Jeg kunne købe nye låger og skuffer fronter til mit Ikea køkken fra 2009 som trængte til en renovering. Desværre passede de prefabrikerede monteringshuller i de nye skuffefronter ikke med de gamle IKE... Leggi di più
Fantastisk god kundeservice ved Epoq køkken i Elgiganten i Ålborg. Især sælgeren Andreas har gjort vores køkkenprojekt til en god oplevelse. Han har været god til at komme med forskellige løsninger,... Leggi di più
Aldrig nogensinde vil jeg anbefale jeres epoq låger. Dårligste kvalitet, de går op i kanter flere steder meget hurtig efter man har købt dem og man kan ikke en gang tørre dem ordentlig af uden... Leggi di più
Egentlig god service i butikken. Vi gjorde det fra starten klart, at vi havde brug for at køkkenet skulle komme til tiden, ellers var vi nødt til at vælge andet (Vi skulle som sammenbragt familie f... Leggi di più
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Det startede som min drøm, der skulle blive til mit sidste køkken.. Det var medio 2022.
Her 1 1/2 år senere, er jeg stadig ikke i hus. Det skal ikke lægges elgiganten til last, at jeg ikke er så hurtig.
Men under processen, er der dukket flere faktorer op, som alt i alt gør, at jeg står tilbage, med et ufærdigt køkken.
Elgigantens robot driver mig til vanvid!!!!!!!
Epoq kundeservice, når jeg endelig nåede igennem, har været så frustrerende en oplevelse, at jeg havde været skallet, hvis jeg havde revet de hår ud, som jeg 'i overført betydning', vilet have gjort.
En opslidende kamp for mig, der ikke er så teknisk, om dokumentation frem og tilbage, gjorde, at jeg til sidst måtte opgive, for at bevare min integritet.
.....
Jeg er nu i kontakt med elgiganten, som har taget hånd om sagen.
Og nej da . Kunne da aldrig drømme om at angive mit tlf her !

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har lige fået leveret og monteret Dekton bordplade købt gennem Epoq / Elgiganten Glostrup hos Morten.
Fra vi var inde og bestille til vi fik det hele leveret og monteret gik der 3 uger.
Morten har hele vejen igennem været et fantastisk på hvordan kundeservice skal være.
Vi er hele vejen tilfreds med Epoq / Elgigantens måde at håndtere det hele på. Det var ikke første gang vi har handlet hos Epoq / Elgiganten og bliver i hvert fald ikke sidste gang.
Tak ❤️
Købte for over et år siden køkken ved ElGiganten i Aalborg og Bjarne som var vores rådgiver var en fantastisk hjælp med råd og vejledning. Der har været lidt ændringer og mangler, som skulle adresseres, men altid har det foregået fuldstændig problemfrit. Køkkenet fremstår velbygget og i god kvalitet.
Jeg har selv monteret køkkenet, som er click modellen, det var virkelig nemt at arbejde med!
Stor anbefaling herfra.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Virkeligt et fedt køkken til en fantastisk pris og hurtig levering.. Der manglede ingenting, alt var som aftalt, nem opsætning og det ligner noget til en million. Personalerne ved hvad de snakker om, er gode til at rådgive og de er osse flinke mennesker

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
I forbindelse med en større vandskade, havde vi behov for at få renoveret vores bryggers.
Vi havde i forvejen kendskab til Epoq, igennem noget familie, der har haft gode erfaringer med det.
Vi tog derfor til Elgiganten i Næstved, hvor Christina har været super dygtig, og imødekommende.
Hun har hjulpet os med at tegne er rigtig flot bryggers, som vi er meget glade for.
Kvaliteten på elementerne virker rigtig god.
Alt er leveret til tiden
Og god opfølgning undervejs i hele forløbet.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Alt passede, ingen mangler indpakning var super og ingen skrammer eller skader.
Og så gør det jo ikke noget at det er et lækkert design, med mange gode løsninger.
Det bedste var en super vejledning af en dygtig sælger, der vidste hvordan det skulle gøres.
Tak for det Anja.
Hilsen
Merete og Steen

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Kan varmt anbefale Elgiganten og deres Epoq køkken! Der blev afsat god tid til en indledende dialog, hvor fokus var at forstå mine ønsker. Rigtig god rådgivning og vejledning at hente undervejs, hvor man virkelig kunne mærke den store viden om deres sortiment.
Jeg kan kun give Christina Ehrenreich, Elgiganten Glostrup mine varmeste anbefalinger. Hendes gode humør og meget hjælpsomme tilgang var en fornøjelse at opleve:-)

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Kan varmt anbefale epoq køkken, fantastisk service (Elgiganten Taastrup) følte mig altid velkommen og intet der ikke kunne lade sig gøre og levering til tiden uden fejl og mangler.
Lene

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Har igennem det sidste år kæmpet en kamp med kundeservice i epoq. De siger et, gør noget andet og deres svartid kræver mere end god tålmodighed. Min sag har sammenlagt indetil videre taget mere end 1 år og jeg venter spændt på om det nogle sine bliver helt færdigt og min tålmodighed er nu ved og være opbrugt og er dybt forundret over at det er muligt og have så dårlig service så 0 stjerner herfra til deres afdeling i kundeservice
Stor tak skal dog lyde til epoq i Tåstrup, havde det ikke været for dem var set nok aldrig lykkedes at komme bare lidt igennem til kundeservice. De har været en helt fanatisk hjælp og med dem er der håb for vi måske en dag kommer i mål. Så de for 6 stjerner af mig

