Valutata 5 stelle su 5

Na een aantal jaren ervaring met de wingbar dakdragers en de Marlin dakkoffer hebben we nu de Susa fietsdrager in combinatie met de maki trekhaakkoffer gekocht. We hebben op afspraak de combin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service, fluitrubber dakdrager; LX1ALU110AB Dakdragers eerst gemonteerd geweest op een Audi A6 Avant 2014 en nu op een BMW 320i Touring 2020 (G21 model)….passend gemaakt doch steunen moesten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne service vriendelijke mensen goede prijs qualiteit verhouding. Hebben de tijd voor je of maken deze zoals in ons geval van spontaan aankomen. Heel mee denkend top zaak en als je een goed... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per il campeggio

Scritti dall'azienda

Faradbox is dé online aanbieder van dakdragers en dakkoffers van het merk Farad. Wij leveren vanuit voorraad en zijn hierdoor in staat om de volgende dag al te leveren. Faradbox stelt de diverse dakdragers samen om u te voorzien van een complete set dragers geschikt voor uw auto, omdat wij als Faradbox dè importeur zijn van de Benelux en een ruim assortiment hebben van bagagedragers en bagageboxen kunnen wij voor nagenoeg elk merk en model auto een passende oplossing bieden. Zo hebben wij dakdragers voor populaire merken zoals Volkswagen, en Opel, maar ook minder populaire merken zoals Citroen en Volvo. Voor elk merk en type hebben wij een dakdrager. Wij beschikken over een technische afdeling, waardoor u bij elke mogelijke vraag over uw dakdrager of dakkoffer een duidelijk antwoord en/of oplossing kunt verwachten.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Kras op koffer bij aankomst .doos was…

Kras op koffer bij aankomst .doos was al eerder verzonden geweest.
Toch mocht hij niet retour .
Ze maken er een mooi verhaal van dat ik de kras heb veroorzaakt maar er zat een metalen ring los in de doos ..die er niet hoort.

Ze blijven beweren dat ik de kras zelf heb veroorzaakt en doen net alsof een losse metalen ring in de doos geen oorzaak kan zijn en negeren dat feit.heb veel moeite gedaan fotos te maken de kras zat ook.niet op.de plek.waar ik.hem.open heb gemaakt en stond er zelfs haaks op.
Smeerlaperij van Farad
0 sterren!

23 maggio 2023
Logo di Faradbox

Risposta di Faradbox

Dit is een spijtige situatie. Het is juist dat wij de dozen van de dakkoffers openen voor wij deze afsturen. Dit doen wij om de dakkoffer optisch te controleren en om de montage set extra in te pakken in bubbelfolie. Zoals op de foto’s is te zien die je ons hebt gestuurd, zie je dat er midden door de doos is gesneden met een mes en dat heeft de kras veroorzaakt (er zit een waarschuwingssticker op de doos in het midden wat aangeeft niet door het midden van de doos te snijden).

Met vriendelijke groet Faradbox

Topservice

Reactiesnelheid, behulpzaam en goede service!

Na het stellen van enkele vragen heb ik uiteindelijk de juiste dakdragers en een bijbehorende dakkoffer besteld.
Die werden in een grote stevige doos verstuurd.

Helaas raakte ik na een autorit een dopje kwijt van een dakdrager.
We hebben een nieuw dopje besteld (zonder betaling!) en ook die kwam snel binnen.
Topservice, die krijg je elders niet zo snel.

12 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en service achteraf.

Na vraag over advies voor het type box op mijn auto kreeg ik voorbeeld foto's toegestuurd van Rene met dezelfde type auto met de box erop. Daarop besloten het product te bestellen, helaas had ik met het monteren van de box een van de bouten gebroken (eigen schuld). Na contact met Rene netjes een nieuwe toegestuurd gekregen (kosteloos!). Ik ben erg tevreden met mijn box en de geleverde service, in tegenstelling tot negatieve reviews hieronder. Dit is zoals het hoort en ik kan Faradbox iedereen aanbevelen.

19 febbraio 2023

Geweldige service

Geweldige service! Online bestelling gedaan, werd de volgende dag al geleverd. Bevestiging van de dakdragers wou ons niet lukken, telefonisch contact gehad met de eigenaar. Na de uitleg de dakdrages zonder moeite kunnen bevestiging. Zeker een aanrader voor iedereen die opzoek is naar dakdragers!

15 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ik was op zoek naar dakdragers voor de Opel Corsa.

Ik was op zoek naar dakdragers voor onze Corsa en kwam al snel terecht bij Faradbox. De eigenaar dacht enorm goed mee, aangezien de Corsa een lastig model auto is voor standaard dakdragers. Ik mocht langskomen voor zowel de installatie als de de-installatie van de dakdragers en kreeg alle hulp waar nodig. Twee weken heel Nederland mee doorgereden (inc. kinderen en al hun spullen), en wil nooit meer anders). Faradbox is echt een aanrader.

