Jeg må desværre tilslutte mig den skuffede gruppe af modtagere. Jeg havde set så meget frem til at modtage buketten (som kom 8 dage senere efter jeg havde lagt ordren og betalt). Min buket, Pink Cho... Leggi di più
Levering gik til en pakkeboks og blev ikke adviseret, til trods for at det var bestilt til hjemme levering og der på intet tidspunkt blev oplyst at det kunne ske at blive en pakkeboks istedet. Ha... Leggi di più
Bestilte buketten 'Grey', men blev noget skuffet da den ankom! Af hjemmesiden fremgår det, at buketten måler 50-60 cm i højden. Realiteten er, at buketten er virkelig lille og den længste blomst e... Leggi di più
Velkommen til Evighedsbuket.dk - din leverandør af bæredygtige evighedsbuketter. Evighedsbuket skaber og leverer smukke håndlavede evighedsbuketter. Evighedsbuket.dk er en webshop med eget binderi. Vi har alt inden for evighedsbuketter og tørrede blomster og vores sortiment ændres løbende. Alle buketterne er unikke og nøje sammensat af uddannende blomsterbinder og florister. En evighedsbuket er et bæredygtigt alternativ til friske blomster. Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum eller en gestus af kærlighed, er vores evighedsbuketter en unik og meningsfuld gave. En hilsen som varer ved, da vores buketter har en holdbarhed på minimum 12 måneder. Tak fordi du vælger Evighedsbuket.dk til dine bæredygtige evighedsbuketter. (Ny ejer pr. 1. maj 2021 - dårlige anmeldelser fra tidligere ejer)
Bavnebakken, 9530, Støvring, Danimarca
- info@evighedsbuket.dk
- evighedsbuket.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Servicen er i top
Jeg havde bestilt en buket med lavendel. Efter et godt stykke tid blev jeg ringet op af en kvinde som undskyldte mange gange. De havde haft problemer med levering og hun var så ked af det.
De betalte selvfølgelig mine penge tilbage og oveni fik jeg tilsendt en anden fin buket på deres regning.
Super flot buket og fantastisk service.
Meget tilfreds med det hele :-)
Skuffende..
Buketten var lille, også i højden og var hverken harmonisk eller æstetisk i udseendet. Flere af blomsterne var knækkede af da jeg åbnede æsken, som jeg havde fået tilsendt med posten. Alt i alt en skuffende oplevelse desværre.
Buketten er meget lille
Jeg blev vældig skuffet over min buket. Den var meget lille, og slet ikke som jeg havde forventet. Udfordringen er at man faktisk ikke kan se et størrelsesforhold på hjemmesiden. Havde jeg kunnet det, havde jeg nok ikke bestilt. 249 kr. er en voldsom høj pris.
Ikke pengene værd...
Jeg var ret skuffet over min Candy evighedsbuket som kom med posten. Den er meget lille ift hvad jeg havde forventet. Da jeg tog den ud af den pakkede emballage, var der en mange korn der faldt af og en af de lyserøde korn-stænger var knækket. Når man betaler hele 249kr for en så lille buket, så forventer jeg også den sidder lige i skabet. Jeg vil desværre ikke købe der igen, da jeg ikke mener man får nok for pengene i forhold til, hvad andre kan tilbyde.