Reklamerade en Microvågsugn för några veckor sen och jag fick väldigt snabb återkoppling/service. Micron kunde inte lagas och den hade utgått från tillverkaren så jag blev erbjuden att välja ut en ny... Leggi di più
Köpte en diskmaskin helintegrerad, en mycket trevlig person ringde upp mig för att dubbelkolla så att den passar mitt kök, vilket den gjorde, leveransen var mycket bra med, chauffören ringde 30min inn... Leggi di più
Allt gick mycket bra. Jag var runt på nätet och tittade på en kyl/frys. Och Enemo var butiken som hade lägst pris. (T.om Tretti kunde inte ens prismatcha) Beställde och betalade med Klarna. 3 dagar... Leggi di più
Hade aldrig hört talas om bolaget innan diskmaskinen gick sönder och jag behövde hitta en ny. Tyckte det säg skumt ut med så lågt betyg på prisjakt men att köpa samma maskin för 4000 kr mindre (14 vs... Leggi di più
Ljungadalsgatan 10, 35112, Växjö, Svezia
- 0770-27 27 97
- info@enemo.se
- enemo.se
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans o bra pris.
Fick den diskmaslkin jag ville ha!!
Väldigt nedsatt diskmaskin i pris som är av hög kvalitet och den motsvarar mina förväntningar! Bra leverans och hjälp från företaget!!
Håller ej utlovad leveranstid.Hopplös kundservice.
Utlovad leveranstid, med installation, var upp till 8 arbetsdagar när köpet gjordes. När jag fick möjlighet att välja leveransdag var det tidigaste alternativet 14 arbetsdagar. Eftersom vår spis är trasig är leveranstiden viktig och ett av skälen till att vi köpte från Enemo.
Jag har ringt kundtjänsten (lång väntetid för det mesta) i princip varje dag och varje gång fått löfte om återkoppling. Det har inte skett en enda gång.
Första killen jag pratade med verkade inte ens förstå att det är Enemos ansvar att lösa frågan med underleverantören som ska leverera utan ville få det till att jag skulle ta kontakt med den firman. Jag har ju inget avtal med installatören - bara med Enemo. Idag borde leveransen skett och jag har fortfarande inte fått återkoppling om vad som händer.
They sell very good appliances for very…
They sell very good appliances for very good prices! Can’t get anywhere with that price! Good customer service with reasonable answering time! Fast delivery with DHL for my oven and stovetop!
Hela köpet gick väldigt smidigt
Hela köpet gick väldigt smidigt, desumtom bästa priset på den produkten man letade efter, rekommenderas!
Ja,beställningen gick bra men…
Ja,beställningen gick bra men leveransen...!
Jag betalade 499:- för uppbärning av tvättmaskinen, chauffören ringer o säger att han är själv och trappkärran är trasig....Och jag har en nerv i kläm i nacken, kan inte göra något. Efter en stunds funderande så kämpade han upp med den själv. Beställer man uppbärning så ska väl inte Bring chansa på att kunden hjälper till. Emballaget var rejält tilltufsat men maskinen ser hel ut. Ni skriver att man ska notera emballageskador på fraktbrevet men transportbolag använder ju bara en digital dosa nuförtiden så det enda som sker är att chauffören tar ett kort på det med dosan.
Min sämsta köpupplevelse
Oerhört uselt. Efter två veckors väntan och ett par mail om att paketet är levererat och att de hoppas att jag är "nöjd med min köpupplevelse" - har jag ännu inte fått någon vara levererad.
Under mina tre samtal med kundtjänsten fick jag motstridiga uppgifter ("jag vet inte"... "den finns nog hos utlämningsstället"... "den verkar inte ha lämnat vårt lager").
Det hela slutade med att de fick registrera retur av en vara som aldrig levererats - och jag kommer få vänta på denna "retur" innan jag får tillbaka mina pengar... Suck!
- - -
Uppdatering 2024-08-16: Nu har det gått ytterligare två veckor - och inga pengar har ännu betalats tillbaka (trots upprepade telefonsamtal med deras kundtjänst).
Bra priser och snabb leverans
Kanon service!
Smidig hemsida att beställa på. Blev uppring av en säljare där som ville kontrollera att allt vi beställt skulle passa i vårt kök. Självklart hade vi missat höjden på en produkt. Men det fick vi hjälp med att byta. Kanon service!
Ni vet vad hände ni har spelat in…
Ni vet vad hände ni har spelat in samtalet lyssna och lär .
Inga konstigheter varan kom i tid
Super snabb leverans.
Bra bemötande
Bra bemötande.
Däremot förvägrades bortforsling av den gamla tvättmaskinen. Uruselt!
Dåligt hantering och kundservice
Jag har beställt en side by side och efter en månad jag ringde till dem sen svarade dem den har inte varit klart och jag fick inte den på den datum att jag skulle få.
Utan ingen meddelande, besked eller något.
Snabb leverans kom före utsatt tid
Snabb leverans kom före utsatt tid, smidigt. Väldigt bra symaskin komplett med väska och tillbehör. Väldigt nöjd
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans.
Lätt att välja önskad vara på hemsidan.
Inget att rapportera
Jag fick min vara till ett bra pris inom en rimlig tid från att jag beställde.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.