Onze reisagent Jonathan heeft onze reis uitstekend geregeld en uitgeplant. Hij heeft onze wensen hierin verwerkt en goede suggesties gedaan om stops te maken onderweg. We hebben heel veel gezien en ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben met 2 gezinnen (9 - 47 jaar) in Augustus 2026 een geweldige rondreis door Thailand gemaakt met een afwisseling van luxe en avontuur. Dankzij Marino hebben we ons niet druk hoeven maken over... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fantastische manier van reizen. Voor een rondreis door Albanië is alles geregeld door een Nederlander die zelf al een aantal jaar geëmigreerd is naar Albanië. Dit maakte dat we op de mooiste p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gezin met 2 kinderen van 23 en 25. Supermooi land, wij deden alleen de bergen (het noorden). Mooie verblijven in de natuur (eco lodges). Warm in de dag en fris 's nachts (ideaal) en praktisch geen mug... Leggi di più
Ontwerp een op maat gemaakte rondreis met behulp van een lokaal reisbureau en profiteer van lokale expertise en directe prijzen.
Francia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wij hadden de beste tijd in Montenegro, dankzij Nikena Adventures! Dit is de mooiste reis die wij ooit deden. Nikola zorgde ervoor dat hij een reis op maat voor ons in elkaar stak. Dag en nacht konden we Nikola bereiken met vragen en hij stond altijd klaar bij eventuele moeilijkheden. We zouden het iedereen aanraden.

Risposta di Evaneos
Mijn vriendin en ik hadden een route in ons hoofd die we wouden doen in Costa Rica. We hebben met dit plan contact opgenomen met Evaneos en gevraagd wat hun mening hiervan is, of ze verblijven konden aanraden, activiteiten, of dit praktisch haalbaar was binnen onze reisperiode, etc. Vanaf het eerste moment was er heldere communicatie en zeer gerichte feedback en hulp. Wij hebben gewerkt met Maureen en raden haar zeker aan! Ze is erin geslaagd om ons een zorgeloze en ontspannen reis te laten beleven. Ze gaf ons veel variatie en telkens prachtige verblijven per locatie. Wanneer we twijfelde over bepaalde regio’s of activiteiten gaf ze ons haar eerlijke mening en input. Voor ons hielp het dat ze zelf in Costa Rica woont. Algemeen raden we Evaneos zeker aan. Alles aan de reis was in orde, van aankomst tot vertrek. Bedankt voor deze fantastische reis!

Risposta di Evaneos
Top reisbureau met proactieve communicatie die alles heeft waargemaakt

Risposta di Evaneos
Een fijne, gave en mooie vakantie gehad in Costa rica waarbij wij konden aangeven wat wij graag wilden. Maureen heeft voor ons een duidelijk en mooi plan uitgewerkt en geluisterd naar onze wensen.
Fijn dat de communicatie snel verliep via Evaneos.

Risposta di Evaneos
Alles was perfect, prachtige reis gehad in Marokko mede door Yasmine en Evaneos! Aanrader!!

Risposta di Evaneos
De lokale reisagent heeft aan al onze wensen voldaan. Het contact voor het samenstellen van de reis verliep heel vlot, vriendelijk en persoonlijk. De hotels waren top !

Risposta di Evaneos
Al 2x een reis samengesteld via Evaneos die ons in contact brengt met een lokale agent. Na enkele keren heen en weer chatten kom je tot een reisplan en krijg je meteen ook zicht op de prijs. Beide reizen overstegen onze verwachtingen. TOP!

Risposta di Evaneos
zeer goede organisatie, mooi afgestemd op persoonlijke wensen, goede voorbereiding, opvolging en ondersteuning
Evaneos is een betrouwbare touroperator, die aflevert wat het opgeeft tijdens de voorbereiding. Tijdens de reis zelf zijn de medewerkers snel contacteerbaar via whatsapp
Betrouwbare website met betrouwbare lokale partners die ons een fantastische ervaring bezorgden. Aanrader!
Door het plaatselijke reisbureau is een prima reis voorgesteld in Ecuador dat tot in de puntjes geregeld was maar waar voldoende ruimte in zat voor eigen inbreng.
Alle afspraken zijn de taxichauffeur, de gidsen en het reisbureau op tijd nagekomen.
Deze reisorganisatie denkt met je mee voor een geheel op eigen wensen gemaakte reis.
Die reis was gewéldig.
Ik ben een vrouw van 65.
We hebben genoten van onze reis die we samen hebben samen gesteld.
Om in relatief korte tijd toch veel te kunnen zien.
Maureen van Ecotravel heeft een geweldige reis naar Costa Rica voor ons samengesteld. Bedankt!!
Wij wilden een reis naar China. Contact met de lokale reisagent verliep vlot via WhatsApp. Dat Evaneos dan ook regelmatig email stuurt over hoe goed ze zijn, was voor ons niet nodig geweest.
Uiteindelijk kregen wij ons reisplan met de offerte. De prijs was 50% hoger, dan we moeten betalen bij een reisagent in Nederland, voor een vergelijkbare reis. Wij hebben onze reis bij de Nederlandse reisagent geboekt, die wellicht eenzelfde lokale reisagent heeft ingehuurd.

Risposta di Evaneos
Zeker aan te raden!! Onze reis was WAUW! Super communicatie gehad, heel vriendelijk en altijd snelle respons!
Een unieke reis, ik zou direct voor onze volgende grote reis opnieuw evaneos raadplegen!😃
ik was samen met mijn dochter in Costa Rica. Maureen heeft een heel fijn programma samengesteld, waarbij we een groot deel van Costa Rica hebben gezien. Leuke activiteiten, veel gewandeld, veel jungle gezien.