Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fi... Leggi di più

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Leggi di più

Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Leggi di più

Shop powered by PrestaShop

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

han snyder dig hvis han kan

han snyder dig hvis han kan ikke tro på de gode anmeldelser, der findes meget bedre butikker i midtbyen ikke risikoen værd, desuden lyver han bare hvis du fanger ham kunne mærke der var noget helt off første gang jeg var der, men tog chancen og fortrød det. Prøv at læs alle de dårlige anmeldelser med 1 stjerne.

20 maggio 2023
Logo di Expertfix

Risposta di Expertfix

Hej Jemes Jones
Først og fremmest er vi ked af din kommentar. Vi er dog ikke helt klar over hvad sagen drejer sig om. Kunne du venligst uddybe, hvad problemet er? Er du helt sikker på at det er vores butik der er tale om?
Mvh
Expertfix

Høj kvalitet og super service

Virkelig god service og høj kvalitet. Jeg har grundet mit erhverv været nødt til at få skiftet skærm et par gange hen over det sidste år og er hver gang kommet fra butikken med en oplevelse af Expertfix som en yderst professionel og serviceminded service.

20 aprile 2024

Havde fået en vandskade der gjorde min…

Havde fået en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tænde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skærmen var desværre i stykker i den ene side. Dette blev fikset på 20 minutter og jeg modtog glimrende service og en sød og smilende kundebetjening :)

Håber ikke jeg får samme problem igen, men hvis jeg gør så kommer jeg helt sikkert tilbage og vil anbefale stedet til andre.

18 aprile 2024

Reparation af panseglas

Ringede 10 minutter efter jeg havde ødelagt mit panserglas, og de kom hurtigt hjem til mig(responstid 2 timer), og satte nyt panserglas på, under 2 minutter.

Reparatøren var super venlig og snaksalig😀

Kan 100% anbefales👍

9 febbraio 2024

6 minutter og blæst skærm + iPhone 11 Pro Max

Jeg bliver nød til at rette min anmeldelse af denne skruppelløse virksomhed. For det første, på nettet skriver han: AA+ skærm. Det er gak. A++, eller AA++, eller whatever ændrer ikke på, at det er en billig LCD-skærm, som til og med bruger langt mere strøm end den originale OLED-skærm.

Det han gør, er, at han indsætter en LCD-skærm i en iPhone 11 Pro Max, selvom Apple bruger OLED. En LCD-skærm kan man købe fra kinøjserland til omkring 200 kr. ekskl. moms. Han tager 749,00 kroner inkl. moms for skærmskift. Yderligere, så virker den den skiftede skærm ikke. Den afstedkommer egentryk på skærmen som du ikke har noget gør: Telefonen bliver komplet ubrugelig.

Det er gak og gøgl fra mandens side af. Desuden er LCD-skærmen væsentligt tykkere (h) end Apples originale skærm.

Det er fusk og komplet dårlig stil.

14 dicembre 2023
Logo di Expertfix

Risposta di Expertfix

Hej Nikolaj.
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du er utilfreds med vores service. Vi vil dog ønske, at du havde kigget forbi vores butik, da du oplevede dette. Vi ville have foretaget en tjek på skærmen og skiftet den, hvis den fejlede noget. Du nævner, at vi bruger en AA+ skærm, men faktisk anvender vi en skærm med en højere kvalitet end en AA+. Det er dog vigtigt at påpege, at denne skærm ikke nødvendigvis matcher Apples kvalitet og dermed også pris. Det er en skærm, som vi sætter til alle vores kunder, og de har generelt været meget tilfredse med resultatet. Slutteligt vil vi understrege, at vi har flere kvaliteter af skærmen, men du har valgt denne kvalitet og pris.
Vi sætter pris på din feedback og er åbne for at løse eventuelle problemer.

Mvh
Expertfix

Super service

Super service! Jeg afleverede min telefon med en smadret bagside kl. 16 i dag og fik den leveret personligt til min adresse 3,5 time senere. I mellemtiden modtog jeg en låne telefon. Jeg kan absolut anbefale Expertfix.

20 novembre 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg kom ind med en skærm, der sad helt løs på min One+ telefon en tirsdag eftermiddag. Efter maks 10 minutter var telefonen fixet og så god som ny. Det kunne simpelthen ikke være gjort bedre. Thumps Up herfra

26 settembre 2023