Epoq Danmark - Køkken og Bryggers Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Jeg kunne købe nye låger og skuffer fronter til mit Ikea køkken fra 2009 som trængte til en renovering. Desværre passede de prefabrikerede monteringshuller i de nye skuffefronter ikke med de gamle IKE... Leggi di più

Fantastisk god kundeservice ved Epoq køkken i Elgiganten i Ålborg. Især sælgeren Andreas har gjort vores køkkenprojekt til en god oplevelse. Han har været god til at komme med forskellige løsninger,... Leggi di più

Aldrig nogensinde vil jeg anbefale jeres epoq låger. Dårligste kvalitet, de går op i kanter flere steder meget hurtig efter man har købt dem og man kan ikke en gang tørre dem ordentlig af uden... Leggi di più

Egentlig god service i butikken. Vi gjorde det fra starten klart, at vi havde brug for at køkkenet skulle komme til tiden, ellers var vi nødt til at vælge andet (Vi skulle som sammenbragt familie f... Leggi di più

Informazioni su Epoq Danmark - Køkken og Bryggers

Epoq er køkken og bryggers i nordisk design og tilbyder tidløs elegance og funktionalitet. Med fokus på fleksibilitet og tilpasning, er Epoq’s designfilosofi at skabe inspirerende køkkenløsninger, der er skræddersyet specifikt til skandinaviske hjem og vores livsstil.

I hjertet af Epoq ligger engagementet og interessen i at hjælpe vores kunder igennem en omfattende proces, som skal indfange essensen af kundens praktiske og designmæssige behov. Vores omfattende produktudvalg, der spænder over køkkener, hvidevarer & husholdningsprodukter fremmer et rige af kreativitet, muligheder og løsninger, så ethvert køkken afspejler ejerens individualitet.

Vores løfte resonerer med tilgængelighed og kvalitet. Vi stræber efter at demokratisere høj kvalitet i design ved at gøre det tilgængeligt for alle uanset hvilke budgetmæssige forhold vores kunder har. Vi lægger vægt på holdbarhed som en hjørnesten i vores produktudvalg. Med markedets længste garanti (35 år) og strenge kvalitetsstandarder sikrer Epoq, at deres køkkener står tidens prøve og udviser engagement i bæredygtighed og lang levetid.

Forankret i værdierne "Hverdagslykke du har råd til" og ”Mere køkken for pengene” mener vi at et køkken skal være mere end bare et praktisk rum - det bør vække glæde og stolthed, samtidig med at det er inden for rækkevidde for enhver boligejer. Derfor siger vi: Dit køkken. Dine regler.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

58 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service på højt plan!

Vi har været så tilfredse med samarbejdet med Elgiganten Odense og især Charlott, som har været en kæmpe hjælp igennem det hele.
Det har været enkelte små ting men det er blevet løst hurtigt, effektivt og venligt.
Vi samlende og monterede selv både bryggers og køkken, og vi er fuldt ud tilfredse!

15 ottobre 2025

Hej Tina

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder mig virkelig at høre, at dit besøg i Elgiganten Odense har levet op til dine forventninger, og at især Charlott har bidraget til en serviceoplevelse udover det sædvanlige!

Din positive feedback er naturligvis blevet videregivet til Charlott og teamet, som uden tvivl vil sætte stor pris på dine anerkendende ord.

Vi er taknemmelige for, at du har valgt at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Elgigantens Kundecenter

Fantastisk god service og hjælp til at…

Fantastisk god service og hjælp til at få mit køkken opgraderet til et nyt og funktionelt køkken. Altid hurtig svar på mails. Alt i alt super god service. Tak for dig Morten med al din hjælp og ærlighed.

10 dicembre 2025

Hej

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Nora
Elgigantens Kundecenter

Jeg købte en Quokker vandhane for snart…

Jeg købte en Quokker vandhane for snart 3 år siden. For mere end et år siden forsøgte jeg at reklamerer over at vandhanen var gået i stykker. Altså indenfor garantien. Sagen er ikke afsluttet endnu.... Jeg er så skuffet over den service jeg har fået!!! Først blev jeg henvist til Quooker danmark. De afviste sagen og henviste retur til Elgiganten Epoq. Så blev sagen oprettet på ny og den kører stadig. Jeg har dette regfnr. 2280517875.
Jeg har sendt et utal af foto og video ind. For et par md siden blev jeg bedt om at afmonterer min vandhane og sende den ind. Jeg ville få 1.000 kr. i kompentation.... Jeg blev dybt chokeret. Jeg har heldigvis meget af kommunikationen på mail. Jeg vil aldrig handle i elgiganten igen og vil heller ikke råde andre til det. Jeg troede ikke så ringe service var muligt i Danmark.... men det er det!

