Jeg la inn bestilling av 2 billetter, men da jeg skulle betale gikk alt galt. Jeg fikk melding om at betalingen ikke kunne gjennomføres fordi kortinformasjonen ikke var gyldig. Jeg forsøkte flere gang... Leggi di più
Jeg fikk for det første raskt svar. Det viktigste for meg var allikevel den hyggelige kundebehandleren. Siden jeg er hc, men ikke sitter i rullestol, så ønsker jeg å prøve å oppleve litt allike... Leggi di più
Når jeg bestilte 4 stk billetter til konsert nå på søndag, så MÅTTE jeg huke av at billetter sendes til meg pr post, (kr 59,- ekstra) tidligere fikk jeg de elektronisk innpå Eventim som kunde, det gjo... Leggi di più
Bestillte billetter via Klarna og Vips, som vat plass 22 og 23 (ganske midy på) men bestilling ble avbrutt. Så bestillte jeg nye billetter men endte lengre på siden plass 5 og 6.. Men betalte med bank... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Offisielle billetter til opera, musikaler, konserter, teater, sportsbegivenheter og mange andre arrangementer. Kan kjøpes enkelt og sikkert på Eventim.no!
Akersgata 7, 0158, Oslo , Norvegia
- +47 21 95 92 00
- kundeservice@eventim.no.
- eventim.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Hyggelig og proff betjening
Hyggelig og proff betjening. Ble behandlet som Vip med egne barkrakker og rundt bord. En intim konsert med Espen Lind og Skjalg Raaen tross stort lokale. Fantastisk akustikk.
Det var lett å finne de billettene jeg…
Det var lett å finne de billettene jeg skulle ha å ingen vente tid. Det var svært enkelt å få kjøpt billettene.
Dette var en DÅRLIG…
Dette var en DÅRLIG opplevelse!!Billettene jeg hadde kjøp fikk vi beskjed om var reprint.Så de kunne ikke slippe oss inn.Vi måtte fly rundt å få ordnet på dette.Følte oss som skurker.å dette tok jo å mye tid fra oss!.Håper ikke dette skjer igjen,har allerede bestilt billetter til samme show i Stavanger!håper ikke samme dritten skjer igjen!Skuffet!!!Har vært på Magicmen i England og Danmark,der gikk det kjempe fint,ikke no problemer med billettene!Stina
Gikk fort unna å bestille
Jeg slet med å finne der jeg kan velge…
Jeg slet med å finne der jeg kan velge seter selv, jeg har vært inne flere ganger og endt med å trykke kjøp billett, sett hvor jeg har havnet, gått ut da det var steder jeg ikke ville sitte og gått inn på nytt og fått flere seter jeg ikke vil ha, har prøvd flere prisklasser også for bedre billetter og der har jeg ikke funnet noen mulighet til å slette de billettene jeg ikke ville ha og endte med å vente til tiden var gått ut for å fullføre kjøp,før jeg kunne søke på nytt. Jeg vet ikke hva jeg trykket på til slutt som gjorde at jeg fikk opp salkartet der jeg kunne velge av de få setene som nå var igjen( har prøvd dette i 3 uker) Det bør være mye lettere å finne denne tjenesten. Da jeg endelig fannt det jeg lette etter var det enkelt å få kjøpt de ønskede billettene.
Problemfri bestilling av billetter.
Problemfri bestilling av billetter.
Kom greit frem til bestilling
Kom greit frem til bestilling. Kunne ønsket å kommunisere bedre da jeg her kjøpte en ekstra billett. E- post ville gi svar innen 2 dager, det kan være lang frist.
Enkelt og greit
Finner ikke billettene jeg kjøpte !!
Jeg trodde jeg hadde fullført…
Jeg trodde jeg hadde fullført bestilling, men det var ikke tilfelle. Da jeg gikk inn på bestillingen min oppdaget jeg at betalingen ikke hadde gått gjennom.
Nytt forsøk ga bedre resultat.
Det var umulig å velge sitteplass.
Det var umulig å velge sitteplass.
Helt bak mål at en så stor aktør ikke…
Helt bak mål at en så stor aktør ikke aksepterer amex
Enkelt og raskt å kjøpe billetter
Enkelt og raskt å kjøpe billetter. Minus at det ikke går an å velge sete.
Enkelt fra start til slutt
Veldig lett å søke opp hva man var ute etter av billetter, og enkel gjennomføring av kjøp.
Veldig enkelt å greit billettkjøp
Veldig enkelt å greit billettkjøp. Bestilt her mange ganger.