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har virkelig haft en god oplevelse med at købe nye fronter Epoq fronter til vores gamle IKEA køkken. Fronterne passer 1:1 og vores slidte køkken er nu opgraderet og ser splinternyt ud.
Men det bedste ved det hele har været den service vi har fået. Christina E fra Elgiganten i Glostrup har ydet en fantastisk service langt ud over, hvad vi forventede. Hendes gode humør og store viden om køkkener var en stor fornøjelse og efterfølgende har hun været meget hjælpsom med en forkert bestilt vare. Vi giver vores største anbefalinger til at tage en snak med Christina, hvis i skal have nyt køkken.
Hanna fra Epoq kundeservice får også vores varmeste anbefalinger.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Meget positiv oplevelse af Epoq.
Jeg vil især fremhæve Martin fra Herning afdelingen. Han er dygtig og løsningsorienteret.
Han var fra start-slut god til at lytte og derefter komme med gode input.
En fantastisk service og tålmodighed skal man lede længe efter.
Jeg giver min varmeste anbefaling, og vil gerne bruge dem en anden gang.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi havde en rigtig god oplevelse, en fantastisk god service.. så er i alt super godt tilfreds så vi giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Morten Ipsen fra Elgiganten i Næstved, hjalp os med at tegne vores ( mit ) drømmekøkken.
Jeg har nu haft køkkenet i godt 2 år, og elsker det helt vildt.
Jeg har fået alle de funktioner jeg har kunnet drømme om, som en husmoder der bager meget, og laver mad hver dag, nogle gange flere gange om dagen.
Damerne ved Epoq kundeservice kan godt været lidt “tunge” at danse med, men sender man billeder af alt fra start, kan de ikke stille spørgsmål ved noget.
Det var godt nok småting vi stod med, som nogle måtter/indlæg til skufferne der manglede, en enkelt front der skulle skiftes og sådan.
Men det blev hurtigt fikset.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
ALDRIG BESTIL KØKKEN FRA EPOG!!!
Hvis de kunne få 0 stjerne havde de fået det.
Bestilte køkken december 2022 og står i april 2024 nu og har stadig ikke et færdigt køkken.
I burde lukke jeres køkkenafdeling for det kan i simpelthen ikke finde ud af.
I har leveret bordplader til mig for 60.000 kr i 3 forsøg og har stadig ikke formået at ramme plet på målene selvom det er jeres samarbejdspartner som har været ude og måle op af 2 omgange.
Man blive hevet rundt til forskellige afdelinger og ingen kan give noget svar. Nogen af jeres medarbejdere lover mere end de kan og andre vender aldrig retur.
Og nu 1 år efter vi først fik køkkenet leveret, får vi en ny medarbejder på sagen som ikke har sat sig ind i hele sagen, og blot ønsker at diskutere gamle punkter som er løst!!!
Aldrig bestil køkken fra epoq!!!!

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Rigtig god rådgivning og sparring til vores køkkenø.
Tak for hjælpen

Kanon service fra Elgiganten, Herning ved Martin S
vi handlede køkken også i 2022 samt nu i år til vort sommerhus og haft en upåklagelig service. vi kan se Martin brænder for god kundepleje og fremover lægger vi alt vor indkøb hos ham, både hvad angår TV, PC'er og køkkenudstyr.
well done Martin :-)

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Jeg har fået den bedste service og rådgivning af Martin i Elgiganten i Herning.
Uanset mine små og store ændringer - og div spørgsmål undervejs - har jeg fået tålmodig hjælp til alt.
Levering til tiden - alt var som lovet.
Og vigtigst af alt: Mit Heritage Blue Grey køkken er både smukt, hyggeligt og elegant.
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Epoq-køkken-teamet i Herning.

Risposta di Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Det er anden gang inden for 3 år vi køber køkken hos Elgiganten Kolding/Haderslev, vi har absolut kun godt at sige herom. Lige fra samarbejde med konsulenten Birthe, der har tegnet, rådgivet og bestilt køkkenet, til levering på adressen af rar og hjælpsom chauffører. Og køkkenet er flot og af god kvalitet, man får meget for pengene.

Hej
En rigtig fin betjening af personalet i Elgiganten i Kolding, men på laminat bordpladen var det en hvid lim kant, der hvor kantbåndet var sat på, som jeg klagede over. Jeg er aldrig være med til en mere dårlig og grinagtig klage proces. Jeg aflevere et stykke af bordpladen i Elgiganten i Kolding, men de ville ikke modtage den, da jeg ikke kunne klage der, men skulle skrive til deres “klage afdeling” i Sverige. I Sverige skulle jeg filme hele bordpladen skønt de havde min ordre og det var ikke ok at måle med en tomme stok det skulle være med måle bånd. De har nu endelig afvist min sag og bliver ved med at påstå, det er folie der sidder der. Nej det er ikke folie, men lim og de kan jo bare se det på det stykke bordplade vi vil aflevere eller vælge at komme ud og se det fysisk, som det står i lovgivningen vedr. klager.
Virkelig ringe. Håber stadigvæk de vil modtage bordplade stykket eller komme og se det. Hvis klagen er lukket helt må jeg jo gå forbrugerklagenævnets vej.