Tak for jeres svar.
Jeg er også tilfreds med afgørelsen, men syntes at det er ærgerligt og bemærkelsesværdigt, at der skal et “meget surt opstød” til her på trustpilot før der sker noget.

God aften til jer også!

30 ottobre 2025

Hej Andreas

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er naturligvis meget beklageligt, hvis reklamationsforløbet har strukket sig væsentligt længere end forventet. Det er langt fra den standard, vi bestræber os på at levere.

Det glæder mig dog, efter gennemgang af din ordre, at kunne konstatere, at du har fået refunderet det fulde beløb for Quookeren, samt at der er udstedt et gavekort på 2.000 kr. som kompensation for ulejligheden i forbindelse med det forlængede forløb.

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk.

Jeg ønsker dig en god aften!

Elgigantens Kundecenter

Har som helhed fortrudt at have valgt…

Har som helhed fortrudt at have valgt Epoq som vores nye køkken og er ikk engang rigtig taget køkkenet i brug endnu. Utilfredsheden kommer af flere ting. Flere mangler ved levering af køkkenelementer. Så har brugt meget energi på at skulle være i kontakt med kundeservice eller den meget søde medarbejder som har taget køkkenet. Det der har fået min tålmodighed til at slippe op er at vores vinkel bordplade var lavet således at fræsningen til at samle dem i ikk lå lige langt nede i bordpladen således at overfladen aldrig ville blive plan. Det tog 6 uger fra jeg reklamerede på denne fejl til de anerkendte fejlen var deres og så yderligere 4 uger inden der blev leveret ny bordplade sæt. Her vælger de så at sende et helt nyt sæt med begge bordplader og underlivet vask hvilket jeg ikk forstår når man i min optik kunne have nøjes med den ene. Og denne løsning gør så at jeg får brug for vvs igen for at installere den nye vask med afløb osv. for min regning. Og da pladerne så endelig kommer er der kun lavet fræsning i den ene. 😡😡 den anden er med kant jele vejen rundt. Og der slipper min tålmodighed og forståelse altså op. Når jeg så taler med Epoq i telefonen og siger jeg ikk vil vente længere men at min tømrer kan lave det så vi kan få bordpladen op så bortfalder garantien på bordpladen fordi det så ikk er dem der har lavet arbejdet. I øvrigt har fronterne allerede 3 steder fået skade inden køkkenet rigtigt er taget i brug. 😪😪
Det eneste vi har syntes har været fint har været kundeservices medarbejdere og den som har tegnet køkkenet imødekommenhed. Er spændt på om mit køkken er fuldt funktionsdygtig til julemiddagen?
Køb køkken et andet sted er mit råd.

17 novembre 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Vi er rigtig kede af at høre det her forløb, du har haft med dit køkken.

Jeg vil rigtig gerne undersøge sagen med dit køkken og hjælpe dig bedst muligt. For at kunne gøre det har jeg brug for nogle flere oplysninger, så hvis du har mulighed, så er du velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse af sagen til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger jeg for, at sagen bliver fulgt op.

Din tilbagemelding er værdsat, da den hjælper os med at udvikle og sikre en bedre kundeoplevelse fremover.

Du ønskes en rigtig god dag.

Tilla
Elgigantens Kundecenter

Great service from start to finish

Great service from start to finish. The kitchen is perfect and very easy to build. We recommend it to anyone who wants an affordable and functional kitchen.

14 novembre 2025

Hi Alan,

Thank you so much for sharing your experience with us!

We’re thrilled to hear that everything went smoothly from start to finish and that your new kitchen is both perfect and easy to assemble.

It’s great to know you’d recommend us to others looking for an affordable and functional solution – that’s exactly what we aim for. We truly appreciate your trust and hope to see you again soon!

