Valutata 3 stelle su 5

Bezorgvak tussen 10.30 en 14.30 uur volgens FedEx. Om 15.00 uur nog niets... Weggegaan, blijkt de bezorger om 15.08 uur te zijn geweest. Via de website kan geen nieuwe bezorgafspraak gemaakt worden,... Leggi di più

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

service(a)fedex.nl en fedex.nl zijn scam!

Service(a)fedex.nl en fedex.nl zijn scam. Ze sturen phishing mails. Fedex.com weet ervan maar doet niks. Ze hebben nergens controle over lijkt het. Als je met de klantenservice belt maak je contact met een oermens die vanuit een grot belt ofzo. Zooo slecht dit.

13 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Dat dit bedrijf nog bestaat

Dat dit bedrijf nog bestaat, versturen van pakketjes kunnen ze op zich wel. Maar de klantenservice is niet aanwezig, niemand helpt je met een vraag, je wordt letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd. Dat het tegenwoordig nog mogelijk is om zo met klanten om te gaan, hier zouden boetes op moeten staan!

13 aprile 2026

Heel slecht

Heel slecht! Ze geven een heel grove indicatie van hoelaat ze komen. Je moet de hele dag thuis blijven en dan toch in de avond zeggen ze "we gaan het niet halen". En dan kiezen ze willekeurig een ander datum zonder jou opties te geven en met een nogmaals grove leveringstijd, met name "voor 10pm" dus de hele dag moet je binnen blijven, op een dag die ze zelf voor kiezen.

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Retour pakket niet te retourneren

Ik had een retourlabel gekregen van de leverancier. De enige mogelijkheid om mijn grote pakket te retourneren was via een PostNL pakketmuur (Iets anders is er in Lelystad of omgeving niet). Nadat het label was ingescand opende een ruimte waar mijn pakket onmogelijk in kon. Toen stokte de procedure. Herhaling gaf alleen aan dat het label al gebruikt was. Niet dus want mijn pakket is nog steeds bij mij. PostNL kan mij niet helpen. Fedex geeft geen antwoord op mijn vraag. Waardeloos

11 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

I think fedex ar cheap but ar scamers

I think fedex ar cheap but ar scamers, they dont deliver your products, they know exactly what you order, they resale the ptroducts.... i was thinking dhl ar the worst but I was very rong , fedex ar the real ttiefs. The seler from alibaba say t
Fedex will born the pakage( w phons) they dont deliver Bach to china.

27 marzo 2026

FEDEX BELACHELIJK GEWOON

Wat een slecht bedrijf is FedEx zeg. Zending geboekt met 40 grote colli naar Zuid Korea. Dit doen we meermaals per jaar echter altijd op klantnr account van de ontvanger, daar zien we nooit de tarieven van. Laatste keer vroeg de ontvanger, doe maar op jullie account, hoge korting toch?? Ja zeker, wij krijgen bijna 70% korting op de tarieven. Dus we boeken hem wel op onze rekening. Kosten 9000 euro. We dachten nog kun je nagaan wat de ontvanger wel niet betaald. Hadden we het maar nagevraagd. De factuur doorbelast naar de ontvnager, compleet over de rooie..... wat blijkt, de ontvanger in Zuid Korea boekt exact dezelfde zending, ja zelfs nadat de Iran toestanden waren begonnen slechts 2500 euro!!!! En wat zegt FedEx jammer joh. Echt te bizar en belachelijk voor woorden, geen enkele vrom van coulance of tegemoetkoming wetende dat het dus voor 25% van de prijs ook kan. Wat voelen wij ons belazerd zeg. Nooit meer, wees gewaarschuwd!!!! FedEX oplichters.

1 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bewuste oplichting door niet melden douane kosten.

Eerst meld leverancier (earnshaw) niet dat er dounekosten zitten op een product.

Vervolgens bezorgd fedex aan de deur. Ook zonder te vertellen dat er douane kosten op het product zit.

Dit zorgt er dus voor dat je denkt dat alles gewoon goed is.

Pas als je het pakket accepteerd word er achteraf gemeld dat je nog extra kosten moet betalen.

Dit doen ze naar mij mening expres als mensen weten dat er douane kosten op een pakket is en dit is niet gemeld dan zal een pakket veel minder vaak aan de deur aangenomen worden.

Nu zeggen ze ja je hebt aan de deur aangenomen nu moet je wel betalen. Je had ook kunnen weigeren aan de deur.

Dit doen ze dus bewust met andere woorden het zijn gewoon een stelletje oplichters.

Betaal je deze kosten niet. Zetten ze er een deurwaarder op. Je kan dus niet anders dan deze kosten betalen.

Je kan deze kosten tevens wel terugvragen maar dat kan alleen als je natuurlijk eerst betaald hebt.

Maar het mooie nadat je betaald hebt reageerd fedex opeens niet meer.

En volgens de wet is het nog niet eens verplicht voor fedex om te melden aan de deur dat deze kosten er zijn.
Met andere worden alle leverancier post nl dhl fedex worden allemaal bescherm door de post wet in Nederland. Maar zijn stuk voor stuk oplichters.

Moet echt een keer naar gekeken worden. De bezorgbedrijven worden zo slecht beoordeeld maar niemand doet er iets mee. Ik lees duizenden tien duizenden verhalen van mensen die opgelicht zijn.

9 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos. Bedriegers. Geen communicatie mogelijk.

