Virkelig skuffende mad
Virkelig skuffende mad, absolut ikke et besøg værd og betjening var ringe. Tjeneren gad ikke engang præsentere maden
Bottega Estadio 1912 er restaurant og vinbar i ét, som byder gæster velkommen til lokal hygge på Østerbro. Vores menu er en blanding af danske råvarer og latinamerikanske og middelhavsø madtraditioner. Derudover tilbyder vi et vinkort med vin fra de bedste europæiske egne samt cocktails.
Gunnar Nu Hansens Plads 9, 2100, København Ø, Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
En virkelig dårlig oplevelse.
Kedelig og intetsigende mad, og så en fuld tjener.
Der kommer vi aldrig igen
Trist at få besked på telefonsvarer at ens booking er aflyst.
Skuffende oplevelse. Vi forsøgte at bevare den gode stemning, vi fik et bord , hvor det var så koldt at sidde. Da suppen kom, var den kold. En restaurant med det prisnivea, må det forventes et højere niveau.
Havde forventet mere. Sardiner blev serveret i selve dåsen flankeret af 5 oliven og en kryddermayonnaise. Ret trist og ikke specielt smagfuldt.
En tallerken charcuteri til 125kr var en hel tallerken KUN med skinke. Intet andet. Brød kostede 50kr. Min ven fik tostada med rejer, som var OK og en pulpo, som var hæderlig.
Mest positive var stedet, som er hyggeligt og super betjening.
Egentlig er det svært at give stjerner. Maden var god ( teater menuen), men har ALDRIG fået så lidt mad. Vi var 20 mennesker som måtte tage på McDonald inden teatret…..
Helt igennem fantastisk sted. Dejlige drinks, bredt vinkort med lidt for en hver smag. Den skønneste terrasse med udsigt over Østerbro stadion.
Menuen var overdådig, med masser af smæk på smagen.
Tak for en fantastisk aften
Wauw! En lille perle på Østerbro må jeg indrømme. Maden er fuldstædig i top og især til prisen, samt hvilke værtsskab man bliver mødt af. Jeg vil klart anbefale dette sted til alle!
Mit stamsted. Elsker maden, personalet og stemningen. Prøv en af deres cocktails og en oyster shooter. En varm anbefaling herfra.