Valutata 1 stelle su 5

Ingen leverans på flera dagar. Pkt ska färdas ca: 7 mil Sturup - Tyringe. Ingen uppdatering på Tracking, skyller på "Pålitlig underleverantör". Ingen att kontakta! Sämst av alla leverantörer! Kan d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Den värsta leveransservice som existerar. Kommer inte när dem lovar. Ibland kör inte ens ut på utsatt dag. Ger tidsramar som de konsekvent inte håller. Otrevliga vid samtal. Respektlöst mot mottag... Leggi di più

1,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Skulle få leverans måndag

Skulle få leverans måndag. Inget. Skulle få tisdag.. inget. Blev lovad onsdag. Inget. Ändrat till torsdag. Inget! Slutligen idag.. får meddelande att paketet lämnat sista anhalt! Hurra! Vänta, en notis från PostNord? Fedex tänker lämna paketet till postnord istället….
Bra jobbat FedEx, ni suger.

13 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ingen leverans på flera dagar

Ingen leverans på flera dagar. Pkt ska färdas ca: 7 mil
Sturup - Tyringe.
Sämst av alla leverantörer! Kan det vara kriget i Iran?

14 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

FedEx, använd dom inte om du bor utanför storstäderna

Väntar på en leverans från Bulgarien och tyvärr så använder dom FedEx och det blev problem direkt när FedEx sa att mitt postnummer inte finns. Skickade ett utdrag från som redovisar postnummer i Sverige men FedEx hävdar fortfarande att postnumret finns för att istället uppdatera sitt system så det blir rätt. Har haft den här diskussionen med dom tidigare och då lyckades dom uppdatera sitt system men tydligen finns det en byråkrat som går in och tar bort rättningen så nu vi tillbaka på ruta ett.

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Om jag kunde ge minus -5 så hade jag det.

Om jag kunde ge minus -5 hade dem fått det. Jag ska skicka ett paket. 📦 Etiketten framgick det aldrig om de skriver ut på plats eller inte. Fann till slut nummer till kundtjänst men det var en dator som är hjärndöd. Till slut gick jag igenom Fed Ex oändliga labyrinter till sidor och kunde ladda ner etiketten. Problemet, Fed Ex, är att Ni inbillar Er att man använder skrivare år 2026. Det gör man inte längre. Välkommen till verkligheten. Är det så svårt att förstå? Barn i skolan på lågstadiet använder iPad och på gymnasiet laptop 🧑‍💻. Vem använder skrivare idag?

9 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Fedex anmälda pga lurendrejeri och ej genomfört jobb.

Först och främst vill jag bara säga att händelsen är anmäld till konsument verket. Jag funderar också på att göra en anmälan till ARN eller Polisen. Det här hände: FedEx tog dyrt betalt för en leverans på 25 mil. Men ändå så började allt bra. Paketet kom till min stad i tid. Paketet skulle leverans innan den 25e sa de. Sen kräver de att jag är hemma för att ta emot paketet, de skickar ett sms på morgonen med tiderna 9-14. Paketet kommer inte väntar en till dag. Samma sak. Ringer kundtjänst de säger att det är försenat men kommer komma fram idag (2 dagar sent) väldigt snart ska det anlända säger hon. Ett par timmar senare använder jag deras chat funktion och får prata med en annan anställd. Då säger de att paketet är på väg till mig (samma sak som spårningen säger) och lovar att det är framme innan klockan 18. Detta strategiskt för att lura mig, eftersom att deras kundtjänst stänger 18 och jag inte längre kan kontakta de då. Något jag märker först klockan 18. Nu sitter jag här, behöver vara hemma en till arbetsdag (dag 3) utan att ens kunna kontakta FedEx. Extremt dåligt, inte bara att jag inte fått min produkt utan också att de medvetet lurat mig.

26 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Verkar vara ett helt oseriöst företag

Verkar vara ett helt oseriöst företag. Min dotter har fortfarande inte fått sitt paket och de är nu inne på sin tredje ombokning under ett lopp av 5 dagar. De har ett stort tidsfönster då de ska leverera paketet och drygt en timme efter att det gått ut så skriver de att det kommer att levereras nästa dag och nästa och nästa. Jag har ställt upp och anpassat mina jobbtider, då det är ett paket man inte vill lämnas utanför porten. Hur kan ett sådant företag få fortsatta uppdrag där 91 % av kunderna ger betyg ett dvs. sämsta betyg.Så dåligt!!!!!!!!!! Det också oseriöst intryck från det företag som vi beställt varan ifrån som använder ett sådant oseriöst företag att leverera. De måste väl också ha koll på Trustpilot.Visa mindre

