Europosters.se Recensioni 1910

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 4 stelle su 5

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Spontanköpte fyra inramade posters. Kvalitetsjobb med inramningen (det blir sällan lika bra när åtminstone jag gör det) och snabb leverans och slutligen enbart kvalitetsleveranser med väl packade pack... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte två väldigt stora ramar, och vart väldigt imponerad av inpackningen, hela och levererade i god tid, så tack så mycket! Kvaliteten är lika god som andra ramar jag köpt, men jag är ingen ex... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt! Jag kontaktade företaget på mail. Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nyt... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di articoli da regalo
  3. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Scritti dall'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Europosters.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb, och att ni är supernöjda med ert köp.

Planscher

Bra kvalitet.

23 marzo 2026

Snygga helt okej leverans

Snygga helt okej leverans

21 marzo 2026

Uselt

Uselt. Veckad affisch med avskrap. Skickas inte i rulle utan i vanlig kartong som lätt böjs vid postleverans.

9 marzo 2026

Risposta di Europosters.se

Tack för din recension och för din beställning.

Vi beklagar verkligen att varan kom fram skadad. För att vi ska kunna påbörja reklamationen ber vi dig att skicka bilder på den skadade varan till vår e-postadress.

Så snart vi har fått bilderna kommer vi att granska ärendet och återkomma till dig så snart som möjligt.

Snabb leverans, bra kvalitet

10 marzo 2026

Valutata 2 stelle su 5

Ganska lång leveranstid

Ganska lång leveranstid. Postern som kom är helt skrynklig tvärsöver trots att kartongen är helt intakt.

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att leveransen tog längre tid än väntat och att postern kom fram skrynklig, trots att kartongen var intakt.

Om varan har kommit skadad, vänligen kontakta oss via e-post så att vi kan titta närmare på ärendet och hjälpa dig med en lösning.

I huvudsak ok

I huvudsak ok, men lite lång logistik….

12 marzo 2026

Bra kvalitet

Bra kvalitetsmässigt tryck. Tjockt och fint papper.

Valutata 2 stelle su 5

Bilden är helt knöglig.

Bilden är helt knöglig.
Den har packat i kartongen så.
Jätte besviken.

Risposta di Europosters.se

Vi beklagar att du inte har haft en positiv upplevelse.
Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.
Om du fortfarande har något olöst problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi hjälper dig gärna.

Tack.

Valutata 1 stelle su 5

Jag har fortfarande inte fått någon…

Jag har fortfarande inte fått någon leverans av vara. Kul att ni frågar och tackar för mitt köp. Var är min poster?

1 marzo 2026

Risposta di Europosters.se

Vi beklagar att du inte har haft en positiv upplevelse.
Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Tack.

Toppenbra kvalitet!

Kvaliteten var bättre än jag förväntat mig. Jag är supernöjd med precis allt!

25 febbraio 2026

Riktigt bra super nöjd

Enkelt att beställa och stort utbud. Bra kvalitet på konsten. Riktigt bra packat och snabb leverans. 5/5 kommer bara handla konst hos europosters. Riktigt nöjd ☺️

26 febbraio 2026

Hi,

Thanks for your review. We are already handling your issue via email, so please check our latest message. And just to clarify — we don’t sell or send “your shit” 😄.

Best regards,

Smidigt!

Här finns det möjlighet att skapa själv, eller beställa varor som är mycket svåra att få tag i på andra sätt.
Nischat, och roligt!

24 febbraio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Poster liknade bilden som visats på…

Poster liknade bilden som visats på hemsidan! Smidigt, bra förpackat!

21 febbraio 2026

Så fin poster

Så fin poster! Är så nöjd!
Kommer definitivt beställa fler.
Snabb leverans också!

19 febbraio 2026

That's my opinion!

14 gennaio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Bra packat allt helt och rent

Mycket nöjd. Bra kvalitet.
Allt var helt och rent.

11 febbraio 2026

Enkelt snabbt smidigt

Enkelt snabbt smidigt

5 febbraio 2026

Europosters

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più