Jag har varit kund hos de sen länge, alltid nöjd. Sist gick dit och frågade om hjälp, visa saker med min mobil som jag inte förstod. Fick all hjälp även installation av en ny app helt utan kostnad.
Lämnade in en MacBook Pro med trasig (svart) skärm pga fuktskada. Betalde 500kr för felsökning som sedan returnerades när jag hämtade den lagade datorn. Fick bra hjälp att identifiera rätt skärm-typ o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tv-en 27" extra tv i köket på vårt sommarhus och den är bra helt okey. Kör den via Telias Play Hub. Men vill få hjälp att ställa in så den kan använda Telias fjärrcontrolL men icke de verkaren kunna t... Leggi di più
After getting no help at two other shops with my very badly damaged phone, I finally went to Elgruvan. I am so glad I did! Rafil did a fantastic job in saving the information and photos that I though... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Butik i Gränbystaden Uppsala med egen verkstad, kvalificerad service grundad på lång erfarenhet, slagkraftiga priser på hemelektronik med snabba leveranser. Försäljning sker via vår butik alternativt via vår webbsida där du kan köpa delar av vårt sortiment.
Marknadsgatan 7C, 754 60, Uppsala, Svezia
- 018 100133
- kundtjanst@elgruvan.se
- elgruvan.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans bra vara
Snabb leverans!
Företaget skickat varan till fel…
Företaget skickat varan till fel adress, ingen box fanns på adressen som angavs i meddelandet. Endast fem dagars hämtning dessutom. Har ingen sning var varan jag bedtällt tagit vägen. Telefonnt som anges är inte i bruk. Gäller DHL.
Snabba leveranser bra priser
Snabb hantering
Sjukt snabb service
Sjukt snabb service. Från beställning till leverans på under 24 h. Sjukt imponerad och dessutom en mycket bra produkt som vi köpte. Så nöjda!! 😁
The product came fast and easy as…
The product came fast and it was as described. Good job!
Mycket bra och snabb service!
Helt nöjd
Fick en defekt skärm vid skärmbyte. Fick lämna in telefonen igen den här gången helt utan problem. Det blir 5 stjärnor för ett väldigt vänligt bemötande, snabb och okomplicerad service och en helt ny bra skärm för min telefon.
Mycket bra service och trevlig personal…
Mycket bra service och trevlig personal rekommenderas
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.