Euromaster Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Goede banden tegen gunstige prijs. Snel geholpen. Wel moest ik 2 weken later terug omdat een band leeg liep vanwege een defect ventiel dat gratis is vervangen. En als je een lekke band hebt en niet me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De banden onder mijn auto werden gecontroleerd en vervolgens tegen de bestelde banden vergeleken. Hier werd uitgelegd dat de banden achter, die ik eigenlijk wilde vervangen nog genoeg profiel hadden.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had mijn banden voor de caravan al besteld in juni, vóór ik op vakantie ging. Ik kreeg uitgebreide voorlichting en de medewerker zocht goed uit welke band voor mijn caravan op dit moment de beste k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ging om een uitgebreide airco check, koelde niet meer. Airco is netjes bijgevuld en gereinigd dat was duidelijk te merken. Kreeg er een gratis mastercheck van de auto, zonder dat er gelijk iets wordt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gommista
  2. Servizio auto

Scritti dall'azienda

Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

320 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 36% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

281 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 1 uur aan de telefoon gewacht…

Ik heb 1 uur aan de telefoon gewacht bij vestigingen in wormerveer geen gehoor gehad.

2 giugno 2026
Logo di Euromaster Nederland

Risposta di Euromaster Nederland

Beste Mehmet,

Vervelend om te horen dat je zo lang aan de telefoon hebt moeten wachten en de vestiging in Wormerveer niet te pakken kreeg. Dit is zeker niet de service en bereikbaarheid die we nastreven en die je van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor.

Wij doen ons best om je de volgende (snel) te woord staan, zoals het hoort.

Met vriendelijke groeten,
Jouw Euromaster team

Valutata 5 stelle su 5

Top kwaliteit tegen scherpe prijs en goede service

Euromaster kwam uit de bus voor mij als een bedrijf met scherpe prijzen die ook banden leveren waarbij montage niet verplicht is.
Bestellen ging zeer gemakkelijk. Banden stonden klaar bij James in Venray en konden volgens afspraak opgehaald worden. Ben vriendelijk ontvangen, banden stonden klaar en ja… service zonder meerprijs bestaat nog. De banden werden netjes bij mijn auto neergezet en een collega wilde ze zelfs wel even in de auto leggen.
Met deze service heb ik meteen een nieuw adres voor eventueel onderhoud in de toekomst want alles straalde kwaliteit uit.
Het bedrijf was ook zeer positief over Euromaster, altijd verse banden en geen banden met gele of rode stip op de bandwang. Mijn banden waren van dot 1326 dus inderdaad vers uit de fabriek.
Ik ga Eurimaster zeker aanbevelen, ook omdat je zelf kunt kiezen om de banden door het bedrijf waar je ze heen laat sturen kunt laten monteren.

26 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

al jaren tevreden over de service van…

al jaren tevreden over de service van Euromaster Nieuwegein. Het personeel is erg klantvriendelijk maar denkt ook in oplossingen. Altijd goed advies welk product ik moet aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs (beter dan van mijn autodealer).

20 maggio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più