Jeg har bestilt fra Billigmarkedet noen ganger. Alltid fått varene ganske raskt. Siste gang manglet en vare, og jeg sendte mail om dette. Jeg fikk raskt svar med beklagelse, og at varen var utsolgt, o... Leggi di più

Desider min favoritt butikk! Her får man mye for pengene og så utrolig mye forskjellig og gøy på et sted! Har bestillt masse derifra, mange ganger og er like fornøyd hver gang! Og det pakkes og sende... Leggi di più

1. Edilizia e manifattura

Billigmarkedet.no har et stort utvalg av populære og smarte hverdags-produkter til bare lave priser. 2-5dagers leveringstid!

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Få tilbake henting på sørlifeltet, dropp postnord.

Fast kunde på billigmarkedet hver mnd og har alltid vært fornøyd med produkter og fått det jeg har kjøpt , men når jeg skulle handle denne mnd, så finner jeg ut at dem har sluttet med hentemulighet på sørlifeltet. Og atpå til bruker postnord som leveringsmulighet. Jeg bestilte og betalte for levering i Tistedal ,men postnord gjør som dem vil og endrer hentested til Joker Torvet uten å snakke med meg. Hva er poenget med valgmuligheter når postnord ikke klarer å levere der man ønsker? Nå har pakka mi vært 2 turer innom Langhus fordi postnord ikke klarer å gjøre jobben sin og jeg bor i Tistedal , så syns det er unødvendig å måtte bruke ubrukelige postnord. Håper dere kan åpne opp for henting på sørlifeltet igjen . Har ikke lyst til å slutte å handle hos dere.

18 marzo 2026

Risposta di Billigmarkedet

Hei, Hege. Så typisk at det ble kluss med Postnord for deg denne gangen. Heldigvis pleier det å gå veldig smertefritt med de. Vi byttet til ny nettbutikkplatform for en uke siden så i den forbindelse så forsvant noen fraktalternativer i checkouten. Det har vi nå fikset så nå er henting et alternativ igjen 😊 Den nye nettsiden skal også være enklere i bruk og gi mye mer muligheter og være bedre for deg som kunde å bruke så håper du fortsetter å benytte den i tiden fremover. Mvh oss i Billigmarkedet.

App helvete

Rask levering, perfekte varer. Alt var bra, bortsett fra en ting. Leveringen ble gjort av Post Nord gjennom en pakkeautomat. Sikkert fint for de som elsker telefoner og apper, men dette er ikke for folk oppe i årene. Jeg foretrekker å hente ei pakke på et posthus eller post i butikk. Ikke et app helvete.

25 febbraio 2026

Helt topp

Gode produkter, rask levering, rimelige priser, godt utvalg av produkter og ikke minst, super fornøyd 👌🏼👍🏻😁

28 febbraio 2026

Bestilte meg storpakk med pastiller fra…

Bestilte meg storpakk med pastiller fra der. Når den kom så oppdaga jeg at det var kun en medium pakke altså 2/3 av bestillinga mi. I og med det var betalt for stor pakke så sendte jeg de mail om dette og lurte på hva dette betydde. Fikk da til svar om at de takka meg for opplysninga da dette lå på feil plass på lageret. Der spurte de også om jeg ønska å få ettersendt resterende pakker??? Noe jeg egentlig trodde var en selfølge, da det var det antall jeg hadde bedtilt og betalt for. Fikk ettersent disse i dag, ikke en eneste pastill mere….. smålig butikk! Første og siste gang det ble handla der ja! Redigert etter svar! Sto ingenting i mailen om jeg ønska ettersendt ELLER mellomlaget tilbake, som dere skriver her. Kun om jeg ønska resterende ettersendt. Ja, det er smålig!

19 febbraio 2026

Hei, Tore.
Det stemmer at vi hadde en feilregistrering på lagersystemet hvor esken med 16x3pk var registrert som 24x3pk. Dette var ikke fanget opp før du ga beskjed så derfor vi ikke visste om dette og kunne gjort noe på forhånd. Så fort du sendte mail så var vi selvsagt villig til å fikse feilen. Man skal selvsagt få det man har bestilt. Grunnen til at vi spurte om du ønsket ettersendt er jo ikke for å hindre deg å få det du har bestilt, men å gi deg valget om du ønsker at vi sender ut de resterende som manglet uten ekstra kostnad for deg eller om du ønsket pengene tilbake fordi som manglet.
Så i dette tilfellet har du fått alt du har bestilt, til Norges beste priser. Om du mener det er smålig og ikke ønsker å handle her mer så er jo det leit å høre.

Mvh Billigmarkedet.no

Tillegg etter endret svar fra kunde:
Hvis det ikke sto i første mailen som ble sendt ut så var det for å høre om du ønsket å få de ettersendt. Normalt blir det forspurt om pengene tilbake samtidig i denne mailen, men det var aldri ment om en forespørsel om at alternativet ditt var å få ettersendt eller tape de pakkene du ikke fikk. Vi driver jo seriøs bedrift som har holdt på i 10år så det at du får varen ettersendt eller pengene tilbake er alltid en selvfølge. Så om du forsto det slik at det ikke var et valg så er det beklagelig, men hos oss har kunden alltid rett på å få varene som bestilt eller erstatning. Vi sender ut over 100 bestillinger daglig så om vi ikke hadde vært seriøse så hadde ikke butikken klart å eksistere i mer enn noen måneder.

Veldig bra service

Veldig bra service, mange bra produkter. Fikk problemer med en sending med noen produkter og de ordnet opp ASAP. Tusen takk!. Handlet her flere ganger igjennom flere år og er kjempe fornøyd, det blir nok ikke siste gang.

7 febbraio 2026

Mye var gått ut på dato

Kjøpte litt potetgull, godteri og matvarer. Kjøpte 12 ting og 7 av produktene var gått ut på dato. Noen var eldre mens noen gikk ut i slutten av 2025. Altså ikke så mye, men nok til at jeg ikke ønsker å spise dem. F.eks. olivene, beef jerky og de små pølsebitene.

23 gennaio 2026

Risposta di Billigmarkedet

Hei, Nina. Vi har en egen kategori med datodeals. Disse er veldig populære og blir som regel nedsatt allerede når det er under 1mnd igjen av best før dato. Disse produktene får både Datodeal i tittlen på produkter og står med fet uthevet skrift i starten av produktbeskrivelsen: Datodeal - Best før dato ** og at de er helt trygge og gode i lang tid etter dette. Vi selger aldri dårlige produkter. Så i tilfelle med din ordre så var dette tilfelle, så burde sånnsett ikke være noen overraskelse. Vi har derimot over 500 spiselige produkter og bare noen få som blir datodeal + noen rene datodeal partier vi får tak i, men som oftest har det god dato. Om det skulle vise seg at et av produktene dine ikke var merket som datodeal så er dette en glipp og selvsagt beklagelig, men som sagt helt trygt å spise og er fortsatt like gode. Ta kontakt på mail til kundeservice@billigmarkedet.no så finner vi en løsning 😊