Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Eli’s Autogroup. Servicen var professionel, ærlig og meget hjælpsom fra start til slut. De tog sig tid til at forklare alt omkring bilen og svarede på alle m... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har handlet bil til min datter, kanon service de holder hvad de lover. Bilen er klargjort og serviceret, og nysynet. Da jeg hentede bilen manglede der en skærm ved bagvisker og en hattehylde,... Leggi di più
Denne virksomhed er indberettet til Bilklagenævnet, som han siger selv. Han har prøvet det før, så det kunne jeg bare gøre... Man bør ikke handle med en mand der har flere sager ved... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eli's Autogroup har formået at give mig en bedre service og tryghed i mit bilkøb, end jeg har fået gennem mange af de såkaldte store bilhuse. Bilen kom ovenikøbet med ét års garanti på vitale motord... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Eli's AutoGroup er en nyopstartet bilforretning, som primært beskæftiger sig med salg af brugte kvalitetsbiler, samt kommisionssalg og service. Hos Eli's AutoGroup fokuserer vi på, at give en samlet oplevelse til kunden, hvor du får en personlig rådgivning hele vejen i gennem. Visionen bag Eli's AutoGroup er at tilbyde husets gæster en service i særklasse. Stort udvalg af kvalitetsbiler Bilkøb med tryghed Få en god pris for din brugte bil Altid de bedste priser på markedet
Informazioni di contatto
lokesalle 69, 8700, Horsens, Danimarca
- elisautogroupaps@gmail.com
- elisautogroupaps.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Er super glad for min bil og de leverer en super service👍🙏🏻
Flotte biler og god service👍
Rigtig god service og kommunikation
Rigtig god service og kommunikation
Jeg kan varmt anbefale eli’s autogroup, da jeg selv har købt en bil derfra, sælgeren er en stjerne sælger der ikke kun tænker på at sælge dig en bil men tænker på at finde en bil der klæder dig og dine kørselsforhold bedst, købte en Mazda derfra og det en bil jeg slet ikke har fortrudt at købe.
Sælgeren er flink og imødekommende, mange sælgere ville få “trip” af sådan en kunde som jeg, da jeg godt ka lide at bruge mere tid på at stille for mange spørgsmål end at kigge på selve bilen, men ham her var anderledes han var openminded og besvarede alle mine spørgsmål med et smil på læben.
Jeg har handlet bil til min datter
Jeg har handlet bil til min datter, kanon service de holder hvad de lover.
Bilen er klargjort og serviceret, og nysynet.
Da jeg hentede bilen manglede der en skærm ved bagvisker og en hattehylde, ingen problem, tingene kunne jeg hente dagen efter.
Her vil jeg med garanti handle igen og mine anbefalinger til andre er gode.
Hilsen Claus 😊 🚗🚗
Min mor købte bil
Min mor købte bil, ved elis autogroup, og de var transparente, og vanvittig gode, til garanti, jeg fik stillet lånebil, til rådighed. Mens den anden, skulle hav udbedret en mindre fejl.
Professionelle, og ambitiøse.
Jeg havde et punkteret dæk
Jeg havde et punkteret dæk, dog ku elis autogroup ikke lave dækket, da de ikke selv laver biler, men de henviste til et værksted de kendte, kanon service.
5 stjerner herfra.
Jeg har handlet bil ved elis autogroup…
Jeg har handlet bil ved elis autogroup vi købte en fiat. og de holder hvad de lover, klargøring, service, garanti mm. Kanon service, jeg har handlet bil til min datter.
5 stjerner herfra 👍
Jeg har købt 2 biler fra elis…
Jeg har købt 2 biler fra elis autogroup, og begge gange, er gået godt, det helt vildt den service de tilbyder deres kunder, kan klart anbefales.
Jeg har købt bil her
Jeg har købt bil her, de er virkelige transparente, dygtige til deres arbejde, det en forhandler, som går efter kundens hoved, her vil jeg helt sikkert handle igen.
Jeg har købt bil af elis autogoup
Jeg har købt bil af elis autogoup, og de er virkelig transperante, de svare hurtigt, også er de super professionelle, 5 stjerner til sælgeren, som anbefalede mig, den perfekte bil!
Har købt en dejlig bil og super god…
Har købt en dejlig bil og super god service! Da noget skulle fixes på bilen var det intet problem og det blev bare klaret 😊 kan klart anbefale at handle her!
Kanon bilhandel jeg tog turen fra…
Kanon bilhandel jeg tog turen fra Hillerød til Horsens, så bilen, og lavede en aftale med dem, ugen efter leverede de den på adressen de er forstående for kundens ønsker, og meget professionelle!
5 stjerner herfra.
Kanon oplevelse ved Elis auto
Kanon oplevelse ved Elis auto, de er så dedikeret, og gør nærmest hvad kunden ber om. Super oplevelse! Her vil jeg helt sikkert handle igen! De gode med garanti!
Jeg købte en bil af elis autogroup
Jeg købte en bil af elis autogroup, bilen var flot. Der var en mindre fejl på bilen dog blev det udberedt inden salg. Vil ønske man ku give mere end 5 stjerner.
Professionelle
Professionelle, venlig, og holder hvad de lover!
- vil jeg købe bil herfra igen? ja helt klart!
- jeg købte endda bilen ubeset, og den levede op til alle forventninger!
Bedste købsoplevelse NOGENSINDE
Uanset hvor meget en god anmeldelse jeg skriver til Elis autogroup, så er den simpelthen ikke god nok!
Fantastisk service lige fra start.
Jeg møder op hos forhandleren efter et kort telefonisk samtale, efter at have set på en Renault Clio IV som virkede meget billigt ifht årgang\km\stand.
Jeg bliver mødt med utrolig høflighed og professionalisme lige fra start.
Vi kigger bilen igennem sammen, og det virker ikke som han er en sælger, men tvært imod, en medhjælpende køber. Han fortæller mig at der er nogen ting der skal laves ved bilen, og forklare mig alt i detaljer så man føler sig utrolig tryg, hvilket jeg vægter meget højt. Jeg fortæller at der er nogen små ting jeg gerne vil have at der bliver kigget på, og han imødekommer mine ønsker.
Efter at have kigget bilen igennem, samt efter en god forhandling, besluttede jeg mig for at købe bilen, selvom handlen virkede for godt til at være sandt.
Bilen kommer til klargøring, og forhandleren holder mig opdateret med billeder, videoer under HELE forløbet, samt faktura på de forskellige ting som skal laves. Han svare ALTID indenfor meget kort tid på mine beskeder. Jeg følte mig meget tryg under hele forløbet. Det skal siges jeg havde en utrolig dårlig oplevelse hos en tidligere forhandler, derfor var jeg meget skeptisk.
Jeg fik udleveret idag bilen på min addresse, ja fik endda bilen udleveret direkte foran min indkørsel, og har set og prøvet bilen af, og det spiller efter aftalen.
Kan jeg kun sige at jeg er UTROLIG glad for den handel jeg lavede med Elis Autogroup.
Det er simpelthen ikke bare den bedste bilkøbs oplevelse nogensinde, jeg vil gå så langt og sige at det har været den bedste købsoplevelse nogensinde.
Jeg kan stærk anbefale Elis Autogroup!
Jeg giver 10 stjerner ud af 5! :-)

