Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com
Informazioni di contatto
Dirch Passers Allé 76 , 2000, Frederiksberg, Danimarca
- kundecenter@eon.dk
- eon.dk
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Opladning som de fleste men fair pris
Opladning som de fleste men fair pris. Dog kan kundeservice godt få et ekstra point.
De er hurtige, til at svare og løse ens spørgsmål så 👍🏿

E-on stopper service
Har haft e-on lader igennem flere år og har virket godt, men nu har selskabet stoppe sin forretning – send mail om at abonnement (men man vil kunne forsætte med at lade). Stopper fra 01/11/2025. Par dage efter gik min lader død og efter at ha ringet til kundeservice – hvor jeg blev stillet om til person, der kun talte engelske, skulle ikke være det store problem, har boet nogle år i Australien og UK og har igennem flere år primært talt engelsk på arbejde – men det var godt nok ikke nemt. Blev kontakte efter en uge og problem blev løst.

Når nu E.ON forståeligt nok
Når nu E.ON forståeligt nok, vælger at lukke ned for den del, der omhandler afgiftstilbagebetaling, kunne de godt have ventet, til afgifterne blev sænket til nytår 25/26, fremfor, at lade gamle trofaste kunder i stikken de sidste 2 mdr.

Risposta di E.ON Danmark
Charging chip is the right tool
looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, strong sunshine, etc.,etc. is difficult.
Therefore we prefer a charging-chip or -card and we are happy that E.On is one of those copanies.
Thank you!
Our experience is from charging in Markaryd, Sweden.

Risposta di E.ON Danmark
Hurtig og imødekommende kundeservice.
Hurtig og imødekommende kundeservice.

Medarbejderens imødekommenhed og…
Medarbejderens imødekommenhed og engagement

Gode oplevelser
Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds.
Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, eller da jeg stod i Tyskland og skulle bruge hjælp ved opladning, eller bare når jeg har generelle henvendelser. Har en fornemmelse at medarbejderne gør sig umage for en god oplevelse.
Regning/betaling går også gnidningsfrit.

Kundeservice
Talte med E-ons kundeservice angående problemer med en faktura.
Medarbejderen jeg talte med var fantastisk sød og veltalende. Hun løste hurtigt mine problemer.
Fantastisk service. Fuld tilfredshed herfra.

Risposta di E.ON Danmark
Særdeles venlig og kompetent vejledning…
Særdeles venlig og kompetent vejledning i løsning af mit lille problem.

Fantastisk service og imødekommenhed
Fantastisk service, imødekommenhed og hjælper hele vejen med en løsning på udfordringen

Risposta di E.ON Danmark
Hurtig svar og løsning på problem
Hurtig svar på mail som man kan forvente. De har fikset fejlen på den offentlige lader (appen sagde den ikke virkede men den kunne sagtens lade)

Risposta di E.ON Danmark
Jeg har netop købt el-bil og meldt os…
Jeg har netop købt el-bil og meldt os ind hos E.ON uden problemer, men endnu ikke prøvet nogen opladning hos E.ON! —Så kan vanskeligt rose E.ON for andet!
Vh. Jens F-M.

Risposta di E.ON Danmark
Ladebrik virkede ikke længere.
Jeg rettede henvendelse til kundeservice, da min ladebrik ikke virkede efter at jeg havde lagt den over på appen. Problemerne blev løst af den imødekommende medarbejder til min fulde tilfredshed

Kundeservice i Danmark
Medarbejderen i den danske kundeservice ydede en både venlig, humoristisk og meget faglig service, der gjorde at jeg giver 5 store stjerner. Problemet med ladestanderen blev løst og jeg kunne køre videre ☺.
Jeg er dog ked af at kundeservice kun er mellem 9 og 16 og derefter går videre til et engelsktalende callcenter, der har færre muligheder for at hjælpe - bortset fra at jeg blev kontaktet kl. 7 i morges fra DK. Så summa summarum - tak!!!

Risposta di E.ON Danmark
Dejligt med en ordentligt service fra…
Dejligt med en ordentligt service fra en medarbejder
med god faglighed
Sammen fik vi løst mit problem,med tilfredshed

Risposta di E.ON Danmark
har haft en super god samarbejde med…
har haft en super god samarbejde med E-on som har leveret super servicer når der har været problemer med lader eller jeg ikke måtte lade på bilen blev mit abonnement sat på pause og skulle ikke betale så jeg kan kun sige at der bliver leveret super service

Risposta di E.ON Danmark
Jeg parkede i Ebeltoft og fik et…
Jeg parkede i Ebeltoft og fik et strafgebyr selvom skilte på stedet viste at det ikke var gældende efter klokken 20,00. For mig handlede det mest om at sikre at andre ikke kom i samme situation som mig, men jeg fik mine penge retur, så jeg er meget tilfreds med servicen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.