Banner for Färgvaruhuset

Färgvaruhuset Recensioni

TrustScore 5 su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Skickade en fråga kring linoljefärg via mejl och blev inom kort uppringd och fick ett bra svar och resonemang kring min fundering. Burkarna kom väl inplastade för trygg transport. Måhända kändes lever... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag gjorde beställningen online för hela huset vi renoverar. Det var 65 liter färg. De var otroligt trevliga och tillmötesgående. De levererade redan två dagar efter jag lagt ordern. // Kristi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Levererade den brytning jag ville utan problem. Hemleverans för 29kr. Perfekt, rekommenderas. Mycket bättre än att åka genom hela stan och handla lokalt till mycket högre pris

1. Negozio di articoli per la pittura
  2. Negozio di materiali da pavimentazione
  3. Arredatore d'interni
  4. Negozio di carta da parati

Scritti dall'azienda

När du handlar hos oss på Färgvaruhuset får du samma service och expertråd som i en fysisk butik. Du kan också känna dig trygg med ditt köp. Om du har frågor kan du antingen ställa dem till oss på mejl och vi svarar dig så fort vi är på plats. Om du ringer under våra öppettider i butik får du svar genast. Vi har lång erfarenhet inom färgafackhandeln och driver också två fysiska butiker. Välrenommerade Vårby Färghall och Södertälje Färghandel.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

538 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb leverans där de också ringde…

Supersnabb leverans där de också ringde innan för att stämma av när kunde komma samt skickade en bild på varorna på plats. Sparade fler hundra jämfört med att handla i större byggvaruhusbutik här i Länna. Kommer absolut handla här igen.

19 agosto 2026

Risposta di Färgvaruhuset

Tack snälla för ditt fina omdöme!

Valutata 5 stelle su 5

Fick snabb och bra service via telefon…

Fick snabb och bra service via telefon gällande min kommande beställning. Gjorde därefter beställning som kom snabbt. Bra pris! Rekommenderar!

17 agosto 2026

Risposta di Färgvaruhuset

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen.

Valutata 5 stelle su 5

Jag gjorde beställningen online för…

De var otroligt trevliga och tillmötesgående.

De levererade redan två dagar efter jag lagt ordern.

// Kristina en väldigt nöjd kund

8 agosto 2026

Risposta di Färgvaruhuset

Stort tack för ditt omdöme!
Lycka till med renoveringen.

Färgvaruhuset.se

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più