Emirates Holidays, är ett fantastiskt researrangör som ger det lilla extra inför och under resan. Deras representanter tog hand om oss under hela resan. Tog emot oss på flygplatsen 🌟åt båda håll. T... Leggi di più
Emirates Holidays kunde verkligen skräddarsy min resa till Maldiverna. Proffesionellt, personligt och sakkunnigt. Jag fick över 30 olika alternativ på datum och boende som underlag för mitt beslut. Ja... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hos Emirates Holidays förstår vi att din semester ska skräddarsys, med fokus kring upplevelser som du aldrig kommer till att glömma. Vi skapar semesterupplevelser som passar alla, vare sig du letar efter familjeäventyr på en safari, en romantisk flykt till Indiska Oceanen eller en unik semester till ett resmål, som kan skräddarsys helt efter dina egna behov.
International House Center Boulevard 5, 2300, Köpenhamn S, Danimarca
- 08-445 12 79
- emiratesholidayssverige@emirates.com
- emiratesholidays.com/se_sv
Bokade en resa till Maldiverna som pga…
Bokade en resa till Maldiverna som pga oroligheterna i Mellanöstern avbokades. Detta hände 13/3 och vi skulle få tillbaka pengarna. Vi väntar fortfarande på återbetalning och de förhalar den med en massa ursäkter, för många ärenden, problem med banken….
Det värsta resebolaget jag har haft med att göra.
Prisvärd resa med flyg och boende
Prisvärd resa med flyg och boende. Jättenöjda med hotellet med mycket trevlig personal samt över förväntan god mat. Förbeställd transport till och från flygplats - Hotell fungerade jättebra med trevliga chaufförer. Perfekt med hjälp vid ankomst flygplatsen och incheckning då vi hade golfbagarna med oss.
Vilseledande information - presentkort
Kopte ett presentkort 2024 som gick ut den 29/11-2025. Har pga sjukdom vantat i det langsta att boka. Inser att deras call center i Sverige inte har oppet lordagar, gor en bokning online och skriver ett email.
Får besked att tyvarr kan inte presentkortet anvandas.
Vilseledande information att skriva 29/11 nar det inte går att losa in den 29/11. Sista gången vi bokar via Emirates Holidays.
Resa till Mauritius
Resa till Mauritius
Det va en härlig upplevelse, resa, hotell och ön Mauritius va en dröm. Det kändes lyxigt att resa och det va verkligen det. Tack.
Engagerad personal på Emirates Holidays…
Engagerad personal på Emirates Holidays som såg till så vi fick bästa semesterupplevelsen i samband med min 50-års dag! Lyhörda och noggranna i minsta detalj!
Emirates Holidays är som alltid att lita på
Emirates är som alltid att lita på. Enkelt att boka, snabb återkoppling, bra paketpris där allt från flyg, transfer, hotell & halfboard gick att fixa i ett enda klick!
Vi är supernöjda och kommer garanterat att boka med Emirates Holidays igen.
Helhetsupplevelsen var väldigt bra
Helhetsupplevelsen var väldigt bra. Dels från personlig kontakt med resesäljare innan resan som varit lyhörd och uppfyllt våra önskningar. Sen var resan till Maldiverna magisk och upplevelsen i Business-class på flyget på vägen dit fantastiskt bra.
Just book...
I can just say; Security, Service, Food and all personel from Danish girls in Copenhagen and at the airport in ARN and DBX. Personel in airplane are also something special 🤩
I can absolutely recommend Emirates Holydays
Allt bara positivt
Allt var bra från start till hemkomst. Allt var bra arrangerat, med tydlig info om allt och i tid. Sonen tyckte de var de bästa flygresorna någonsin. Rekommenderar Emirates holidays starkt
Bästa resan någonsin
Allt bokades enligt våra önskemål, snabb återkoppling på frågor.
Allt klaffade. Bästa resan vi gjort. Vi var 8 vuxna och en baby.
Kommer att boka med Emirates Holidays igen
Rekommenderas!
Mitt absoluta favorit resebolag!
De hjälpte med allting från start till slut. Även fast jag ändrade datum eller hade oändligt många frågor så ställde de upp med att besvara mig och hjälpte till. Stort tack till Malena och Hampus plus kundtjänsten i Danmark som hjälpte mig under helgen! Guldstjärnor!
Allt var bra och funkade till 100%
Väldigt fin helhetsupplevelse där allt…
Väldigt fin helhetsupplevelse där allt ifrån resa till boende överträffande förväntningarna. Vi var hela familjen väldigt nöjda.
företaget har en bra dialog med…kunderna
företaget har en bra dialog med hotellen
och dom på hotellen är jätteproffsiga, även när
ingen visste vart vårt bagage fanns, det var även när vi skulle vänta på transfer till hitellet, så visste ingen något alls, dom som inte hade fast track typ, var på hotellet innan oss
Enkelt
Enkelt, bra organisation och resan upplevde förväntningarna helt.
Vänligt mottagande
Snabba svar, hög service och vänligt mottagande framförallt då vi anlände vårt slutmål.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Allt funkade perfekt
Allt funkade perfekt. Utmärkt service vid bokning, flygresa, transfer och hotell. Ett flygbolag som är som det var förr i världen. Lyxigt!

Risposta di Emirates Holidays Sverige
Tack Emirates Holidays för ännu en…
Tack Emirates Holidays för ännu en underbar semester. Med era fina flyg med bäst underhållning (mycket bra filmer), med trevlig kabinpersonal samt god mat. Tack för ett lyxigt hotell på The Palm- med bästa läget och utsikten; med skönaste solsängarna 😍!!! Och varmt och soligt väder 😉.

Risposta di Emirates Holidays Sverige
Väldigt bra utbud och bra prisbild
Väldigt bra utbud och bra prisbild. Kändes bra att kunna få kontakt med Emirates så nära som i Danmark. Kändes inte så fjärran och kunde kommunicera på svenska.
Vi kommer välja Emirates Holiday fler gånger
Rekommenderar varmt Emirates Holidays
Top service från början till slut. Alltid lätt att komma i kontakt med boknings-teamet (både via telefon och email). Vi bokade en paketresa till ett 5-stjärnigt hotell i Maldiverna i augusti 2023, till ett mycket fördelaktigt pris. Vi är supernöjda och har redan gjort två nya bokningsförfrågningar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.