Best regards
Elgiganten Customer Care Center

Meget dårlig oplevelse – stadig ikke færdigt køkken efter 1 år

Anmeldelse:
Jeg købte et Epoq-køkken til ca. 80.000 kr., og efter 1 år er køkkenet stadig ikke færdigt. Hele processen har været en stor skuffelse, og både kvalitet og service har været ekstremt utilfredsstillende.
• Allerede fra starten var der problemer: jeg modtog først en forkert bordplade i sort. Efter 2 måneders ventetid fik jeg den rigtige farve, men også denne bordplade havde fejl. For at få en ny måtte jeg vente yderligere 2 måneder.
• Nu, mindre end et år efter købet, er bordpladen begyndt at bule, og køkkenskufferne har revner og maling, der skaller af. Bordpladen har endda flere steder begyndt at hæve, men Epoq giver stadig afslag på erstatning med begrundelsen, at problemet skyldes vaskemaskinen. Dette er helt uacceptabelt.
• Under hele processen blev jeg lovet mange ting: at Epoq ville betale for alle håndværkere – VVS, elektriker og tømrer – som jeg selv måtte tilkalde, og at jeg ville få kompensation for alt det ekstra arbejde og alle udgifter. Alligevel bliver jeg nu ikke taget alvorligt, og ingen følger op på disse løfter.
• Flere gange har en tømrer været ude for at udbedre problemer, men arbejdet blev efterladt ufærdigt, og han vendte aldrig tilbage.
• Jeg bliver konstant bedt om at lave reklamationer, tage billeder og sende ind, hvilket stjæler utrolig meget tid og energi, men intet bliver ordentligt løst.
• Min køkkenrådgiver, som solgte køkkenet, er helt utilgængelig og svarer ikke på mine henvendelser.

Jeg føler mig ekstremt dårligt behandlet som kunde. At betale så mange penge og stadig stå tilbage med et ufærdigt og beskadiget køkken er helt uacceptabelt. Jeg kæmper stadig for at få løst problemerne, men Epoq ignorerer mig.

Jeg kan absolut ikke anbefale Epoq – kvaliteten og serviceniveauet er elendig, og jeg advarer alle mod at købe her

29 ottobre 2025

Hej Hayriye,

Mange tak for, at du har delt din oplevelse.

Jeg er virkelig ked af at høre, at dit forløb med Epoq-køkkenet ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre. Du må derfor meget gerne sende en mail direkte til os. Du må gerne inkludere et ordrenummer eller det telefonnummer, og et link til denne Trustpilot, der er knyttet til sagen, til social.ccc@elgiganten.dk.

Marcus

køkkenkøb hos elgiganten i Odense

Vi besøgte elgiganten i Odense for at kikke på deres Epoq køkkener. Vi faldt for et køkken med egetræsfronter. Udover at vi fik et virkelig godt køkken, så fik vi også virkelig god hjælp af Charlott. Vi lavede tegningerne om flere gange, men det tog hun i stiv arm. Altid venlig og imødekommende. En fornøjelse.

20 giugno 2025

Hej Cathri,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Jeg er virkelig glad for at høre, at I er tilfredse med jeres nye Epoq-køkken, og at vores kollega Charlott kunne hjælpe jer på en venlig og professionel måde gennem hele processen.

Vi sætter stor pris på, at I fremhæver hendes indsats. Det betyder meget for os at kunne give vores kunder en god oplevelse, og jeg vil sørge for, at jeres anmeldelse bliver delt med afdelingen i Odense, så Charlott kan få den velfortjente ros og anerkendelse.

Jeg ønsker jer en fortsat god dag.

Elgigantens Kundecenter

Virkelig god og hurtig service - fra tegning til færdigt køkken.

Vi er meget tilfredse med vores køkken fra Epoq - Elgiganten Odense. Vi oplevede meget kompetent vejledning fra køkkenkonsulent Charlott Larsen som guidede os igennem hele processen ift. valg af materialer og køkkendesign. Da køkkenet blev leveret og skulle samles var der vejledning til dette også og Click-elementerne gjorde det nemt og hurtigt. Hvis man samler selv, skal man sætte sig grundigt ind i tegningerne 😉, men ellers er det intuitivt. Hvis en skuffe-skinne har været defekt eller vi har manglet andet i monterings-processen har vi kontaktet supporten og modtaget materialerne indenfor få dage. Kun en klar anbefaling herfra. Vi har fået vores drømmekøkken med de smukkeste og bedste materialer.

