Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte en emhætte d 14/4. På hjemmesiden stod der - som nu!!! - leveringstid 1-3 dage. Det er nu 14 HVERdage siden!!! Og jeg har - efter SELV at have henvendt mig - nu fået at vide, at den l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen er som lovet og kom til tiden, men at få en sms fra postnord at pakken er leveret fredag eftermiddag på ens adresse og så opdage at den er leveret forkert og postnord er en robot og I er lukke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte et stort tv (65 tommer)) og ville selvfølgelig meget gerne være hjemme ved leveringen, men skulle være væk fra huset i en times tid i løbet af dagen. Kontaktede elsalg - der fik kontakt med le... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Selvom vi ikke havde købt vores opvaskemaskine, så ringede vi alligevel til Elsalg Esbjerg, da maskinen blev defekt. De anbefalede straks Hvidevarercentervest, hvor andre forhandlere ville sælge en ny... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici

Informazioni su elsalg.dk

Informazioni fornite da varie fonti esterne

elsalg.dk er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, små el-apparater og belysning.

Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968 med i dag 170 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne.

Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.

Med elsalg.dk har vi skabt et helt nyt univers, der forener e-handel med butikssalg. Vi ønsker at give vores kunder den samme gode oplevelse, uanset om du handler på elsalg.dk eller i en af vores butikker. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - og også efter købet.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Super god oplevelse

Super god oplevelse, selvom vaskemaskinen dog var dum, for hver gang der kom en og kiggede på maskinen, så virkede den.....

men ja det blev til ny vaskemaskine,som også blev monteret....helt igennem positiv oplevelse så ikke sidste gang jeg har brugt Elsalg.dk

6 gennaio 2026

Absurd lang leveringstid

Jeg bestilte en højtaler fra Elsalg tilbage i starten af december 2025, hvor de reklamerede med få dages levering - en højtaler som skulle bruges til julegave…
Her snart to måneder og adskillige rykkere senere, bliver de ved med at udskyde leveringsdatoen..
Om den nogensinde kommer må tiden jo vise - måske inden næste jul?

22 gennaio 2026

Hej Rasmus,

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du har måttet vente så længe på din højtaler, og vi har fuld forståelse for din frustration – især når varen var tiltænkt som en julegave.

Som det fremgår af din ordrebekræftelse, var varen desværre markeret som midlertidigt udsolgt ved bestilling. Vi er dog de første til at beklage, at leveringstiden er blevet skubbet yderligere af vores leverandør, da vi altid ønsker at få varerne ud til vores kunder så hurtigt som muligt.

Vi håber alligevel, at du vil handle hos os igen og så vil vi i mellemtiden bruge tiden på at forbedre vores interne procedurer.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kommer helt sikkert til at anbefale…

Jeg kommer helt sikkert til at anbefale Elsalg til alle og enhver. Vi var på jagt efter et fjernsyn og søgte lidt på Google. Det fjernsyn, vi havde udset os, stod til en fornuftig pris hos Elsalg, men da vi trykkede på linket via Google og gik ind på Elsalgs hjemmeside, var prisen anderledes. Vi kontaktede Elsalg og spurgte, hvilken af priserne der var den rigtige. De havde åbenbart et tilbud, men Google havde ikke opdateret siden. Vi var så heldige at få det til samme pris med gratis levering til kantsten to dage efter. Det kalder jeg for god service.

19 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Kunne ikke levere lovede varer indenfor…

Kunne ikke levere lovede varer indenfor rimelig tid
Dog ingen problemer med at annullere ordre

29 dicembre 2025

Hej Lars,

Først og fremmest tusind tak, fordi du har valgt at give os din mening af os. Vi prøver så vidt muligt altid at give vores kunder en verdensklasse service, så det gør os rigtig ondt, at du har haft en kedelig oplevelse.
Kan du uddybe din anmeldelse en lille smule, så vi kan finde ud af, hvordan vi kan forbedre os?