20 marzo 2026

Sämsta skitet nånsin

Sämsta skitet nånsin, beställde ett paket 2 mars skickades 3 mars stog att jag skulle få det den 10 mars å nu är det 18onde å fortfarande inte fått det. Sämsta skitet nånsin

18 marzo 2026

-1 om möjligt. Riktigt dåligt

-1 om möjligt.
Utlovad leverans riktigt snabbt från Japan efter bara några dagar.
Leverans i morgon, beräknas 18.00 13/3
Vi ordnar med annan mottagare eftersom vi inte är hemma.
Nästa besked kommer fm. 13/3
Tyvärr försenad leverans, blir 16/3
Bra, då är vi hemma
Nästa besked några timmar senare: objektet levererat 13/3 utanför dörren, eftersom ingen är hemma.
Grannen fick besked om att leveransen skulle ske 16/3 så denne behövde inte passa mottagningen.
Godset är ganska värdefullt och lämnas på en veranda hos grannen.
Kan det vara sämre?

13 marzo 2026

Uselt

Uselt, har betalat extra för att få snabb leverans, men det blev först försenat, och sen påstår dom att dom försökt leverera varan men att det inte gick. Jag har inte ens bett om signering, dom hade bara kunnat droppa det i brevlådan om det är ett så stort problem att få kontakt via en dörr. Nu är paketet ute och åker någonstans och jag vet inte när jag får tag på det, eller var.

11 marzo 2026

Stay Away FedEx Malmö!!!

I had an extremely disappointing experience with this shipping company. The delivery was supposed to take 3–5 days, but it ended up taking 26 days to arrive. Throughout that entire time, I received different excuses almost every single day. Instead of taking responsibility for the delays, they kept blaming other departments, drivers, or vague “system issues.” It felt like no one wanted to actually resolve the problem.

The lack of accountability and communication made the situation incredibly frustrating. I was repeatedly told the package would arrive on a certain day, only for it not to show up. Each time I contacted customer service, I was given a new explanation that contradicted the previous one. It honestly felt like I was being misled rather than helped.

This whole experience caused a lot of stress and frustration. I took time off work on multiple occasions to wait for the delivery, only for it to never come. In the end, I simply couldn’t take any more time off to sit at home waiting. I eventually had to take a taxi to their local warehouse and pick up the package myself, which completely defeats the purpose of paying for delivery in the first place.

Overall, this is by far the worst experience I have ever had with a shipping company. The delays, the excuses, the lack of responsibility, and the complete disregard for the customer made me feel disrespected and exhausted.

I strongly recommend staying away from this company if you expect reliable service or honest communication.

17 febbraio 2026

Klåpare

Klåpare Amatörer Efter två veckor senare lagda leveranser De hade varit på plats tagit bild av porten till och med. SMS med framskjutna tider varje dag
Tillslut ett besök på deras terminal Fick produkten direkt
Så oseriöst företag

3 marzo 2026

FeDex sämsta tänkbaraste leverantör

Jag har gjort många inköp via internet och leverans har alltid fungerat utmärkt förutom denna gång då FeDex ska stå för leveransen.
FeDex är sämsta tänkbara leveranstjänst jag varit med om. Betyg sämre än 0. Vid första påstådda leveransförsök skickas det inte ut något meddelande om att varan skulle levereras vilket innebar att jag ovetandes om leveransen var på mitt arbete och varan kördes tillbaka till FeDex. Ringer FeDex och lyckas så småningom få prata med en människa i kundtjänst som då utlovade leverans en annan dag, fredag. Tar ledigt från arbetet denna dag och är hemma hela dagen. När klockan blivit ca 16:30 ringer jag och frågar kundtjänst om leveransen verkligen kommer denna dag, får till svar att den är på väg. När klockan passerat 18:00 har ingen leverans kommit, kundtjänst har stängt och öppnar åter måndag kl 08:00 meddelar en robotröst. Kommer aldrig handla från företag som använder sig av FedEx.

6 marzo 2026

Jösses vilket företag

Jösses vilket företag. Sköt upp leveransen i flera dagar. Sen vibrerade telen till kort i fickan så trodde det var ett SMS. 1-2 senare tittade och såg missat samtal. Försökte ringa upp med det gick inte koppla upp samtalet. Försökte flera gånger men det gick inte. Personen har blockat mitt nr skulle jag tro. Sen kom uppdatering i appen att dom hade försökt leverera paket. Dessutom har det varit en person i hushållet hela dagen. Ingen har knackat på heller.

Jag köper aldrig något längre som levereras av PostNord, nu lägger jag till FedEx på den lilla listan. Fullständigt ruttet av dom.

6 marzo 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più