Er is maar 1 goed ding te zeggen. Ze hebben een afleverpoging gedaan, toen ik net 5 min weg was.
Wel een dag te laat.
Afgooipunt was niet in te stellen, site is niet werkzaam.
Er kwam een automatisch bericht voor een hernieuwde afgooipoging. Weer online proberen in te stellen de voorkeur: ging weer fout.
Klantenservice opent je zaak en sluit hem na 5 min weer. Geen communicatie. 4x op 1 dag met de klantenservice gechat (kon geen telefoon nummer vinden) en iedere x werd er van alles beloofd wat niet nagekomen werd. Ik was enorm gefrustreerd: uren aan besteed om het goed te regelen. Ik kreeg het gevoel dat ik gepest werd. ‘Ja, ik ga het voor u regelen, ik hou u op de hoogte’ Niks. Leugenaars. Bedriegers. Waardeloos. Een ster is nog te veel.

23 marzo 2026

Awful delivery estimates

Awful delivery estimates, "you package will be delivered between 9-18" on a WORKDAY. Ridiculous, thats a 9h window. Then they lied two days in a row about it being delivered the next day. Then I talked to customer service and they said it will be delivered tomorrow. Today I contacted customer service and they said I hadn't given sufficient information so it will be returned.

What a joke of a company.

19 marzo 2026

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Ik verwacht een pakket uit het buitenland en wacht hier al twee maanden op. Zonder ook maar een mailtje of track en tracé wordt een bezorgpoging gedaan op een dag dat ik aan het werk ben. Er wordt meteen gedreigd dat als ik geen contact opneem, het teruggestuurd wordt. Ik heb de volgende dag gelijk gebeld onder werkuren. Ow en als je niet 2x zegt ‘ik wil een medewerker spreken’ krijg je gewoon een bot die niks voor je kan doen. Op het kaartje stond een code, waarmee de klantenservice kon zien dat er die dag nog een poging zou worden gedaan, maar geen idee hoe laat (dat zou ik later op de dag kunnen zien via de website). Alleen deze website gaf alleen maar errors op deze code 💀 Dus toen ik om 15:00 toch echt even weg moest en de website nog steeds geen info gaf, hoopte ik dat het kon. Maar je raad het al, een uur later werd er weer een poging gedaan. Hoe kan ik hier rekening mee houden?! Als er een groot pakket bezorgd wordt, moet ik toch op z’n minst een track en trace code krijgen en door kunnen geven wanneer ik thuis ben? Scheelt een hoop gedoe.
Geen idee of ik nu nog mijn pakket krijg of dat er nog een poging wordt gedaan.

16 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Diefstal loont bij FedEx….en komt toch goed

Ik was mijn telefoonoortjes in ons Spaanse hotel vergeten. Dit top RIU top hotel heeft ze daarom direct naar ons thuisadres gestuurd. De rekening hiervan bedraagt 60 euro en ik heb dit betaald.
De zending komt in Nederland snel aan, maar blijft echter extreem lang hangen in FedEx depot te Eindhoven.
Aangekondige data van levering worden niet nagekomen en uiteindelijk verschijnt mijn zending. Een leeg doosje.
In het circuit van FedEx zijn mijn telefoonoortjes gestolen, door FedEx medewerkers.
Na vele documenten, e-mails en telefoontjes komt er maar geen reactie van de afdeling claims..ondanks toezeggingen.
Middels een aangetekend schrijven, kosten 12, 50 euro, komt er bericht van FedEx…ze gaan 9,47 euro betalen als schade vergoeding.
Welnu erg lucratief voor FedEx, geïncasseerd 60 euro verzendkosten, telefoonoortjes ter waarde van minimaal 100 euro ( nieuw 299) en dan iemand slechts 9,47 euro vergoeden…
Kortom een onbeschofte rot club..!!!

17 maart heb ik ruim 9 euro ontvangen.

Ik heb toch getracht FedEx te overtuigen dat mijn schade minimaal 160 euro bedraagt en dat diefstal in hun organisatie niet gedekt kan worden met de hun vervoersvoorwaarden/ - aansprakelijkheid. Dit is zo onredelijk en onbillijk, dientengevolge hebben ze uiteindelijk besloten nog eens 151 euro te gaan overmaken.

Dus een pluim voor dir bedrijf…kostte moeite..maar is gerechtvaardigd !

13 marzo 2026

Wat een ongelooflijk k..bedrijf

Wat een ongelooflijk k..bedrijf. Ik probeer al 3 dagen een pakket op te laten halen in België en te verzenden naar Engeland. De ene keer zet het systeem het ophaaladres automatisch op mijn eigen adres, dan weer het afleveradres verkeerd. Bellen met klantenservice en krijg je een slecht engels sprekende mevrouw die zegt dat ik het maar moet blijven proberen om te annuleren. Na veel gedoe en gestress eindelijk zo ver dat het opgehaald kan worden. Word het niet opgehaald! En klantenservice 2 dagen dicht. Jammer dat je geen dikke nul kan geven hier. Want dat verdient Fedex.

6 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Een pakket is niet bij ons afgeleverd…

⁸Een pakket is niet bij ons afgeleverd maar waarschijnlijk elders. Fedex kan niet aangeven waar. Het aleverbewijs is ondertekend met een door ons onbekende handtekening en onbekende naam ontvanger op ons adres. Claim ingediend maar niet door Fedex gehonoreerd omdat het bij de buren zou zijn afgeleverd, maar niet vermeld bij welke buren. De handtekening en ontvanger naam lijkt op fraude door de chauffeur. De chauffeur meldt dat het op ons adres is afgeleverd maar dat is een pure leugen. Wij gaan aangigte doen van fraude door Fedex.

5 marzo 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più