Super sjov aktivitet med en morgenbollefyr til polterabend! God stemning fra morgenstunden 😉 Ken var blevet booket til min polterabend og det skuffede bestemt ikke! Så sjov og fræk en oplevelse 😉👍�... Leggi di più
Vi bookede 6 piger til et event i sidste uge. Smukke og søde piger som helt sikkert gjorde stemningen god. Mange anbefalinger herfra Professionelt fra booking til ankomst Vi booker hos jer ige... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Morgenbollefyr til polterabend
Super sjov aktivitet med en morgenbollefyr til polterabend! God stemning fra morgenstunden 😉 Ken var blevet booket til min polterabend og det skuffede bestemt ikke! Så sjov og fræk en oplevelse 😉👍🏼
Genialt indslag til polterabend
Super sjovt og underholdende indslag til polterabend. Vi havde booket Ken og var udendørs, hvor han sørgede for cocktails og en række frække lege der satte godt gang i stemningen allerede fra morgenstunden af. Kæmpe succes🍾
Barbie Ken gjorder det VIRKELIG godt til vores…
BarbieKen gjorder det VIRKELIG godt til vores venindes polterabend som
Morgenbolle fyr . Han ringet dagen inde og tjekket op på hvordan bruden er, om han måtte gå til hende eller skulle holde igen. Jeg fortalte at hun godt kunne syntes det var lidt grænseoverskridende - han læste hende SÅ godt på dagen, og valgte at indtage os andre ( i samme råd med bruden) det var virkelig underholdende ! Vi skrælgrinede - den kommende brud syntes han var det bedste på dagen , og vi havde både croquis og var inde og indspille en sang. Det siger altså en del om at få Ken ud. Det han kom om morgen og var med satte bare en god stemning i hele gruppen som ikke alle kender hinanden privat. Han bliver bestemt booket igen - bare til en tøseaften. Han gik ikke over stegen og havde alle med. Virkelig underholdende og alle pengene værd.
Kan anbefale Barbie Ken
Mine veninder havde booket Barbie Ken til mit polterabend - og han skal have mega ros herfra! Jeg var først bange for, at han var en vulgær stripper, men det var han heldigvis ikke 😅 Han er top underholdende, har god humor, energi og ikke mindst situationsfornemmelse. Booker ham gerne en anden gang, hvor jeg har samlet alle veninderne 🥂 han satte virkelig gang i dagen og gav os alle en masse grin.
BarbieKen
Vi havde fornøjelsen af BarbieKen som morgenbollefyr, som første indslag til et polterabend i går. Ken var enormt god til at sætte gang i festen og med hans charme fik han alle til at føle sig trygge, trods det var en stor flok damer der ikke kendte hinanden. Vi grinte SÅ meget og fik meget mere for pengene end forventet. Stor anbefaling herfra!
Super godt oplevelse
Super godt oplevelse, den kommende brud var meget glad og syns det var en fed oplevelse .. klart noget vi vil bestille igen :)
Morgenbollefyren satte gang i den
Vi havde en rigtig god oplevelse med morgenbollefyren Ken! Han gav en rigtig god stemning og satte gang i løjerne lige fra starten af. Så han gjorde sit til, at vi fik en rigtig god start på en sjov polterabend. Det kan helt klart anbefales at booke ham og han havde styr på det og var forberedt
Virkelig god service!
Både oplevelsen vi bookede og servicen op til, var helt vildt god. Vi bookede meget sent men hos Eventpakker hjalp de os i mål alligevel, så vi fik en sjov og god aften.
Kan kun anbefales!
Vi bookede 6 piger til et event i…
Mange anbefalinger herfra
Professionelt fra booking til ankomst
Vi booker hos jer igen!
We booked two hostesses for an expo…
We booked two hostesses for an expo event. The agent was readily available in our communications and the hostesses were great! Welcoming and professional with our guests and eager to work. We will book with them again.
Det er det mest useriøst firma jeg…
Det er det mest useriøst firma jeg længe har mødt. Tilbage i januar, da vi bookede, sendte vi en forespørgsel på en bestemt fyr, som vi fandt på hjemmesiden. Fyren arbejdede der ikke mere, havde eikke gjort det i flere måneder. 5 måneder senere fremgik fyren stadig som muligt på hjemmesiden.
1 uge før arrangementet, blev vi kontaktet af en anden fyr, end ham vi havde bestilt, at vi ikke kunne få en fyr ud som aftalt i henhold til programmetn fordi der alligevel ikke var sat en fyr på vores arrangement. Så vi kunne enten aflyse eller rykke rundt i programmet. Vi endte med option nr 2, og fik med møje og besvær ryllet rundt i programmet. Eventpakker ville ikke tage ansvar for missæren og det endte med at være fyren (der jo var ansat) der handlede på problemet. Og havde det ikke været for ham, var der ikke dukket nogen op på dagen.
Vi blev enige om en mindre kompensation, hvilket var helt på sin plads...
Iøvrigt gjorde Morgenbollefyren det godt og vi havde det sjovt.
Det bedste show jeg har set
Det bedste show jeg har set. Har prøvet diverse sider med blandet oplevelser men hende der kom ud der fik vi alle en stor overaskelse af eventpakker 😍
Professionelt og fantastisk SHOW
Fik en reminder om jeg kunne dele min…
Fik en reminder om jeg kunne dele min oplevelse med eventpakker, så det vil jeg tillade mig at gøre. Vi bestilte en sød dame som kom ud til noget underholdning. Arrengement blev piftet virkelig op efter folk blev lidt sløve på aftenen. Er super glad for jeg brugte eventpakker.
Der var gang i den hos os
Der var gang i den hos os. Vi bestilte først en stripper til om aften og en morgen bolle fyr. Tak til eventpakker for en sjov og vidunderlig oplevelse.
Jeg fik mig noget af en oplevelse med…
Jeg fik mig noget af en oplevelse med den pige der kom ud til min 50 års fødselsdag 😀
Det var utrolig nemt at booke et…
Det var utrolig nemt at booke et arrangement igennem eventpakker.
Tak for en rigtig god oplevelse i fortjener 5 stjerner!
Vi bestille en morgen bolle damme som…
Vi bestille en morgen bolle damme som gav min ven en rigtig sjov ”morgen”
Frisk fyr som satte gang i festen
Frisk fyr som satte gang i festen!
Bookingen og processen var ligetil.