Emirates Holidays har været extreme behjælpelig med vores fly-, transport, hotelreservationer, mm. (6 personer) til Dubai - pgr. af deres venlighed og expertise, alt gik fint og vores famile fik en s... Leggi di più
Rigtig fin og kvalificeret service ved personlig henvendelse til rejseselskabet (DK), man bliver hjulpet super godt og tålmodigt igennem købsfasen. Det fungerer også fint med bestilling online, vi... Leggi di più
Den bedste anbefaling herfra. Vi valgte for første gang nogensinde at holde jul i udlandet. Stor ros til Emirates ALT fungerede perfekt fra start til slut, selv opdatering omkring Covide situationen... Leggi di più
Hurtig, fleksibel og meget venlige personale. Value for money i forhold til hvad andre kan tilbyde. Vi rejser meget (10-12 gange om året) og vi har altid booket enten gennem hotellernes egne hjemmesi... Leggi di più
Hos Emirates Holidays forstår vi, at din ferie skal være skræddersyet og med fokus på oplevelser, som du aldrig vil glemme. Vi skaber ferier egnet til alle, uanset om du er på udkig efter et safari-eventyr med familien, en romantisk og afslappende get-away i Det Indiske Ocean eller en unik tur til en destination, som kan tilpasses dine helt egne behov.
International House Center Boulevard 5, 2300, København S, Danimarca
- 43 31 06 48
- emiratesholidaysdanmark@emirates.com
- emiratesholidays.com/dk_da
Fremragende
Fremragende. Super god service. Fantastisk personale, meget personligt, taler med den samme. Kæmpe tryghed i forhold til disse corona tider, ingen tvivl om tilbagebetaling. Kan kun anbefale dem.
Rigtig god service
Rigtig god service fra Carina både i forbindelse med booking og efterfølgende ændring. Kan varmt anbefale
Super kundeservice
Super kundeservice. De varmeste anbefalinger herfra
Fantastisk service i en stram tid....
Vi har hos de medarbejdere hos Emirates Holidays vi har været kontakt med gennem Corona-tiden, oplevet et helt unikt engagement omkring vores rejser. Der er hver eneste gang ydet en særdeles god service og de er alle løsningsorienteret, tusind tak for det. Vi glæder os til at Fremover at booke rejser gennem Emirates Holidays hvor du som kunde følges på vej - hele vejen.
Super fantastisk rejsebureau
Jeg ringede til Emirates Holidays med spørgsmål vedr. en rejse til Dubai. Jeg fik en super god service og vejledning også mht. til COVID-19. Efterfølgende fik jeg tilsendt 3 gode tilbud og nu har vi så valgt en af dem. Rejsekonsulent Carina kan varmt anbefales og vi glæder os allerede til at rejse til efteråret.
Fantastisk rejsebureau. Anbefales til alle.
Carina hjalp med super forslag og rådgivning til at finde drømmerejsen. Hun hjalp også flere gange op til rejsen hvor vi havde spørgsmål.
Vi ramt så Maldiverne da Corona i midt marts gik amok. Kenneth derinde fra kæmpede en brag kamp for at få os hjem og gav updates også uden for normal åbningstid.
Jeg vil til enhver tid anbefale dette selskab til alle hvad angår rejser og vi skal KLART benytte dem igen.
Super rejsebureau og stort tak for kano hjælp før, under og efter vores rejse :-)
Super søde guider med bred viden…
Super søde guider med bred viden omkring rejsesteder. Professionelt rejsebureau som vi helt sikkert vil vælge igen
God oplevelse
God oplevelse, både inden afrejse og under opholdet i Dubai.
God kundeservice før og under rejsen
God kundeservice før og under rejsen
Der blev taget enormt god tid til at informere inden rejsen. Ligeledes blev der stillet alle hjælpemidler til rådighed under rejsen, da min kæreste pga operation var kørestolbruger.
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Servicen hos Emirates er den bedste der findes og det samme gælder for Dubai.
Havde en fantastisk uge i Dubai !
Havde en fantastisk uge i Dubai, på hotel Sofitel The Palm.
Servicen på hotellet var i top klasse, og masser er plads ved de hyggelige pool områder.
Havde 1/2 pension på hotellet, hvor vi kunne vælge at spise på mange forskellige restauranter.
Ikke sidste gang vi besøger Dubai - og Sofitel The Palm !
Mvh
Klaus
Helt fantastisk
Helt fantastisk - personalet var ekstraordinære venlige og turen var behagelig selv med to små børn
Tak til Emirates.
Super søde, imødekommende booking personale, som gjorde sit ypperste, for at sætte en ferie sammen, der ville opfylde mit og familiens behov til fulde.
Alt fungerede optimalt, ligefra flysæder, transfers, lækre hoteller og hotlinen til Emirates M.v.
Rigtig god service
Rigtig god service. Følte os godt behandlet hele vejen igennem fra bestilling til hjemkomst.
Vi har haft en positive oplevelse med…
Vi har haft en positive oplevelse med Emirates Holidays Danmark. En super service, var i kontakt med dem et par gange og alitd en venlig, god tone og hjælpsom.
Super god service hos Emirates Holidays
Super god service ved bestilling af ferien, løbende god orientering frem til feriens start og under rejsen.
Fantastisk flyvetur og servicen ombord, var lige som den skulle være.
Ikke sidste gang vi bruge Emirates Holidays.
Super fed service
Super fed service fra top til tå.
Mega professionelle, imødekommende og ikke mindst en imponerende service. (specielt Nicolai 👍) hele vejen igennem ... Kan varmt anbefales, der er bestemt ikke sidste gang herfra.
Fanatisk kundeservice
Fanatisk kundeservice, som lige giver et ekstra skud energi og får din rejseplanlægning til bare fungere 100%
Tusind tak!