Beckers kvist och spärrgrund vit var verklige lättarbetad, taket blev dom nytt inga kvistar lyser igenom. Transorten av färburken gick snabbt och smidigt sam välembllerad.

Snabb och fraktfri leverans och ett jämförbart billigt pris. Dessutom ett proffsigt bemötande då jag på rekommendation köpte clean tech och då den inte gick att bryta i den gula nyans jag hade beställ... Leggi di più
Smidigt att beställa via internet. Betala med Klarna efter 30 dagar. Kunde köpt till tjänsten hemleverans men valde att hämta själv på en lördag. Packat och klart, bara att lasta in i bilen - gjort på... Leggi di più
Super bra service! Och välpackat paket. Har beställt härifrån förut och även fått väldigt bra och proffesionell hjälp. Denna gång blev det fel i leveransen, men det blev åtgärdat direkt och med kompe... Leggi di più
- Negozio di articoli per la pittura
- Negozio di materiali da pavimentazione
- Arredatore d'interni
- Negozio di carta da parati
Scritti dall'azienda
När du handlar hos oss på Färgvaruhuset får du samma service och expertråd som i en fysisk butik. Du kan också känna dig trygg med ditt köp. Om du har frågor kan du antingen ställa dem till oss på mejl och vi svarar dig så fort vi är på plats. Om du ringer under våra öppettider i butik får du svar genast. Vi har lång erfarenhet inom färgafackhandeln och driver också två fysiska butiker. Välrenommerade Vårby Färghall och Södertälje Färghandel.
Svezia
- fargvaruhuset.se
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jag fick det jag ville ha
Jag fick det jag ville ha. Ganska snabb leverans. Mycket nöjd.
Bra och mycket snabb leverans.
Bra priser och snabba leveranser.
Beckers kvist och spärrgrund vit var…
Jättefint golv och smidig affär
Jättefint golv och smidig affär. Dock var ett paket fullt med trasiga golvskivor vilket gjorde att jag behövde reklamera. Onödigt. Dags att se över hur frakten genomförs eller hur golven är förpackade??
Snabbt levererat och till bra pris
Snabb o bra leverans.
Stort urval av tapeter
Stort urval av tapeter, trevlig personal, beställning via internet. Jätte bra!
Snabb leverans och Bra paketerat.
Snabb leverans av precis det jag ville…
Snabb leverans av precis det jag ville ha gällande färgkod.
Smidigt och bra
Snabb leverans, väl inpackad och smidiga betalningssätt. Färgen har jag haft tidigare och vet att den är superbra.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.