1 agosto 2025

Hej Nanna,

Tusind tak, fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os på Trustpilot.

Vi er meget glade for at høre, at vores kollega Charlott fra Elgiganten Odense har ydet jer kompetent og engageret vejledning gennem hele processen fra valg af materialer til det endelige køkkendesign.

Det betyder rigtig meget for os at vide, at I er så tilfredse med jeres Epoq-køkken, og at både Click-elementerne og monteringsvejledningen har gjort samlingen nem og overskuelig.

Det glæder os også, at vores supportteam hurtigt har kunnet hjælpe jer, når der har været behov.

Vi sætter stor pris på jeres positive feedback og anbefaling. Denne anmeldelse bliver naturligvis delt med afdelingen i Odense, så Charlott kan få den velfortjente anerkendelse.

I ønskes en god dag!

Elgigantens Kundecenter

Holder ikke hvad de lover

Selve sælgeren i butikken var behjælpelig.
Da jeg ringede ind med en reklamation blev jeg lovet en specifik service. Kald mig naiv, men jeg stoler på folk og virksomheder. Da jeg fik tilbagevending i min reklamation blev servicen jeg var lovet afvist. Mit forløb har været præget af forsinkelser, defekte produkter, dårlig service (primært kunderservice teamet)
Skulle jeg lave køkken igen, ville jeg ikke vælge Epoq.

22 settembre 2025

Hej Melanie,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af at læse, at din oplevelse har været præget af flere udfordringer undervejs. Det er naturligvis ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade - særligt ikke når du oplever, at du ikke har fået tilstrækkelig hjælp ved din tidligere henvendelse til kundecenteret, som du også nævner i din anmeldelse.

For at vi kan undersøge sagen nærmere, vil jeg bede dig sende enten dit ordrenummer eller det telefonnummer, der er tilknyttet ordren, til os på social.ccc@elgiganten.dk.

Så sørger vi for, at sagen bliver håndteret af den relevante afdeling, og at du får en klar opdatering på forløbet.

Vi ser frem til at høre fra dig, du ønskes en god dag!

Elgigantens Kundecenter

Dårligste service jeg længe har…

Dårligste service jeg længe har oplevet! Hold jer langt væk.

Få måneder efter vi selv installerede vores køkken, begyndte vi at lægge mærke til, at vores bordplade begyndte at boble under opvaskemaskinen, trods at vi havde sat det tape på der skal beskytte mod fugt - helt efter deres egne anvisninger.
Derudover begyndte toppen af kanten på vores skab under vasken af boble og flosse. Vi havde også fået flere hakker i overfladen på flere skabe, mærkelige stedet hvor man ikke sådan lige rammer imod. Vi havde derudover også tilkøbt ekstra forstærkning på et underskab, hvor vi skulle have tunge tallerkener som heller ikke kunne holde det til lovede, selvom vi slet ikke var i nærheden af den vægt det skulle kunne holde til.

Vi henvender os MANGE gange til deres kundeservice og får en meget besværlig formular på mål af bordpladen (selvom de har det i deres system), det blev først godkendt 3!!!!! Gang trods at målingerne blev fulgt efter deres anvisning. Den nye bordplade blev leveret i maj i år, selvom vi allerede sendte målene ind efter sommeren sidste år.
Vi fik også leveret nye låger, forstærkning mm.
De ville sende en håndværker ud for at montere den nye bordplade men efter 2 timer kunne han konstatere at det var mere besværligt at skulle skifte den end han havde fået afvide af Elgiganten/Epoq og skulle sætte flere dage af, end de 3 timer han havde sat af, til at skifte den. vi hørte aldrig fra dem.
Vi skulle IGEN selv tage kontakt x MANGE for at høre hvad der nu skulle ske. Bordpladen har lagt i vores stue siden maj måned btw!
Vi bliver ved at få af vide at der enten er konflikt mellem epoq og Elgiganten eller at de sidste godkendelser liiiiiige er på trapperne. Vi får selv fået afvide af ham der har solgt os køkkenet at han har snakket med salgschefen af epoq om forløbet og han (chefen) sagde at der inden for få dage ville ske noget…. Det er flere uger siden hvis ikke snart 2 måneder siden.