Risposta di Eli's Autogroup ApS
Vi stod og skulle have skiftet bilen…
Vi stod og skulle have skiftet bilen ud, og fandt en hos Eli's Autogroup.
Blev mødt af imødekommende og venligt personale, vi gennemgik bilen og fik at vide hvis der var evt. Fejl/mangler skulle vi endelig sige til, så ville de blive ordnet inden overdragelse.
Blev med det samme også informeret at den skulle have skiftet et leje og det stod de selvfølgelig for uden beregning, og det blev også lavet.
Vi fandt et par små kosmetisk mangler i kabinen, som der blev skrevet op, og ordnet.
Skulle ud på et værksted de har samarbejde med og have skiftet en stænklap og der blev vi også mødt af venligt og hjælpsomt personale.
Bilen blev leveret med nyt service, ny synet og med plader, lige til at køre der fra i.
Alt i alt har har det været en god oplevelse med dejligt service minded personale, der opfordrer til endelig at tage kontakt hvis der skulle opstå noget eller bare have spørgsmål.
En god anbefaling fra vores side, hvis man ser efter sin næste bil.👍🏻

KANON SERVICE
Har lige købt en Ford Fiesta til min moster hos Eli's AutoGroup 😀👍.
Jeg kan varmt anbefale dette sted, de er super venlige og holder deres aftaler.
Der skulle laves et par småting ved bilen inden overlevering, og vi blev løbende hold opdateret.
KANON SERVICE 💪💪💪

God og ærlig kommunikation
God, ærlig kommunikation førte til anskaffelses af bil, Renault Clio Estate
Da jeg havde kredset mit ønske og behov ind til en mindre gruppe, så endte jeg med at kontakte Elis Auto Group.
Jeg blev guidet igennem processen og derved havde fuld tiltro, at da jeg tager turen fra KBH til Horsens for en prøvetur. Det endte med at købe bilen på pladsen, få plader på og tage bilen retur til KBH.
Jeg er løbende i dialog med Elis Auto Group, da vi lavede en aftale om nogle nye dæk som vil blive eftersendt. Men jeg har ingen bekymringer for at dette:)
Tak for handlen
Vil Jeg handle der igen? Jeps
En varm anbefaling herfra
I forbindelse med at jeg skulle ud og købe min første bil endte jeg med at finde en brugt Renault Clio hos Eli Autogroup, hvilket har været en rigtig god oplevelse.
God kommunikation fra Eli Autogroup både før, under og efter køb, hvor der hele tiden har været fokus på transparens og service. Selv når der har været få småting som skulle udbedres har der været god forståelse og kommunikation hele vejen igennem.
Alt i alt en rigtig god oplevelse ved første bilkøb herfra og kan kun anbefale at kigge Eli Autogroups vej, hvis man overvejer at købe bil.
Dato for oplevelse: 14. marts 2024

Risposta di Eli's Autogroup ApS
Købte en kia Rio de er gode med garanti…
Købte en kia Rio de er gode med garanti og kundeservice
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.