Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com
Informazioni di contatto
Dirch Passers Allé 76 , 2000, Frederiksberg, Danimarca
- kundecenter@eon.dk
- eon.dk
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Havde problemer med at konvertere til…
Havde problemer med at konvertere til ny app med brik. Dette blev hurtigt og professionelt inden for 24 timer.

Risposta di E.ON Danmark
Lige pludselig er der blokeringsgebyrer…
Lige pludselig er der blokeringsgebyrer som på ingen måde har været varslet. Når man har opskrevet sig har man tydeligt fået at vide at man "bare" viser hensyn til andre. Nu får smækket en regning på 1000 kr i hovedet ud af det blå.
Kæft det ringe.
Nej i informerer ikke om det, i har det skjult i app uden at man er blevet informeret om det. Det er udelukkende smidt derind med småt for at i kan scamme os.
Man får kun besked efterfølgende med en kvittering fra en MEGET suspekt email adresse (ligner helt ærligt spam).
Obs: har været i kontakt med supporten og fået refundering for 1 ud af 2 fakturaer, trods alt lidt, så derfor 2 stjerner.

Bruger aldrig deres lynladere
Bruger aldrig deres lynladere, de er alt for dyre, men kundeservice var fin.

Risposta di E.ON Danmark
At man næsten fik den hjælp man havde…
At man næsten fik den hjælp man havde brug for, dog skulle man vente 24T.inden man kunne geninstallere igen og hvor fejlen så hva væk.
Så en god ting var nok en opdatering af App, da man ikke kan fjerne en fejl.
Så husk at man ikke stopper en ladning før tid, med korte da den så hænger i app efterfølgen

En forbilledlig kundeservice
Jeg havde lavet en mindre fejl i forbindelse med en betaling.
E.ons kundeservice agerede hurtigt, venligt og hjælpsomt - det kunne ikke gøres bedre.

BØVL
Hvorfor kan man ikke bare hugge stikket i og bruge chippen på dankort, telefon, eller ur....istedet kører vi til tesla hvilket kun kostede det halve men til gengæl virker det perfekt. Hvorfor gører det så bøvlet E.ON?

Hjælpen
De personer jeg talte med, var meget positive og venlige.
Der var en virkelig god forståelse for at hjælpe.
Alletiders hjælp👍

Meget hjælpsom arbejder
Meget hjælpsom arbejder (Susanne) som forklarede alt hvad jeg har haft behov for.

Risposta di E.ON Danmark
Har nu kørt elbil i 5 år og altid brugt…
Har nu kørt elbil i 5 år og altid brugt EON på farten. Vi bruger ladebrik og det virker altid.

Risposta di E.ON Danmark
Super service - her kunne mange andre store selskaber lære en del !!

Risposta di E.ON Danmark
Nemtemt at få rettet fejlen.
Var nemt at få rettet fejlen gennem høflig og kompetent betjening,

Risposta di E.ON Danmark
Hurtig og venlig service i forbindelse…
Hurtig og venlig service i forbindelse med ladningsproblem.

Risposta di E.ON Danmark
Fremragende service og hurtig hjælp
Jeg har haft en ladeboks fra E.ON i to år, og selvom den begyndte at drille lidt på det seneste, så har E.ON leveret en super service hele vejen igennem. De var hurtige til at besvare mine henvendelser og sendte en tekniker ud uden tøven. I sidste uge fik jeg endda skiftet boksen til en helt ny – helt uden bøvl.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds! De er både flinke og dygtige, og jeg kan kun anbefale dem til andre.

Super professionel.
Super professionel, rigtig god oplevelse, med meget imødekomne personale.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse.

Kæmpe stor hjælp
Kæmpe stor hjælp, støtte og forståelse, da jeg stod i en håbløs situation. Kæmpe tak.

Utrolig serviceminded medarbejder
Utrolig serviceminded medarbejder. Jeg havde brug for en ny ladebrik, og medarbejderen sørgede for at få den leveret til mig vha sit eget netværk, så jeg ikke skulle vente 5 arbejdsdage på at få den leveret med post danmark
Supersød

Hej -er ikke i tvivl 😃
Hej -er du ny eller eksisterende elbil bilist, kan jeg som bruger af E.on varmt anbefale deres service, de lytter og tager affære om nødvendigt.. kort ventetid og søde mennesker til at hjælpe!
Har de sidste 6 år afprøvet flere løsninger men nu er jeg ikke i tvivl E.on
Ønsker for dem at de vinder markant mere markedsandel 🙂

Risposta di E.ON Danmark
Sender rykkergebyr uden regning.
Vær opmærksom på at EON sender regninger op til 9 måneder efter, selvom alt forretning og abonnement med EON for længst er ophørt. Jeg har modtaget et rykkergebyr på 100,- for en regning der aldrig er modtaget, for en ladning på mit abonnement i juli 2024.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.