Valutata 3 stelle su 5

Levering fejlet

Lidt ked af at købe nyt fjernsyn 1 måned inden det skal leveres, og på dagen efter jeg har rykket for leveringstidspunkt, bliver det opdaget af de slet ikke kan levere den aftalte dag.

30 dicembre 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er kede af, at vi har givet dig en kedelig oplevelse ved at handle med os. Vi ønsker at give enhver kunde en smag af vores motto ”Det Sgu Service”, men den er desværre glippet her.

Valutata 1 stelle su 5

Leveringens tiden stod der 2-4 dage men…

Leveringens tiden stod der 2-4 dage men der gik 21 dage

20 dicembre 2025

Hej Knud,

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at vi ikke kunne overholde den estimerede leveringstid.
Da din vare blev sendt d. 22/12 og leveret d. 5/1, skyldes forsinkelsen desværre de mange mellemliggende helligdage i julen og nytåret, som påvirkede fragten.
Vi beklager ventetiden.

Med venlig hilsen, Elsalg.dk

En levering til advarsel

Bestiller et fryseskab, som vejer lidt over 90Kg, og bestiller levering med indbæring til Kr. 599,-
Prisen ændrer sig dog pludselig d. 9/1 til at levering nu koster Kr. 2250,- for indbæring alene ????
Ikke engang Power eller Elgiganten kan nå op på dette beløb, med alle tillæg som fjernelse af gammel fryser samt montering m.v.

Bliver ringet op d. 6/1 af speditør, at de kan se de skal være 2 personer - og de kan ikke levere som aftalt den dag. Samme dag trækker Elsalg det fakturerede beløb, som om der var leveret - hvad der jo ikke er.

Nu står der på varens oplysninger hvad vægt er, og en speditør som ikke kan håndtere hårde hvidevarer fordi de ikke er 2 personer, eller har en elektrisk sækkevogn - det undrer mig. Speditør har ikke været på adr.

Kontakt med Elsalg, og de vil finde en anden dag de kan levere.
3 dage senere skriver jeg og beder om et leverings estimat.
Svaret blev at levering nu koster 2250 kr - men stadig ikke svar på hvornår de kan levere.

Nej tak - enten har Elsalg ikke styr på deres kommaer (hos andre koster 2. mand under 300kr) , eller også benytter de en forkert speditør.

Over dobbelt pris for levering (efter de har trukket pengene) - nej tak - så handler jeg et andet sted, selvom der nu er længere leveringstid. Jeg vil ikke tages ved rø?en på den måde her.

Blot til advarsel - lad være med at købe noget tungt ved Elsalg - det kan kun komme til at koste meget mere .....

9 gennaio 2026

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse!

Valutata 1 stelle su 5

I had a very disappointing experience with Elsalg.dk.

purchased an iPhone on 28 November together with accessories, including an iPhone case, using financing. At the time of purchase, the iPhone was marked as “out of stock”, but no delivery date or estimated delivery time was provided.

More than a month passed with no delivery and no clear information. Eventually, I was asked if I wanted to cancel, which puts the customer in a difficult position when the purchase is financed and includes multiple items. The iPhone case is useless without the phone, yet this situation was not handled proactively or clearly by the company.

Keeping a customer’s money without a delivery date and shifting the burden to the customer is unacceptable. The lack of transparency and poor handling of the delay caused unnecessary stress and complications.

I would not recommend buying high-demand products from Elsalg.dk unless the item is clearly in stock with a confirmed delivery date.

28 novembre 2025

Dear Dainius,

Thank you for sharing your feedback. We are truly sorry to hear about the frustration this purchase has caused you.

We acknowledge that the iPhone was marked as "out of stock" at the time of purchase, as also stated in your order confirmation. However, we fully understand that waiting more than a month without a clear delivery window is far from ideal—especially when the order involves financing and additional accessories like a case.

We apologize that our communication regarding the delay didn't feel proactive enough. We recognize that simply offering a cancellation can be complicated when financing is involved, and we regret that we weren't able to provide a more seamless solution for your specific situation.

Your experience is very important to us, and we are using your feedback to improve how we handle backordered items and bundles to ensure better transparency in the future.

Best regards, Elsalg.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più