Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Eli’s Autogroup. Servicen var professionel, ærlig og meget hjælpsom fra start til slut. De tog sig tid til at forklare alt omkring bilen og svarede på alle m... Leggi di più

Jeg har handlet bil til min datter, kanon service de holder hvad de lover. Bilen er klargjort og serviceret, og nysynet. Da jeg hentede bilen manglede der en skærm ved bagvisker og en hattehylde,... Leggi di più

Denne virksomhed er indberettet til Bilklagenævnet, som han siger selv. Han har prøvet det før, så det kunne jeg bare gøre... Man bør ikke handle med en mand der har flere sager ved... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

Eli's AutoGroup er en nyopstartet bilforretning, som primært beskæftiger sig med salg af brugte kvalitetsbiler, samt kommisionssalg og service. Hos Eli's AutoGroup fokuserer vi på, at give en samlet oplevelse til kunden, hvor du får en personlig rådgivning hele vejen i gennem. Visionen bag Eli's AutoGroup er at tilbyde husets gæster en service i særklasse. Stort udvalg af kvalitetsbiler Bilkøb med tryghed Få en god pris for din brugte bil Altid de bedste priser på markedet

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tillid er nøgleordet

Jeg har fornyligt købt en brugt dacia Logan gennem Elis auto.

Forløb:
Vi bor i København og var på udkig efter en familiebil.
Der fandt vi en brugt logan til omkring 60.000
Efter at have kontaktet Elis Autogroupe fortalte vi om vores situation, og at vi ventede på penge fra skat før vi kunne købe bilen.

I mellemtiden ændre de selv prisen, da en billigere model kommer på markedet og vi spare de første 3.000,- her.

Vi får senere mulighed for at reservere bilen mod et gebyr på 2.000 da prisnedsættelsen øgede interressen. Det takkede vi ja til.

Vi var aldrig i Horsens at se bilen. Hvilket jo kan virke dumt - men Elis gjorde alt hvad de kunne for at sende billeder, og ville endda - lørdag aften klokken 22:00 gerne kører til værkstedet og tage billeder, hvis vi ikke kunne vente med at se flere billeder inden mandag.

Bilen blev synet, på elis regning. Derudover var nummerplader, nye bremser, indregistrering og levering inkluderet i prisen.

Jeg ved ikke helt hvor meget vi har sparet, men lign. forhandlere har IKKE ville inkludere alt dette. Så foruden en pris på bilen der var markedets billigste fik vi virkelig god service indtil bilen blev leveret i københavn.

Da vi fik bilen opdage vi og sælger en mindre kosmetisk fejl, og en fejl på bagsmækkenslås som desværre skulle udbedres. Inden vi nåede at beklage os gjorde sælger alt hvad han kunne for at finde et værksted til os - og igen på Elis regning. Den bil vi nu har fået er top lækker, flot klargjort og købsoplevelsen har været ud over alle forventninger.

Det er ikke Elis der giver brugtvognsforhandlere et blakket ry. Vi har nu en tids hos et værksted og glæder os til at den kosmetiske skade og låsen bliver repareret.

De har været dygtige til at kommunikere hele vejen igennem, og besvaret alle vores spørgsmål.

Jeg ville godt turde bruge Elis Auto til at finde vores næste bil.

12 aprile 2024

Super service

Super service
Venlig og behagelig personale.
Vil helt sikkert anbefale stedet, for andre som leder efter, et pålideligt sted at købe bil.

4 aprile 2024

En varm anbefaling herfra

I forbindelse med at jeg skulle ud og købe min første bil endte jeg med at finde en brugt Renault Clio hos Eli Autogroup, hvilket har været en rigtig god oplevelse.

God kommunikation fra Eli Autogroup både før, under og efter køb, hvor der hele tiden har været fokus på transparens og service. Selv når der har været få småting som skulle udbedres har der været god forståelse og kommunikation hele vejen igennem.

Alt i alt en rigtig god oplevelse ved første bilkøb herfra og kan kun anbefale at kigge Eli Autogroups vej, hvis man overvejer at købe bil.

14 marzo 2024

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej Jonas, tak for de rosende ord!
Tak for tilliden endnu en gang! Vi ser frem til at se dig igen, når du engang skal handle ny bil.
Mvh Eli’s Autogroup ApS

Tryg oplevelse med Eli's Autogroup

Eli's Autogroup har formået at give mig en bedre service og tryghed i mit bilkøb, end jeg har fået gennem mange af de såkaldte store bilhuse. Bilen kom ovenikøbet med ét års garanti på vitale motordele, noget man ikke ser ofte på brugte biler. Fra start til slut var hele handlen forudsigelig, bilen blev endda leveret lige til hoveddøren, jeg kan kun anbefale Eli's Autogroup.

Efter et par uger fik bilen en uforudset motorfejl. Eli's tog med det samme bilen ind og fik den repareret, uden beregning vel at mærke.

29 febbraio 2024

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej Hjalte, tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på.
Mvh Eli’ Autogroup ApS.

Jeg har lige købt bil ved Eli’s…

Jeg har lige købt bil ved Eli’s autogroup. Og det var en super dejlig oplevelse. Det var min aller første oplevelse med bilkøb, så havde min svorger med. Der var en skade ved passager siden i lakken som er blevet malet så det slet ikke kan ses.
Rattet blev skiftet da han ikke ville sælge en bil med slidt rat. Alt sammen med i prisen. Plus bilen blev leveret på adressen. Så kan varmt anbefale at man handler der. Jeg vil gøre det igen hvis/ når det bliver nødvendig igen.

