ERA Real Estate - Lommel - (ERA TOURNIER) Recensioni 19

TrustScore 4 su 5

4,2

Kapittelhof 22, 3920 Lommel, Vlaams Gewest, BE

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben ons huis met handelspand gekocht via Era tournier. De hulp en het snelle contact met Laurens waren fantastisch en is iedereen aan te raden.

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia immobiliare
  2. Valutatore immobiliare
  3. Amministrazione immobiliare
  4. Agenti immobiliari
  5. Consulente immobiliare
  6. Costruttore immobiliare

Scritti dall'azienda

Jouw thuis neemt vaak een centrale plaats in jouw leven in. Bij het kopen of verkopen ervan laat je je dus best niet door om het even wie begeleiden. ERA TOURNIER behoort tot de 10 beste kantoren uit het hele ERA-netwerk (+125 kantoren) en is hierdoor bekroond met een Gold Membership. We zijn erkend vastgoedmakelaar, kennen onze regio's door en door en voelen feilloos jouw behoeften en gevoelens aan. Zoek je dat speciale pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kopje koffie? Bij ERA TOURNIER ben je hiervoor aan het juiste adres. Welkom! Met onze kantoren in Lommel, Mol, Pelt & Geel helpen wij je graag verder in één van deze of omliggende gemeentes.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Slechte communicatie

Wij waren langs geweest voor een bezichtiging van een van de woningen en hadden ons kandidaat gesteld voor deze woning. De makelaar had ons gezegd dat we sowieso antwoord zouden krijgen binnen een week of we de woning nu zouden krijgen of niet. We hebben geduldig afgewacht maar kregen niks te horen. Dan probeerden we zelf contact op te nemen met het kantoor, deze vertelde ons naar de makelaar van de bezichtiging te bellen, maar hij nam gewoon niet op en gaf ook geen antwoord op de voicemail.

17 settembre 2024

Onbetrouwbaar!

Wij waren geinteresseerd in een woning in Lommel die bij dit kantoor te koop stond en belden voor meer informatie. Tot onze verbazing bleek de woning al een paar weken geleden verkocht te zijn. Waarom werd deze woning nog steeds als “te koop” geadverteerd?
Wij hadden verwacht dat dit onmiddellijk gecorrigeerd zou worden, maar de woning (Kempensestraat 30) is nog steeds te koop! Wij waren teleurgesteld en willen voorkomen dat andere kopers hetzelfde overkomt.
Dit is typisch Belgische luiheid en onverschilligheid en getuigt van weinig commercieel inzicht (ik ben zelf Belgisch maar heb in vele verschillende landen gewoond, allen meer efficient bij het kopen/verkopen van woningen).
Wij zullen deze makelaar in de toekomst dan ook vermijden; zij zijn naar onze mening te onbetrouwbaar.
Maak nooit klanten blij met een dode mus!

18 aprile 2024

Verkopen en kopen bij Era Tournier

Bij de verkoop van mijn woning werd ik grondig geïnformeerd en kreeg ik voldoende uitleg over het verloop van de verkoop. Aangenaam contact met het bureau en de persoonlijke makelaar. Er werd altijd tijdig en correct geïnformeerd over een mogelijke bezichtiging en ik keer ook altijd vlug de feedback hierover door gestuurd. Men was ook zeer behulpzaam bij het zoeken van een andere woning voor ons.
We hebben dan ook bij dezelfde makelaar een nieuwe woning gevonden, zei het bij een ander filiaal. Ook hier kregen we correcte informatie en werden we met respect behandeld. Hier en daar mocht er net iets meer geïnformeerd zijn.
We zijn dus zeer tevreden over dit kantoor en alle medewerkers. Zeer fijne, behulpzame en vriendelijke mensen

4 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Prima service voor verkoop appartement

Ik ben enorm tevreden over de service van ERA Carl Tournier. Milos Melis heeft me vanaf de start van de verkoop van mijn appartement fantastisch goed geholpen. Bij het eerste gesprek werd er duidelijk gecommuniceerd over mijn verwachtingen als verkoper en de stappen die het kantoor ging nemen. Over elke stap (foto's maken, pand online zetten, bord plaatsen, afspraak voor een bezoek,...) werd ik duidelijk op de hoogte gehouden via mail en telefoon. Het ging ongelofelijk vlot. Al na 1 week ontving ik een bod waarna we overgingen tot het tekenen van een compromis. Voor mij was dit een topervaring waarvoor ik Milos en de andere medewerkers van ERA Carl Tournier hartelijk wil bedanken.

19 dicembre 2022

Als verwacht na intakegesprek met Milos Melis : uitstekende prestatie

Verkoop ouderlijk huis Leopoldsburg

Na +30 minuten intake-gesprek waarin andere makelaars niet slaagden (vaak afsluiting na minder dan 3 minuten) bleek naar mijn verwachting Milos Melis voor ERA het vertrouwen als vakman volledig ingelost te hebben op alle mogelijke aspecten van een van de moeilijkste verkoopjobs.
Ook de ondersteuning qua juridische en administratieve zaken door collega was erg profesioneel.

Dus van harte dank want een goede 'return on investment' voor een niet evident te verkopen pand in moeilijke tijden.
Een uitbesteedde verkoop die ook gelet de vele geleverde diensten, te bekomen documenten, waar we niets zelf voor moesten doen; en de meer dan billijke verkoopprijs op korte termijn bekomen, door puike wisselwerking met Milos, die zijn job tot in de puntjes beheerst, dus een succes was.

Aan elkeen aan te raden, zonder enige reserve.

In eer en geweten, zelden pluimen uitdelend, omdat het spijtig steeds minder kan, met welgemeende proficiat.

Jan De Brabandere
Master Business Administration
Master in Sciences
Post Graduaat Internationale Handel.

27 novembre 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più