Jeg har lige haft fornøjelse af, at få udarbejdet en "Energirammeberegning" hos Energiberegner.dk. Alt var super nemt. Jeg skulle blot sende tegning samt beskrivelse af materiale-valg, og allere... Leggi di più

Super god, behagelig og kompetent rådgivning vi har fået ved energiberegner.dk Vi har været i branchen i mange år, og stod pludselig med en akut udfordring, som krævede energiberegning i løbet af 2... Leggi di più

Fik lavet energirammeberegning til et bæredygtigt helårshus med diffusionsåbne materialer (for et bedre indeklima) og 2-lags vinduer der giver sundere lys. Byggereglementet gør det svært at få lov at... Leggi di più

1. Società di ingegneria civile
  2. Architetto
  3. Impresa di architettura
  4. Ingegnere strutturale

Velkommen til Energiberegner.dk Energiberegner.dk er specialister i energiberegninger, bæredygtighedsdokumentation og indeklimaanalyser i byggeriet. Vi har været på markedet siden 2006 og har hjulpet tusindvis af private, arkitekter, entreprenører og ingeniører med at dokumentere overholdelse af bygningsreglementets krav – hurtigt, grundigt og til en fast, fair pris. Vores ydelser omfatter blandt andet: Energiramme- og varmetabsrammeberegninger LCA-beregninger (livscyklusvurdering af byggeri) Indeklima-analyser (fugt, CO₂, dagslys, temperatur m.m.) Optimering og sparring under hele projektforløbet Variant- og ændringsberegninger ved tilpasninger i byggeriet Vi har de sidste 15+ år arbejdet udelukkende med energi og bæredygtighed i byggeriet og har derfor opbygget en af branchens mest specialiserede erfaringer. Med over 2000 energiberegninger bag os, kan du trygt regne med vores viden og sikre dokumentation. 50% af vores kunder er private – 50% er professionelle Om du er privat bygherre eller professionel rådgiver, får du hos os grundighed, hurtig levering, personlig service og gennemsigtige priser – hver gang. Hvorfor vælge Energiberegner.dk? Fast pris ved fremsendt materiale Kort leveringstid Personlig rådgivning uden ekstraomkostninger for faste samarbejdspartnere Overblik og effektivisering af projektet – vi hjælper med at undgå dobbeltarbejde Eksperter i både nybyg, renovering, udvidelser og ændret anvendelse Vores store erfaring, tekniske baggrund (bl.a. som tidligere rådgivere for ROCKWOOL Scandinavia) og udviklingsarbejde på energiberegningsværktøjer betyder, at vi kan tilbyde høj kvalitet og effektiv service, uanset projektets størrelse.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super god service og hurtig levering af…

Super god service og hurtig levering af energirapport.
Meget behagelig samtale, når man ringer og har spørgsmål.

21 marzo 2023

Risposta di Energiberegner.dk

Hej og mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og er glade for du har haft en god oplevelse. God byggelyst herfra. Energiberegner ApS

meget fin

meget fin, hurtig og kompetent ydelse. Kan kun anbefale energiberegner med al respekt.

20 settembre 2022

Risposta di Energiberegner.dk

Hej Bjarke. Mange tak for din anmeldelse.

God og hurtig service

God og hurtig service. Hurtig udførelse af beregning og meget serviceminded medarbejder (Danny). Ialt en rigtig god oplevelse.

10 ottobre 2022

Risposta di Energiberegner.dk

Hej Isabella. Vi er glade for din anmeldelse og glade for du havde en god oplevelse.

God dialog og fin sparring.

Vi bruger ofte energiberegner.dk når vi projekterer. God sparring, samt tingene kommer til aftalt tid. Anbefales varmt herfra.

6 settembre 2022

Risposta di Energiberegner.dk

Hej Ralph. Tusind tak for din pæne anmeldelse.

Saglig og fair

Helt igennem en fin oplevelse.
Hurtigt beregning, rimelig pris.
Megen behagelig betjening.

27 ottobre 2021

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Mvh. Danny

Stor anbefaling herfra!

Jeg kontaktede Energiberegner for at få en varmetabsberegning på vores nye tilbygning. Jeg fik fat i Danny, som på aller fineste vis, fik mig forklaret og guidet til at få sendt alt hvad han skulle bruge, og svarede på alle mine spørgsmål. Jeg var blevet sat på opgaven at indhente denne beregning, men jeg selv ved absolut intet om emnet, men på trods af min manglende fagterminologi, fik han hjulpet mig rigtig godt på vej.
I løbet af meget få dage fik vi beregningen.
(Og ovenikøbet til hvad jeg lige kunne google mig til, en af markedets bedste priser)
Så en stor anbefaling herfra, og et stort tak for hjælpen.
Vh Rikke

6 ottobre 2021

Hej Rikke
Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du gav dig tid til at skrive. Det sætter vi meget stor pris på.

Rigtig god dag

Mvh Danny, energiberegner.dk