Europosters.se Recensioni

1926
TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Beställde en stor tavelram med lite udda mått (75x100cm) och Europosters var de som hade billigast ram i den storleken. Ramen var fin och fyllde sin funktion mer än väl. Ett stort plus var att den va... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Spontanköpte fyra inramade posters. Kvalitetsjobb med inramningen (det blir sällan lika bra när åtminstone jag gör det) och snabb leverans och slutligen enbart kvalitetsleveranser med väl packade pack... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu vill jag verkligen berömma Europosters. Efter nedan recension, så agerar de blixtsnabbt och erbjuder återköp. Detta kallar jag kundservice, här agerar man och visar att synpunkter gör skillnad. T... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di articoli da regalo
  3. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Scritti dall'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

(1926)

191 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Bilden var helt pixlig

Bilden var helt pixlig. Synd för kvaliteten på pappret var bra

4 dicembre 2025

Risposta di Europosters.se

vi är ledsna att höra att bilden upplevdes som pixlig, trots att papprets kvalitet var bra.

Kontakta oss gärna via e-post med ditt ordernummer så att vi kan titta närmare på ärendet och hjälpa dig vidare.

Bra och snabb service

Bra och snabb service

3 dicembre 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb, och att ni är supernöjda med ert köp.

Vintage racing posters

Stort urval av motiv och kvalitén på bilderna var över förväntan bra pris.
Jätte nöjd o kommer köpa fler.

3 dicembre 2025

Canvastavla

Tavlan jag köpte var lika fin i verkligheten som den var på bilden

28 novembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, och fin kvalitet. Dock blev speditören överraskad av försändelsens mått och fick omdirigera till annan upphämtningsplats.

29 novembre 2025

Bra köp

Köpet gick bra och produkten är helt enligt förväntan. Leveransen tog en himla tid. Möjligen beroende på julruschen och att paketet kanske fastnat i tullen.

26 novembre 2025

Valutata 1 stelle su 5

Ett av glasen var trasiga vid ankomst

Ett av glasen var trasiga vid ankomst. Svårt att få tag på någon, var tvungen att fylla i ett separat formulär, ingen som talar svenska.
Behöver vara lättare att få kontakt med någon.

1 dicembre 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi är verkligen ledsna att ett av glasen var trasigt vid ankomst och för den upplevelse du beskriver. Vi kan dock bekräfta att vi mottog ditt mejl om skadan och att ditt ärende behandlades omedelbart. En ersättningsvara skickades direkt efter att vi mottog din information – därför kan vi tyvärr inte se vad problemet skulle vara.

Tack igen för din återkoppling,

I never received it!!!

13 novembre 2025

Hello,

Thank you for your order and review.
We have checked your order and it was sent back to us because it was not collected in time. You will be refunded as soon as it is returned to our warehouse.

Many thanks,

Valutata 3 stelle su 5

2:a gången gillt !

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt!
Jag kontaktade företaget på mail.
Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nytt paket med det samma. Behövde inte returnera den felaktiga försändelsen.
Det nya paketet innehöll exakt det jag hade beställt, så jag blev nöjd

21 novembre 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och din recension.
Vi är glada att det andra paketet innehöll exakt det du beställde och att du blev nöjd. Tack för att du gav oss möjlighet att rätta till felet!

Stort tack,

Fin vara, snabbt

Fin vara snabb

28 novembre 2025

Väldigt bra service

Väldigt bra service, snabb leverans, högkvalitativa produkter och bra priser. Toppen helt enkelt!

27 novembre 2025

Bra o snabb leverans

24 novembre 2025

Fast delivery

Fast delivery and easy to order.

Valutata 5 stelle su 5

Stort och många gånger unikt utbud

Stort och många gånger unikt utbud. Mycket snabb leverans. Enkelt att betala med Klarna.

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd med varan o snabb leverans

Nöjd

Nöjd. Allt var 😊

22 novembre 2025

Valutata 2 stelle su 5

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid, och priset som angavs ändrades till dyrare i kassan. Hade inte missat rabattkoden eller något liknande.

21 novembre 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi är ledsna över att leveranstiden blev längre än förväntat. Vi har även kontrollerat din order och kan se att ingen rabattkod användes i kassan, därför drogs ingen rabatt av. I våra produktlistningar står det tydligt att man behöver ange rabattkoden manuellt för att få det lägre priset.

Tack för din förståelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och fina produkter och snabb…

Bra och fina produkter och snabb leverans.

19 novembre 2025

Risposta di Europosters.se

Tack för din beställning och för att du lämnat en recension.

Vi är ledsna att höra att du ännu inte fått din leverans. Om du upplever problem med leveransen rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst direkt så att vi kan kontrollera ärendet och undersöka vad som har hänt. På så sätt kan vi hitta en snabb lösning åt dig.

Tack igen för din feedback.
Europosters.

Valutata 3 stelle su 5

Besvärligt komma in i Postnords postbox…

Besvärligt komma in i Postnords postbox som ni använder.
Annars ok

17 novembre 2025

Risposta di Europosters.se

tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi beklagar att det var besvärligt att komma in i PostNords postbox som användes för leveransen. Tack för att du informerade oss – vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att allt annat var okej.

Stort tack,
Europosters

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più