Jeg la inn bestilling av 2 billetter, men da jeg skulle betale gikk alt galt. Jeg fikk melding om at betalingen ikke kunne gjennomføres fordi kortinformasjonen ikke var gyldig. Jeg forsøkte flere gang... Leggi di più

Jeg fikk for det første raskt svar. Det viktigste for meg var allikevel den hyggelige kundebehandleren. Siden jeg er hc, men ikke sitter i rullestol, så ønsker jeg å prøve å oppleve litt allike... Leggi di più

Når jeg bestilte 4 stk billetter til konsert nå på søndag, så MÅTTE jeg huke av at billetter sendes til meg pr post, (kr 59,- ekstra) tidligere fikk jeg de elektronisk innpå Eventim som kunde, det gjo... Leggi di più

Bestillte billetter via Klarna og Vips, som vat plass 22 og 23 (ganske midy på) men bestilling ble avbrutt. Så bestillte jeg nye billetter men endte lengre på siden plass 5 og 6.. Men betalte med bank... Leggi di più

1. Rivenditore di biglietti per eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Offisielle billetter til opera, musikaler, konserter, teater, sportsbegivenheter og mange andre arrangementer. Kan kjøpes enkelt og sikkert på Eventim.no!

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

3,8

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Burde velge seter selv.

Først og fremst liker jeg konseptet der dere prøver å gjøre billetter tilgjengelig for alle. Men jeg liker ikke konseptet der vi som kunder ikke kan velge seteplass selv. Jeg betalte sirka 1500kr pr billett for Ed Sheeran, men jeg syns det var veldig dumt at man ikke kan velge «hvilken rad» man vil sitte selv.

14 luglio 2024

Fikk ikke velge sete selv

Synes det var en lite logisk løsning, d at vi ikke fikk velge seter selv via et salkart, kun et tildelt sete var håpløst. Her har vi store forbedrings potensiale. Dette gjaldt billetter til Ed Sheran

10 luglio 2024

Skulle kjøpe billett til ed sheeran

Skulle kjøpe billett til ed sheeran, og etter å ha «fått» tak i god billetter fra å stå i kø tidlig, så sto siden å hang når betalingen skulle gjennomføres. Og bam, så var billettene jeg hadde valgt blitt utsolgt?! Makan.

Helt ok

Ok
Fikk ikke velge egne setter.
Ingen indikerende på hvor i køen man var eller hvor lang tid.

10 luglio 2024

Køsystem for billettkjøp fungerte ikke

Logget på 5 min før billettslipp, går etterhvert videre til det virtuelle venterommet, når det blir min tur står siden kun og laster innhold og ingenting skjer. Venter i 20 min før jeg går inn på ordinær nettside. Da er de fleste billettene revet bort. Heldigvis kom det ekstra konsert og jeg fikk tak i billetter til den.

Rett og slett for dårlig i 2024

Hei!

Dere får nok mer ris enn ros, men når ting ikke fungerer så er det vel kjekt med en tilbakemelding.

Jeg, som mange andre, satt klar til å kjøpe billett til Ed Sheeran-konserten i Oslo en god stund før klokken 0900 og fulgte med på nedtellingen. Spennende. Men da klokken ble 0900 så begynte moroa. Hele skjermen ble hvit, og jeg fikk beskjed om at jeg ikke lenger var i det virtuelle venterommet. Da var det å oppdatere siden og begynne på nytt. Greit nok.

Etter 26 minutter med venting, så kom et enn oppmuntrende melding om at snart var det min tur. Og plutselig, ble man sendt tilbake til start, og mer venting.

Når man ENDELIG kommer inn og skal velge billetter, så får man bare opp att søket ga ingen resultat, uansett hvilken man trykker på, selv om det står at det skal vere ledige billetter. Jeg trykker flere ganger, noen ganger får jeg bare valgt 1 billett, andre 2, men uansett får man inntrykk av at det er utsolgt, uten at man får dette bekreftet. Jeg gir meg ikke og prøver flere ganger, så plutselig kommer jeg igjennom og får faktisk kjøpt billetter!? (Det var jo opplyst at det ikke var noen tilgjengelige?)

Men det er jo tydelig at ting ikke virker som det skal. Jeg går ut i fra at man i 2024 har tatt høyde for stor trafikk på serveren, og testet at ting fungerer skikkelig.

Nå er det fint lite dere kan gjøre enn å beklage. Men det må jo vere litt kjedelig å skuffe noen som egentlig ikke trengte det, fordi systemet ikke virker?

10 luglio 2024

Kjøpte billetter her om dagen til Ed…

Kjøpte billetter her om dagen til Ed Sheeran , skulle ha fire men fikk bare tak i tre. Og etter bestillingen så så jeg han hadde plutselig en konsert til andre dagen og jeg kjøpte da 4 billetter . Men nå sitter jeg med 3 for mye billetter. Sente mel til dere men får ikke svar.

Her er det forbedringspotensiale

Synes det er utrolig dårlig at man ikke kan videreselge billetter før rundt to uker før arrangementet starter. Det stod ingenting om dette under informasjonen om at billetter kan selges videre via fansale og det burde det blitt opplyst om. Utrolig kjipt å ha et utlegg på mye penger på et arrangement man dessverre ikke får deltatt på. Her har Eventim noe å lære av Ticketmaster som tilbyr videresalg mye tidligere.

11 luglio 2024

Jeg liker appen, men endringer må skje..

Jeg liker appen og føler denne er veldig oversiktlig, lett å følge med på ulike konserter. Det jeg fant utfordrende under bestillingen av Ed Sheeran billetter var at de automatisk ble lagt til i handlekurven når du klikket inn på de ulike kategoriene. Dette gjorde til at når jeg skulle sjekke ut og betale for 2 billetter så lå det 6 billetter i handlekurven og med tanke på folkestrømmen inne på appen så klikket den flere ganger. Dette gjorde det vanskelig å slette billettene jeg ikke ønsket før jeg kunne gå videre å betale for de jeg ønsket.

Billett kjøp

Dere anbefalte at man hadde lastet ned appen i forkant, hadde gjort det men ble stående i kø på nettsiden, og når det var min tur til og få kjøpe biletter havnet jeg inn i appen og i starten av en ny kø, så det hadde vært veldig surt hvis jeg ikke hadde fått biletter pga det.

10 luglio 2024

Dårlig opplevelse med valg av seter

Logget oss inn på to tlf for å se hvem som kom først inn. Samboeren min kom først inn og da bestilte vi selvsagt de beste billettene vi fikk tak i. Etter bestilt kom jeg inn på min tlf og så at det var enda bedre billetter tilgjengelig!
Syns det er ufattelig dårlig at ikke de som kommer inn først får mulighet til å bestille de beste billettene.. Veldig kjedelig når vi først hadde bestilt.. Syns virkelig ikke at dette er et bra system..

Handlekurven

Hadde lagt til feil billettype i handlekurven, fikk ikke slettet den ene jeg ikke skulle ha. Ble kastet ut av køen og da jeg kom inn var lørdagens konsert utsolgt :-(
Takk og lov at det ble en ekstrakonsert.