Euromaster Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Goede banden tegen gunstige prijs. Snel geholpen. Wel moest ik 2 weken later terug omdat een band leeg liep vanwege een defect ventiel dat gratis is vervangen. En als je een lekke band hebt en niet me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De banden onder mijn auto werden gecontroleerd en vervolgens tegen de bestelde banden vergeleken. Hier werd uitgelegd dat de banden achter, die ik eigenlijk wilde vervangen nog genoeg profiel hadden.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had mijn banden voor de caravan al besteld in juni, vóór ik op vakantie ging. Ik kreeg uitgebreide voorlichting en de medewerker zocht goed uit welke band voor mijn caravan op dit moment de beste k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ging om een uitgebreide airco check, koelde niet meer. Airco is netjes bijgevuld en gereinigd dat was duidelijk te merken. Kreeg er een gratis mastercheck van de auto, zonder dat er gelijk iets wordt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gommista
  2. Servizio auto

Scritti dall'azienda

Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

320 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 36% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

281 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alleen maar positieve punten

Alleen maar positieve punten:
- afspraak op gewenste moment mogelijk
- nette prijs
- vriendelijke ontvangst
- werk direct en vlot gedaan
- keurige werkplaats

19 maggio 2026

Perfecte service

Banden online besteld en afspraak voor montage en uitlijning gepland. De monteur kwam naar mij toe dat de uitlijning niet nodig was omdat deze al in orde was. Aangezien er garages zijn die geld rekenen voor werkzaamheden die niet nodig zijn, vond ik dit dus zeer netjes.

12 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Aangename klandizie, prima service.

Met een behoorlijk wensenlijstje ben ik naar Euromaster Zaandam gegaan. Nieuwe velgen en winterbanden besteld. Oude banden om de nieuwe velgen (incl. TPMS sensoren) en de nieuwe banden om de oude velgen. Niet alles zat daadwerkelijk in één keer mee, maar is toch op een voortreffelijke wijze opgelost. En dat ik er paar keer voor extra heen en weer moest rijden was geen enkel probleem, zeer vriendelijk personeel en de koffie was heerlijk!

7 maggio 2026

Vriendelijk en snel

Kom er twee keer per jaar voor mijn bandenwissel. Wordt altijd heel vriendelijk geholpen en het gaat ook heel snel. Rijd voor deze service graag van Haarlem naar Amsterdam.

8 maggio 2026

GE-WEL-DIG ‼️🥰

'EUROMASTER DOETINCHEM'

Ik kwam voor een band die sinds het erop lag , September 2025, lucht verloor. Schijnt het toch niet te liggen aan het opleggen maar aan de band zelf. Er zat iets metaalachtigs in. Dus ..LEK!

Waren ze een hele tijd druk mee...maar weer gefikst.

Ik dacht dat wordt een beste rekening maar....kon zo vertrekken zonder betaling‼️

GE-WEL-DIG toch⁉️ Buiten het uiterst vriendelijke personeel ook nog eens gratis reparatie....😎🥰

BEDANKT ‼️👍🏼🖐🏼🥂

15 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ben zeer goed en snel geholpen.

Ben zeer goed en snel geholpen. Was ook vergeten om aan te geven dat de achterste banden van af buitenkant meer slijten. Dat was ook opgevallen bij de monteur. Achteraf eerlijk advies gegeven. Goede service en vriendelijk personeel.

13 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Oldtimer Citroen DS prima uitgebalanceerd.

Vandaag werden de 4 wielen van mijn oude Citroën DS (1974) uitgebalanceerd bij Euromaster Damsterdiep in Groningen. Nadat de balanceermachine was omgebouwd konden ze stuk voor stuk worden uitgebalanceerd. Bij 1 wiel bleek de binnenband niet goed gemonteerd en lek te zijn. Daardoor gaf de machine telkens weer andere uitslagen. Gelukkig had ik nog een reserve binnenband in de kofferbak, dus die werd netjes gemonteerd. Allemaal zonder probleem en heel vriendelijk en tussendoor even tijd voor een leuk gesprekje en interesse voor de snoek. Bedankt.

13 maggio 2026

afspraak vergeten

Ik was m’n afspraak vergeten, dankzij een telefoontje van de vestiging Deventer en hun flexibiliteit kan ik toch 3 uur later m’n nieuwe banden laten monteren! 👍

7 maggio 2026

Efficiënt en snel

Efficiënt en snel. Vriendelijke service en goed advies.

6 maggio 2026
Logo di Euromaster Nederland

Risposta di Euromaster Nederland

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor je review en de complimenten over onze efficiënte, snelle en vriendelijke service!

Met vriendelijke groeten,
Jouw Euromaster team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più