Det er altid os der skal henvende os for at få gang i processen, og vi bliver altid spist af med latterlig dårlige undskyldninger.
Vi snakkede med en for 2 dage siden fra deres kundeservice som også syntes processen var trukket alt for langt, og at vi burde få kompensation - 100 % endnu en kæmpe fed løgn.

IGEN! HOLD JER LANGT VÆK.

17 ottobre 2025

Hej Anne,

Tak for at anmelde os her på Trustpilot.

Det ærgrer mig naturligvis meget, at læse om din oplevelse i forbindelse med køb af køkken hos os. Det er naturligvis ikke optimalt, at du har haft flere problemer med det, og at din sag endnu ikke er afsluttet.

Vi vil meget gerne tage et nærmere kig på sin sag. For at kunne gøre dette, skal vi blot bruge et ordrenummer på ordren. Du er derfor velkommen til, at fremsende dit ordrenummer, samt et link til denne anmeldelse på Social.ccc@Elgiganten.dk. Så sørger vi for, at undersøge sagen nærmere.

Du ønskes en god dag!

Uacceptabel behandling og dårlig kommunikation – Elgiganten/Epoq Køkken

Vi bestilte hos Elgiganten i Glostrup et specialfremstillet Epoq køkken til vores bryggers, inklusiv betalt indbæring til kælderen. Leveringen skulle være sket for over en måned siden, men blev afvist gentagne gange af chaufføren, fordi der ikke var lagt afdækning på gulvet – selvom rummet var en byggeplads, og afdækning derfor både var unødvendig og uhensigtsmæssig.

Trods gentagne henvendelser til både Epoq Service og Elgiganten blev vi mødt med tavshed og afvisninger. Først efter at jeg skrev en længere, formel klage til køkkenkonsulenten, Epoq Service og Presseafdelingen, blev der pludselig “gjort en undtagelse” – uden nogen forklaring. To dage efter blev køkkenelementerne problemfrit båret ned i kælderen uden afdækning, præcis som vi havde sagt fra starten.

Vi har derfor spildt over en måneds tid og håndværkerplaner på grund af interne misforståelser og manglende kommunikation fra Elgiganten/Epoq. Ingen har tilbudt erstatning eller blot en undskyldning.

Det er uacceptabelt, at kunder skal bruge så meget tid og energi på at få leveret en vare, de allerede har betalt for.
Jeg kan ikke anbefale Elgiganten eller Epoq Køkken.

16 ottobre 2025

Hej Poul,

Tak for at anmelde os her på Trustpilot.

Det ærgrer mig at læse, at du ikke er tilfreds med din oplevelse, omkring levering af dit køkken.

Det er korrekt, at der under normale omstændigheder skal være dækker af, før at vi kan levere. Dette er for at undgå, at lave skade på gulvet.

Vores logistikafdeling har i din sag, valgt at gøre en undtagelse, ved at levere selvom der ikke er dækket af. Vi kommer derfor ikke til, at kunnen tilbyde en kompensationen, da det er normalt er et krav, at der skal være dækket af.

Du ønskes en god dag!

Dårlig service og solgt det stik modsatte af, hvad jeg bad om

Jeg laver dette skriv nu da det koster mig både tid og penge.

Dårlig service og solgt det stik modsatte af, hvad jeg bad om

Jeg købte en opvaskemaskine hos Elgiganten den 20. juni 2025. Allerede fra start gjorde jeg meget tydeligt over for sælgeren, hvad jeg ønskede:

Nem vedligeholdelse, især filteret

Ikke en bestikskuffe i toppen (jeg sagde direkte, at jeg ikke ønskede den, fordi det tager for lang tid at fylde)

At maskinen skulle være nem at betjene, når man har børn i hjemmet

Alligevel blev jeg solgt det stik modsatte. Jeg fik en model med et ekstremt følsomt touchpanel, som tænder og slukker bare man står og laver mad foran den. Jeg fik en bestikskuffe, som jeg specifikt frabad mig. Og maskinen er på ingen måde nem at vedligeholde eller rengøre.

Jeg forsøgte at gøre brug af Elgigantens returret. Som medlem har man 50 dages returret, og ellers 30 dage. Desværre ramte jeg 70 dage, da jeg valgte at skrive den første mail til Elgiganten – altså kun 10 dage for sent. Det er ekstremt surt, for årsagen var, at jeg stod midt i flytte- og renoveringskaos, samtidig med at jeg har børn, hvoraf den ene mistrives i stor stil. Mit overskud til at rette op på Elgigantens fejl var derfor meget begrænset. Jeg synes ikke, det er fair, at Elgiganten ikke kan se situationen fra min side.