26 febbraio 2024

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej Heidi, tak for de fine ord, vi er glade for at du valgte os.
Mvh Eli’s Autogroup ApS 😊

Min motor gik i stykker

Min motor gik i stykker, 6 måneder efter jeg købte bil jeg kontaktede eli’s Autogroup og de bedte mig om at kontakte Falck, hvor Falck smed bilen ned til dem, de smed en helt ny motor i min bil! Kanon service kan klart anbefales! Helt sikkert et sted jeg vil handle igen. Og jeg er trygge ved dem fordi de dækker motor og gearkasse.
5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 febbraio 2024

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej Cecilie, vi er glade for at have dig som kunde, hvis det skulle være en anden gang så ved du hvad du skal gøre, nemlig bare ringe.
Mvh Eli’s Autogroup ApS 😊

Ha meget lang tålmodighed

Hvis du har meget lang tålmodighed og ikke lader dig irritere over meget langsommelig kundeservice, og også såsom over tidsfrist i afmelding af gl. bil i bilkøbet - så køb bil her

Vi købte bil d. 9. Januar (så 1 måned i dag). Fik leveret meget pludseligt ( blev ringet op 45min. inden) bilen, hvor det vi havde aftalt inden køb ikke var lavet.

Bilens forlygter har løs forbindelse så bilen tit ikke vil ta’ lys på. Så vi har i mange dage ikke kunnet køre i vores bil - kun mellem kl 9-15 (pga mørke).

Og en 1 måned efter er bilen stadigvæk ikke lavet trods utallige henvendelser.

Så, derfor kun 1 ⭐️ for jeg må se om det hele med bilen bliver lavet og uden beregning

-/-

Besvarelse fra Elisautogroupaps;
“Hej med dig, du fik bilen leveret nysynet, der var nogle stenslag du ikke kunne leve med, vi aftalte at vi skiftede din forrude, og vi vil skifte din bagrude hvis den ikke var funktionel, ligepludselig ønsker du at vi skal stramme din håndbremse, selvom den er funktionel, også leger du pludselig mekaniker? Og fortæller os at gearkassen driller, hvilket den ikke gøre, vi vil mere end gerne dække din motor & gearkasse, men vi dækker ikke sådan noget som lys, opstramning af håndbremse, det står også i din slutseddel, vi har skiftet værksted, så vi har fået en anden værkstedsaftale, det kunne du ikke imødekomme, vi har bedt dig om ikke at køre til det oplagte værksted, i byen da vi benytter andet værksted, hvilket du er ligeglad med, når vi bruger et fast værksted til vores biler, så må du ikke køre til et andet værksted da vi ingen aftale har med det værksted. Men det tror jeg bare ikke du forstår. Go’ dag”

-/-

Vi kan da ikke blive ved at køre i en bil og ikke komme til en mekaniker. Du har ikke noget fast værksted, vi kan køre til - så derved ingen mulighed for at kunne få lavet bil. Og du vil tvinge til ikke at kunne bruge sin bil. Det kan da ikke være rigtigt.

Det eneste jeg har bedt om var tjek af håndbremse og gear. Og som jeg har sagt til dig er jeg ikke mekaniker jeg ved bare hvordan bilen har været og ageret. Og derfor bad om tjek.

Inden køb havde vi aftalt at bilens forrude ville der ikke være synlige stenslag.

Og som du ikke skriver her så har du sms’et og vist billeder og video indefra i min bil ;
“Din bil har holdt på marias auto i Horsens, jeg har bedt dig pænt om ikke at sætte bilen ind på det oplagte værksted, andre værksteder må ikke pille ved de biler vi har solgt, det er du nok ligeglad med? Jeg fortalte dig klart og tydeligt hvad du gøre med dine andre biler rager ikke os? Men hvad du gøre med den bil du har købt af os, betyder noget, det betyder nemlig at der ingen garanti vil være på din bil fremover, vi køre helt specifikt efter bogen”

Men hvad laver du inde i min bil uden tilladelse og hvem giver dig lov til opsøge og filme inde i min bil ?

9 febbraio 2024

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej igen, du ændre hele tiden på dine svar, så det lidt svært og finde rundt i, vi kom tilfældigt på det værksted vi intet samarbejde har med, bilen var nysynet og fejlede ingenting. Som sagt fortalte vi dig at vi ikke ønskede at du brugte andet værksted men det var du ligeglad med.
Go’ Dag.

Vi glade for at du har fundet et andet sted og købe bil.

Jeg var forbi Elis Autogroup med tanken…

Jeg var forbi Elis Autogroup med tanken om at sælge min bil men fandt sgu drømme slæden hos dem og vi fandt hurtig frem til en fair byttepris og kom hjem med drømmebilen, fantastisk service og super venlig og imødekommende personale

11 dicembre 2023

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej, mange tak for de fine ord Tak for i valgte os.
Mvh Eli's Autogroup ApS.

Jeg købte en Kia Rio fra Eli’s…

Jeg købte en Kia Rio fra Eli’s Autogroup.
5 stjerne herfra - Kanon god service!

17 agosto 2023

Risposta di Eli's Autogroup ApS

Hej Katrine, mange tak for de fine ord, vi sætter stor pris på at du valgte, og handle ved os, som sagt er Tillid vores nøgle ord. Vi holder hvad vi lover. Skulle det være en anden gang står vi altid til rådighed!
Mvh Eli’s Autogroup ApS