Een top website waarmee je kunt zien de meeste kruispunten/rotondes waar je examen gaat doen, super handig want zo onthoud je de wijk beter!!
Ik heb praktijkexamen auto gehad vandaag en de route die ik had was ook hetzelfde zoals op de video maar wijken bijna altijd wel af in het echt dus let daar bij op! Ik heb route Aalst via CBR Ein... Leggi di più
Legit business and decent videos. The available 'routes' for exam centres are guesses. Some going out way too far. I can't say the videos helped me. You're better off being in the car and driving be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Test Route specializes in driving test preparation through offering online driving test routes. Through examen-route.nl (Netherlands), examen-route.be (Belgium), and koreprove.dk (Denmark), tens of thousands of students use our platforms to gain insights into driving test routes and complex traffic situations around test centers in the Netherlands (CBR), Belgium (GOCA), and Denmark (Færdselsstyrelsen), helping students improve their driving test pass rate. Our driving test routes are developed by collaborating with a large network of driving schools and driving instructors. For every city, we have done careful analysis of challenging traffic situations in various test scenarios across the Netherlands, Belgium, and Denmark. We focus on real-world traffic situations to prepare students as realistically as possible for their practical driving test. Updates: We verify and update our routes monthly to ensure accuracy. When changes occur in road infrastructure or test procedures in a region, we adjust our materials immediately to ensure they remain current. The goal of our platforms is to provide support alongside regular driving lessons through visual route training and video guidance for driving test preparation.
Mississippidreef 151A, 3565CE, Utrecht, Paesi Bassi
- info@examen-route.nl
- examen-route.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Handige hulpmiddel voor het behalen van…
Handige hulpmiddel voor het behalen van je rijexamen.
Heel goed om voor te bereiden op examen
Duidelijke examenroutes
De routes zijn heel overzichtelijk en duidelijk.
En het geeft een geruststellend gevoel de examenroutes te kennen en te kunnen oefenen.
Alleen de routes te verbinden met een gps is ons niet gelukt.
De routes kloppen niet
De routes kloppen niet, hebben ondertussen al examen afgelegd en de route was helemaal anders geen enkele klopte.

Risposta di Test Route
Het is een fijn gevoel dat je bekende…
Het is een fijn gevoel dat je bekende wegen en routes ziet op de filmpjes. Er wordt alleen iets gezegd bij rotondes qua opmerkingen, dat zou uitgebreider kunnen en het laatste filmpje doet het niet. Desondanks wel handig
Handige site
Een hele fijne site om gewend te raken aan de routes die je mogelijk kunt rijden met alle moeilijke punten. Voel me een stuk beter voorbereid na het kijken van de filmpjes en het helpt ook met een stukje spanning wegnemen.
Ik vond het erg nuttig om de filmpjes…
Ik vond het erg nuttig om de filmpjes te zien.
Storing is snel opgelost.
Ik kreeg snel een reactie via mail en de storing is opgelost. Top!
Jammer dat ik niet alle routes kan inzien, de laatste route is steeds offline. Er staat dat binnenkort online is maar duurt al weken en route is nog steeds niet beschikbaar.
De rest is heel goed en interessant.

Risposta di Test Route
heel fijn en heeft me enorm geholpen
Ik heb de extra 7 dagen niet nodig
Ik heb de extra 7 dagen niet nodig, omdat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik heb enorm veel profijt gehad van jullie video’s. Ik heb zelf in Zoetermeer gereden en ik kan met zekerheid zeggen dat ik zonder jullie video’s, die ik ontelbaar vaak heb bekeken, waarschijnlijk zou zijn gezakt.
Het laatste deel van mijn examen heeft mijn examen echt gered, omdat ik de opdracht kreeg: “Volg de borden A12 richting Den Haag.” Dankzij jullie video’s wist ik precies wat mij te wachten stond.
Een klein puntje van kritiek is dat de examenroute Pijnacker, het dorp waar ik zelf woon, eigenlijk een beetje een overbodige video is. De examinator zou hier tijdens het examen nooit komen. Ik zou deze route vervangen door eventueel een andere.
Voor toekomstige leerlingen die in Zoetermeer afrijden, zou het denk ik ook fijn zijn als er nog één à twee extra examenroutes voor Zoetermeer worden toegevoegd. Zo zijn studenten nog beter voorbereid!
Tot slot zou een korting voor eventuele gezakten die hun abonnement toch willen verlengen ook fijn zijn.

Risposta di Test Route
De routes waren handig om de volledige…
De routes waren handig om de volledige omgeving rond het examencentrum te verkennen. Belangrijkste knooppunten zijn erin opgenomen.
Overzichtelijke, mooie website
Het is een mooie overzichtelijke website. Naast de routes van mijn stad, vond ik de filmpjes met de bijzondere manoeuvres ook nuttig.
De routes komen overeen met de plaatsen waar we moeten afrijden.
Heel veel meer rust
Het volgen van de examenroutes geeft me rust en rijden word ineens leuk omdat ik me veel beter voorbereid voel. Het neemt ook een stuk spanning weg omdat ik nu alle routes uit mijn hoofd ken inclusief de moeilijke stukken
goed
goed, maar wel teveel focus op nl waar de regels wat anders zijn dan in belgië
De routes blijken niet degene te zijn…
De routes blijken niet degene te zijn die we aflegden op het examen maar geeft een doel om rond het centrum te rijden

Nuttige cursus…
Een gebruiksvriendelijke en nuttige cursus om examenroutes te bestuderen. Het is niet helemaal duidelijk hoe je de route op een grote kaart kunt bekijken.

Risposta di Test Route
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.