Feel Furniture Recensioni 68

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige producten en nog betere service! Onze parasol was defect geraakt (door onze eigen schuld) Na contact op te nemen met de klantenservice kreeg ik de dag nadien al zeer vroeg in de ochten... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb enkele jaren geleden een leuke hangmat gekocht. Door de verhuis was er een haak van verloren gegaan. Een enkel mailtje volstond om supersnel en vriendelijk geholpen te worden. Dankjewel, Jaspe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via MP twee nieuwe eetkamerstoelen stoelen gekocht van Feel Furniture met leren bekleding. Zaten nog ingepakt in originele verpakking en doos. Na uitpakken bleek dat de zitting van een van de stoelen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Feel Furniture is een nieuw Nederlands merk op het gebied van Home&Living en is ontstaan uit de passie voor deze branche. Dit met als doel de klant te inspireren en te voorzien in eigentijdse woonartikelen en accessoires met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Als groothandel bieden wij een gevarieerd assortiment waarbij wij zowel inspelen op de must haves van nu, alsmede de klassiek essentials. De artikelen van Feel Furniture zijn een aanvulling op ieder interieur

3,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Extreem slechte klantenservice

Extreem slechte klantenservice. Product wordt niet geleverd. Vervolgens heb ik na annulering nog steeds het bedrag niet retour ontvangen. Wel mails sturen of ik iets wil laten horen of het bedrag is ontvangen zodat zij ‘het af kunnen sluiten’.

10 aprile 2025

Beste Caro,

vervelend om te horen. We zoek dat graag even uit, en lossen het zo snel mogelijk voor u op. Kunt u even uw email adres, of order nummer delen ( hier is een apart verzoek voor verstuurd)

Dan kijken wij de kwestie even na.

Valutata 5 stelle su 5

snelle duidelijke communicatie en…

snelle duidelijke communicatie en prompte oplossing van het probleem.
Er kwam de foutmelding E11 bij mij in hoogte verstelbaar bureau wat door een reset niet verdween. Na een mail hierover te hebben gestuurd werd een nieuw onderstel van het bureau opgestuurd waardoor mijn dochter weer een functionerend bureau heeft.

14 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

Ik bestelde een bureaustoel

Ik bestelde een bureaustoel, ontving een bevestiging van de bestelling en betaling, en twee dagen later kreeg ik mijn geld teruggestort op mijn bankpas zonder enige verklaring voor de annulering van de bestelling.😠😡

28 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mijn levering nog steeds niet…

Mijn levering nog steeds niet ontvangen, telefonisch contact opnemen gaat niet want nummer is niet in gebruik, mails worden niet beantwoord...echt niet tevreden !!!

5 marzo 2025

Beste Debbie,

Dat klinkt niet best. Kunt u de bestel gegevens even delen (daar is apart een verzoek voor verzonden)
Dan kunnen wij het direct even nakijken en uitzoeken voor u.

Groet!
Team Feel Furniture

Super service, dankjewel!

Mooie stoelen besteld. 1 exemplaar had schade. Jammer, maar kan gebeuren. Contact opgenomen met de klanten service, en direct een mooie oplossing aangeboden gekregen. Super service, dankjewel!

23 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

beschadigd, en incompleet, niet aan te bevelen

De bureaustoel was erg beschadigd, en niet compleet. hebben meerdere keren geprobeerd om contact met iemand te krijgen, maar krijgen helemaal niks meer te horen.
Zitten nu met een stoel van 350 euro waar we niks mee kunnen.
Omdat er ook een wiel ontbreekt.
Zelf het verpakken was ook zeer slecht.

19 gennaio 2025

Beste Inge,

Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We hebben u zojuist een email gestuurd met een nette oplossing.

Hoop spoedig van u te horen.

Vlugge levering.

Levering is vlug gebeurd. Hoes is van goede kwaliteit.
Kleine opmerking : gezien mijn lengte (1,65 m) is het niet simpel om de hoes over de parasol te krijgen, een stok in de hoes zou helpen.

25 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn hangstoel nog steeds niet…

Ik heb mijn hangstoel nog steeds niet ontvangen van feel furniture gewonnen op VakantieVeilingen nog 160 euro voor betaald. Ik bestel nooit meer bij jullie!!!

6 settembre 2024

Beste Ikrame,

Dan kunnen wij het direct even nakijken en uitzoeken voor u.

Groet!
Team Feel Furniture

snel en vriendelijk geholpen

Dankjewel, Jasper van Feel Furniture, luie groeten vanuit de hangmat !

12 agosto 2024

Parasol via vakantieveiling

via vakantieveiling de parasol gewonnen, omdat het niet bezorgd werd contact gehad met feel furniture.
Lag aan vakantieveilign en bezorging via DHL.
Feel furniture reageerde direct, hebben me geholpen met contact met vakantieveiling en hebben nog nazorg gedaan. zo fijn! en uiteindelijk ook ontvangen. prachtig product(en) - aanrader!

29 luglio 2024

Top service

Mijn stoelen waren doorgezakt en ondanks dat ik ze al 5 jaar heb, heeft Feel Furniture mij aangeboden om tegen een zeer aantrekkelijk bedrag 4 nieuwe stoelen aan te kunnen schaffen. De medewerker was ook zeer vriendelijk en meewerkend. Bedankt!

12 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mijn bestelling nog steeds niet…

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Probeer te bellen, dan wordt de verbinding verbroken

19 giugno 2024

Risposta di Feel Furniture

Dank voor de feedback. Uw bestelling is verzonden, we hebben u tevens even een mail gestuurd voor de zekerheid, met daarin de tracking.

Hoop spoedig van u te horen!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più