En av de mest urusla sjukvårdsinrättningar som finns, denna ligger på Rinkebysvängen. Standard är förseningar och inga parkeringar, måste åka bil p.g.a handikapp. Men problemet är att svensk sjukvår... Leggi di più
Jag. Var remitterad till Evidia för röntgen av ryggraden. Jag tror att själva undersökningen utfördes på professionellt sätt. Bemötandet från labassistenten var emellertid arrogant och ohövligt. Jag t... Leggi di più
Blev uppringd o mannen sa att jag skulle vara där. Hade INTE fått nån information. Dagen efter dimper kallelsen ner. Eftersom inga tåg gick mellan Övik och Umeå (översvämningar) bad jag de sätta fram... Leggi di più
Skulle lyfta upp personal på Evidia ligger i Rinkeby, Mahad, som med sin skicklighet och tålamod lyckades sätta PVK på mig trots att jag var ovanligt svårstucken.
Billigast är alltid sämst
Billigast är alltid sämst. Region Skåne valde Evidia framför en beprövad aktör som Ellenbågen. Hur funkar det? Enligt
hemsidan finns det bara drop-in tider. Man kommer till dem och får höra att det är fullt i väntrummet - kom imorgon istället. Jag vill boka en tid imorgon. Går inte. Evidia!! Det är 2024 - man måste kunna använda tekniken och boka en tid. Uruselt!!! Var går våra skattepengar nånstans??
Bättre patientmottagning behövs
Uppgift om aktuellt väntrum i kallelsen och skyltar som vägleder till rätt plats saknas. Vid mitt besök medförde detta en timmes väntetid.
Ingen personal i receptionen fanns tillgänglig. Jag väntade i första väntrummet där en terminal för ankomstregistrering finns. För min ultraljudsundersökning var det dock en annan plats längre in som gällde, visade det sig. Ingen skylt upplyser om detta.
Min ankomstregistrering, som jag gjorde två gånger på två olika platser, saknades enligt personalen.
Om fel uppstår vid registreringen ska detta framgå direkt och giltig registrering markeras anser jag. Den personliga verifikationskoden som skickas med kallelsen kan kanske komplettera ankomstregistreringen.
Mycket dålig upplevelse
Mycket dålig upplevelse. Ingen hjälp att logga in - ointresserad kvinna i receptionen som vägrade ens titta på de i kön som behövde hjälp, tvärtom hade hon garderat sig med att ta på sig hörlurar och stirra stint på en datorskärm. Gammal rullstolsburen dam fick hjälp av en annan patient.
Trots uppmaning om att vara på plats minst 10 minuter före utsatt tid, blev väntan lång på att få komma in.
Toaletten som skulle föreställa handikappvänligt hade en toa-ring som inte satt fast! För övrigt en ganska ofräsch toa..
Vid utgången (då vissa besökare är infektionskänsliga eller svaga) fungerade inte dörröppnaren.
Verkar vara överlag ett ganska oprofessionellt ställe.
Evidia har dålig service
Evidia har dålig service.
Kallelse till röntgen kom till mig samma dag som undersökningen. De obligatoriska åtgärderna som fasta och extra medicin kunde därför inte utföras.
För efterföljande röntgen krävdes extra blodprov som jag förblev ovetande om. Röntgen försenades flera veckor.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.