Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fi... Leggi di più

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Leggi di più

Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Leggi di più

Havde fået en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tænde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skærmen var desværre i stykker i den ene side. Dette blev fikset på 20 minutter og jeg modtog glimr... Leggi di più

Shop powered by PrestaShop

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Ham som har butikken står altid klar…

Ham som har butikken står altid klar til at hjælpe en, ligemeget størrelsen på problemet. Han har også altid et kæmpe smil på læben som smitter. Super sød mand.
Støt ham og du bliver mere støttet Af Ham 🙋🏽‍♀️😎

5 settembre 2023

I am very sad it’s not possible to give…

I am very sad it’s not possible to give 0 stars. This was an awful experience… First of all, I didn’t get the receipt. That’s really bad especially for Denmark.
Then after few weeks the screen started to have issues (see on the picture) and when I came back and showed him it’s also on their webpage, that the screen should have a warranty, he started SCREAMING AT ME. Awful experience, never go to this shop, NEVER.
Not only crappy owner/worker, but also screen of very bad quality.

12 gennaio 2023

Expertise - venlig imødekommenhed.

Et par gange har jeg haft alvorlig ”bøvl” med min mobil telefon. Jeg var på randen af fortvivlelse: Hvordan skulle jeg dog klare hverdagen uden mobiltelf. ? (Hvor er vi dog blevet afhængige – uha!!) I min nød henvendte jeg mig til ”Expertfix” i Vesterbrogade. Begge gange fik jeg en særdeles imødekommende og venlig behandling. Navnet ”Expertfix” er rammende på den service, man får her. En stor tak for fin behandling. Expertfix får mine varmeste anbefalinger.

2 dicembre 2022

Super service!

Super service!
Jeg afleverede min iPhone med ødelagt skærm, og den var fikset og klar en time senere. Meget venlig og hjælpsom betjening. Varmeste anbefalinger herfra.

17 settembre 2022

Jeg fik fikset min skærm og batteri på…

Jeg fik fikset min skærm og batteri på iPhone XS Max. Desværre opstod en fejl på skærmer og fik først tid til at komme tilbage efter et par uger. Fik helt ny skærm og den virker igen upåklageligt. Rigtig god service

24 agosto 2022

Meget venlig

Meget venlig. Skiftede både glas og batteri på 30 minutter, vældig effektivt. Kom endda tilbage 2 dage efter og fik et gratis tjek-up af batteriet.

13 luglio 2022

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service! Havde tabte min telefon så skærmen havde løsrevet sig og Expertfix fik fikset den på få minutter. Jeg vil klart anbefale alle at bruge Expertfix - fantastisk service og vanvittig søde medarbejdere!

17 giugno 2022

HELT FANTASTISK GOD SERVICE!!

HELT FANTASTISK GOD SERVICE!!! Kunne som den eneste ordne min ødelagte skærm på min Samsung med original skærm og på kun 1 time!!! De andre jeg snakkede med havde ikke skærmen på lager og skulle bruge alt imellem 3 dage og 2 måneder! Rigtig god oplevelse både på service, tid og pris. Giver min bedste anbefaling herfra.

14 marzo 2022

God service, pris og betjening

Har i dag fået repareret min iPhone 11 hos Expertfix. Han lavede med det samme en gratis fejlfinding samt overslag på reparationen. Efter at have arbejdet 3 timer på telefonen, fandt han endnu en fejl. Dette resulterede i en højere pris - til gengæld satte han et panserglas på, arbejde til efter lukketid og leverede telefonen til min dør.
Kan hun anbefale Expertfix på det varmeste.
God service, god pris og virkelig venlig betjening.

15 febbraio 2022