantenservice kreeg ik de dag nadien al zeer vroeg in de ochten... Leggi di più
Extreem slechte klantenservice. Product wordt niet geleverd. Vervolgens heb ik na annulering nog steeds het bedrag niet retour ontvangen. Wel mails sturen of ik iets wil laten horen of het bedrag is o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb enkele jaren geleden een leuke hangmat gekocht. Door de verhuis was er een haak van verloren gegaan. Een enkel mailtje volstond om supersnel en vriendelijk geholpen te worden. Dankjewel, Jaspe... Leggi di più
Via MP twee nieuwe eetkamerstoelen stoelen gekocht van Feel Furniture met leren bekleding. Zaten nog ingepakt in originele verpakking en doos. Na uitpakken bleek dat de zitting van een van de stoelen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Feel Furniture is een nieuw Nederlands merk op het gebied van Home&Living en is ontstaan uit de passie voor deze branche. Dit met als doel de klant te inspireren en te voorzien in eigentijdse woonartikelen en accessoires met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Als groothandel bieden wij een gevarieerd assortiment waarbij wij zowel inspelen op de must haves van nu, alsmede de klassiek essentials. De artikelen van Feel Furniture zijn een aanvulling op ieder interieur
Vang 16, 4461 TX, Halsteren, Paesi Bassi
- cs@feelfurniture.nl
- feelfurniture.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Service is super
Aanvankelijke levering beschadigd maar daarna super geholpen door Feel Furniture.
Super help
Super help! Bij het melden van een defect direct een goede oplossing geboden.
Ik had contact met Jasper
Ik had contact met Jasper. Bestelde bevestigingsdopjes voor mijn hangmat. Het transport bleek om de één of andere reden wat moeilijk te verlopen, maar Jasper heeft alles gedaan om dit in orde te brengen! Zéér tevreden! Nog eens een dikke merci aan Jasper!
Echt doen oplossing in mijn probleem !
Echt doen oplossing in mijn probleem !! Vriendelijk en professioneel!
vlotte respons op mijn vraag en…
vlotte respons op mijn vraag en supervlotte levering.
Dank U
Tom
Alle gemaakte afspraken zijn prima…
Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen! Top!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
For one of their products I had some missing parts, luckily Jasper from customer service fixed me some spareparts and delivered these within 48 hours.
Uitstekende service
Snelle, correcte en oplossingsgerichte service
Great service
I broke a mirror in my shoe cabinet and after contacting FeelFurniture it was replaced with no time. Impressed with level of customer service as well as speed. Thanks a lot, my lovely shoe cabinet is like new again
Wat een positieve ervaring
Een onvoorstelbare vlotte oplossing voorgesteld die perfect werd uitgevoerd binnen een zeer kort tijdsbestek. Proficiat.
Service clients impeccable
J'ai fait appel au service clients pour résoudre un problème et leur travail a été impeccable.
Goed geregeld!!
Bij de levering van de schoenmaat bleek dat er verkeerde onderdelen bij zaten. Het probleem is zeer goed verholpen. Er is een flinke korting berekend en ik heb zelf een paar planken ingekort.
Goede service en alles in goed overleg.
Excellent office furniture, friendly customerservice
Excellent office furniture (design and comfort). Following a remark from my end on a (minor) production opportunity (quality) I received a quick, friendly and satisfactory reply.
Ongelofelijk snelle reactie
Ongelofelijk snelle reactie, afwikkeling, communicatie, en verzending naar het buitenland. In vier dagen kwam de gehele bestelling keurig thuis bezorgd in Zuid-Frankrijk.
Echter dat achteraf naar een ID gevraagd wordt door trustpilot.com gaat mij te ver.
Omruilen, vervangen artikel
Contact opgenomen met feel furniture ivm een parasol die kapot was. Ik heb in overleg met een medewerker een alternatief product ontvangen. De medewerker was actief aan het meedenken en duidelijk in communicatie over de oplossing
Geweldige service!
Ik had probleem met draaimechanisme van kantelparasol, in april '23 gekocht. Contact gezocht met FeelFurniture - zeer goed bereikbaar - en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Geweldige service!
Goeie service!
Het draaimechanisme van mijn kantelparasol (aanschaf april 23) was kapot gegaan. Zonder probleem een vervanging gekregen. Goeie service, snelle levering en heel snel met reageren op mijn mails.
Ik krijg heel snel een reactie op mijn…
Ik krijg heel snel een reactie op mijn email. Ik heb een montage set nodig, kreeg meteen een nieuwe set opgestuurd. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Goeie oplossingsgericht service in mijn…
Goeie oplossingsgericht service in mijn geval prima alternatief geboden voor de helft van de prijs omdat bestelde artikel niet geleverd kon worden. Communicatie en reactie prima. dikke pluim Stijn
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.