19 agosto 2022

Perfecte dakkoffer en geholpen

Kwam helemaal uit Hellevoetsluis naar Enschede. Dag voor me vakantie uitstekend geholpen. Dakkoffer erop gezet. En dakrails. Goede kwaliteit, erg vriendelijke service. Alles top. Was het stukje rijden helemaal waard! Ga alleen nog maar hierheen!

31 luglio 2022

Mitsubischi Colt dakdragers en dakkoffer

Wij hebben met telefonische hulp een dakkoffer en dakdragers besteld. Wij hebben een mitsubischi en daar past maar 1 soort dakdragers op en Farad is de enigste aanbieder met deze dakdragers. Het pakket was heel snel binnen, maar 1 onderdeel van de dakddrager kap was stuk. Hier een mail over gestuurd. Binnen 2 dagen hadden wij het onderdeel binnen. Top service. Heel erg bedankt!!

30 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Product binnen half jaar stuk

Dit is een slecht product. Breekt binnen een half jaar bij het open en dicht doet van de raam.

Contact met verkoper gehad. Dan krijg men als opmerking ''het is verkeerd gemonteerd''.

Dat is waarschijnlijk ook waarom het niet meer word verkocht.
Nu weet ik ook hoe goed het product was.

24 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Hier moet je zijn voor goede dakkoffers en goed advies goede qualiteit

Hele fijne service vriendelijke mensen goede prijs qualiteit verhouding.
Hebben de tijd voor je of maken deze zoals in ons geval van spontaan aankomen.
Heel mee denkend top zaak en als je een goede dakkoffer zoekt en fijn geholpen wilt worden is This the place to be!!
Voor nu voorzien van een hele mooie grote dakkoffer maar voor de toekomst zien we jullie graag weer.
Joyce

15 giugno 2022

Top service

Top service, er was door mijn eigen fout onderdeeltje verloren gegaan, kreeg het na een melding meteen opgestuurd.
Dakdragers pas 1x gebruikt, dat beviel goed.

9 giugno 2022

Top service!

Online georienteerd en op locatie de keuze gemaakt voor welke box het beste bij mij zou passen.

Keurig geïnformeerd en de dakdragers zijn in elkaar gezet en geplaatst op de auto. Ik kan Faradbox aan iedereen aanraden, fijne club!

2 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Via bol.com dakdragers besteld geretourneerd niet geaccepteerd

Via bol.com dakdragers besteld. Echter bleek dat niet de juiste kit was meegeleverd voor mijn auto. Alles weer netjes ingepakt exact zoals ik het heb ontvangen in 3 dozen en in de originele verpakking en geretourneerd. Krijg ik een mailtje met een foto dat er onderdelen los in de doos zaten ( deze zaten al los in de doos toen ik het ontving) en er zouden dakhaakjes en moertjes ontbreken. Maar op de foto kan je zien dat de dakhaakjes en de moertjes in de doos er gewoon bij zaten alleen waarschijnlijk in de verkeerde doos. Ik kon wel een andere kit krijgen. maar dat vertrouw ik niet meer.....

2 marzo 2022

Heel blij mee

Heel blij mee ! goede service en zijn altijd berijd om je te helpen zorgen voor een goede oplossing echt Top !
super bedankt .

16 luglio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit en slechte service

Nadat ik de eerst drager er eindelijk op had zitten (met hulp en echt wel iemand die weet hoe of wat) bleek er een en ander te missen. Afgebroken. (en niet door mij) Ik heb pakket retour gemeld en netjes vermeld dat het stuk was. (had ook niks kunnen zeggen) Kreeg gelijk via de mail een persoonlijk bericht dat het bedrijf foto's wilde zien. Helaas niet gemaakt. Want dan stuurde ze wel onderdelen schreef het bedrijf.

Mijn retour werd afgekeurd want ik zou "alles in doos gesmeten hebben" werd mij verteld in een persoonlijke mail. Met foto's erbij die duidelijk meer kapotte onderdelen lieten zien dan ik verstuurd had. Ik had juist super stevig verpakt met extra duct tape.
Het bedrijf was bij voorbaat al niet van plan om mijn retour te accepteren!

Ze willen de kapotte dragers weer opsturen naar mij, of ik dat accepteer? Nou, nee natuurlijk niet! Ben er nog niet klaar mee maar wil iedereen behoeden voor deze mensen

Wil je veel ellende besparen bestel dan aub niet bij Faradbox.nl.

24 febbraio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Great company with excellent service

Last summer I ordered a roof-rack from Faradbox. Unfortunately, it didn't fit because my car was a coupe. I contacted Faradbox and they were very helpful but there was no solution and I was able to return the product without any problem or fuss. I also told them I was on the verge of purchasing a new car and they gave me some great advice for future reference.
I have now bought my new vehicle and ordered a compatible roof-rack. Faradbox sent me a personal email thanking me for my return custom and wishing me luck with the product.
The roof-rack itself is sturdy, well made and it fits like a glove. Did I mention I received the package the same day as I ordered it?
Great company. Also you can save some money by ordering direct from them instead of via the big retailer with the fat blue guy!

9 febbraio 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più