Examencentrum.nl Recensioni 10

3 stelle
2 stelle
1 stella

Slechste oefenexamens

Heb net examens gekocht hier omdat ik ben gezakt voor me theorie en wil leren. Examens lijken voor geen meter op de echte examens en krijg stof wat geen eens op de cbr examen kwam. Niet halen!

10 marzo 2026

Ongeloofelijke slechte examinat.ors ooit

Ongeloofelijke slechte examinators ooit
Liegen erop los,maken de studenten maken de studenten belachelijk en wat ze je doen doen🤭🤭🤭
Rondje rond de wagen in de richting zoals we nooooooooit doen.
En zeker een roodharige tante
What the hell is mich dat jong
Arme arme mensen die deze in de wagen krijgen
We waren gewaarschuwd maar het was nog erger dan we al dachten
Neen ik raad deze achterlijke instelling aan niemand aan

5 dicembre 2024

ECHT EEN AANRADER

ECHT EEN AANRADER! In 1x geslaagd en de oefenexamens lijken bijna op die van het CBR. Als je ook in 1x wilt slagen, dan moet je dat doen bij Examencentrum.nl

3 novembre 2025

Echt een aanrader

Echt een aanrader, DOEN. Heb voor de auto via hier geleerd. Eerst via theorie.nl maar daar komen veel dezelfde vragen bij de oefenexamens. Hier is dat zeker niet het geval. Er zijn allemaal verschillende vragen. Na het maken van de oefenexamens krijg je goede uitleg bij de antwoorden die je gegeven hebt. Wel heb je veel fouten bij de oefenexamens (ik in ieder geval wel), GEEN ZORGEN, CBR EXAMEN IN 1X GEHAALD MET MAAR 3 FOUTEN. Met de oefenexamens zakte ik ze bijna allemaal. Op het cbr is het echt makkelijker.

3 ottobre 2025

GESLAAGD met 0 fouten!

GESLAAGD!! Met 0 fouten dankzij Examencentrum. Vorige theorie examen zakte ik met 9 fout toen ik dit nog niet gebruikte.

De examens lijken bijna exact hetzelfde als het echte CBR examen. Niet al te duur. De vragen zijn extra moeilijk zodat het CBR examen makkelijk is, dus schrik niet als je vaak zakt met dit programma.

7 agosto 2025

kijk uit

Mijn echtgenote (zij is van buitenlandse komaf) heeft engelstalige oefeningen op examentheorie.nl gedaan. Zij wilde goed oefenen, dus heeft zij bij examencentrum.nl. ook engelstalige oefenexamens gekocht. Tot haar stomme verbazing bleken dit exact dezelfde examens te zijn, die zij ook bij examentheorie.nl had gemaakt. Uit niets bleek dat het om dezelfde examens gaat. Het lijkt er op dat we te maken hebbben met een en dezelfde partij die meerdere sites heeft om maar zoveel mogelijk te verkopen. Zij heeft contact opgenomen met examencentrum.nl en hen hierop gewezen en om een refund gevraagd. Reactie was negatief.
Het gaat gelukkig niet om gigantische bedragen.
Maar om dubbelingen te verkopen, om zo aan je geld te komen gaat me toch iets te ver. Vandaar deze slechte review. De proefexamens die gemaakt zijn, zijn overigens goed. Maar mensen kijk uit dat je geen dubbelingen koopt! Het heeft geen zin om bij twee sites oefenexamens te doen; je krijgt hetzelfde.

4 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Verkeerd geboekt. Jammer dan.

Helaas was mijn ervaring met dit bedrijf teleurstellend. Ik had per ongeluk de verkeerde cursus geboekt, en toen ik daar direct contact over opnam kreeg ik te horen dat ik mijn geld niet terugkreeg. Ondanks dat de voorwaarden terugbetaling beloven zover ik kan zien. Bellen met het bedrijf was ook geen optie, en de chatbox adviseerde me om nog een e-mail te sturen, maar daar kreeg ik vervolgens geen reactie op. Toen weer terug naar de chatbox van dit bedrijf, die mij vertelde dat er vast nog wel contact opgenomen zou worden en dat ze niets meer voor me konden doen. Tot op heden niets meer gehoord. Bovendien vond ik de cursus erg duur voor wat het was - niet meer dan een meisje dat een Powerpoint-presentatie online voorleest.

6 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Hetzelfde als iTheorie, veel goedkoper

Goede theorie examens, aantrekkelijk geprijsd en je betaald niet teveel.

Omgeving lijkt op CBR, en up to date met werkwijze CBR.

Als je 5x op rij een oefenexamen haalt krijg je eentje gratis.

Nadeel is wel dat je gemaakte examens niet terug kan bekijken, en alleen met iDeal kan betalen. Motor examens zijn voor de rest goed, in 1x gehaald.

3 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Geen aanrader

Vragen zijn totaal niet vergelijkbaar met het CBR en vragen tussen examens spreken elkaar tegen.
Tevens maken ze de examens met zulke specifieke vragen die je niet hoeft te weten zodat je zakt en je meer koopt.

17 aprile 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più