At falde udenfor med bare 10 dage føles virkelig urimeligt, især når man som kunde har gjort tydeligt, hvad man ønsker, og alligevel er blevet solgt det modsatte.

Jeg har skrevet til Elgiganten adskillige gange – første gang den 15. september, fulgt op flere gange, uden svar. Først da jeg fysisk mødte op i butikken og derefter ringede, lykkedes det at få oprettet en sag, hvor en tekniker nu skal komme ud.

Og det er sådan set fint nok, at en tekniker skal komme ud. Men det ændrer ikke på, at jeg står med en maskine, jeg ikke ønsker. Mit problem er ikke kun, at den ikke vasker ordentligt rent – men at jeg blev solgt en maskine, jeg på forhånd havde frabedt mig. Det kan ingen reparation ændre på. Allerede efter tredje gang, jeg brugte maskinen, kunne jeg se, at den vaskede beskidt op, og jeg forsøgte at overbevise mig selv om, at det nok var mig, der gjorde noget forkert. Men nej – problemet ligger i selve maskinen.

Derudover er deres kundeservice ekstremt ringe. Mailbeskeder bliver ignoreret i ugevis, selvom de selv lover svar inden for 48 timer. Jeg har brugt ufattelig meget tid og energi på at få hjælp – og har stadig ikke fået en løsning.

Og så vil jeg gerne pointere: Vi er kæmpestore kunder hos Elgiganten. Vi køber alt indenfor elektronik, hårde hvidevarer og køkken hos dem – og vi har lagt rigtig mange penge i deres butik. Selv hvis de tager denne maskine retur, skal jeg stadig købe en ny opvaskemaskine, som bliver dyrere end den nuværende. Det betyder, at de kun vil tjene endnu flere penge på mig i sidste ende. Derfor er det mig helt uforståeligt, at de ikke har interesse i at hjælpe en loyal kunde i en så oplagt sag.

Jeg føler mig dårligt behandlet, både i forhold til selve salget og den manglende service bagefter.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at for at rengøre maskinen inde i, skal man skrue noget af, som sidder fast. Og inde bagi der ligger der så en helvedes masse skidt og møg. Det er simpelthen ikke i orden. Når jeg står og siger til sælgeren, at jeg har dårlig ryg, og at det derfor skal være nemt at rengøre, så er det helt uacceptabelt, at jeg bliver solgt en maskine, hvor man skal skrue ting af for at komme til.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg som forbruger har 2 års reklamationsret på opvaskemaskiner. Maskinen jeg har modtaget, lever ikke op til de lovede egenskaber, og jeg ønsker derfor en løsning i henhold til reklamationsretten.

15 settembre 2025

Hej Sussi,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os.

Jeg beklager, at du har oplevet manglende svar på dine henvendelser til vores hovedmail, og at sagens forløb ikke har levet op til dine forventninger.

Vi er opmærksomme på den forlængede svartid og arbejder målrettet på at forbedre vores responstid, så vi fremadrettet kan besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

Jeg vil meget gerne undersøge din sag nærmere, men for at kunne gøre dette har jeg brug for yderligere oplysninger – enten et servicenummer eller det telefonnummer, som er tilknyttet sagen.

Du er meget velkommen til at opdatere din anmeldelse med disse oplysninger. Alternativt kan du sende dem direkte til os på social.ccc@elgiganten.dk, hvor vi har mulighed for at behandle din henvendelse hurtigere.

Jeg ønsker dig en god weekend!

Elgigantens Kundecenter

Elgiganten snyder deres kunder!!!!

Elgiganten lever ikke op til deres reklame om prismatch! Jeg blev snydt til at betale meget mere for et køkken vi havde fået tilbudt billigere et andet sted. Da vi modtog køkkenet var det præcis som det billigere sted. Vi har forsøgt at kontakte dem i over en måned hvor vi bar bliver kastet rundt med, og vi bliver lovet at blive ringet op hvilket ike sker. ALDRIG DERFRA IGEN!!

1 luglio 2025

Hej

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er naturligvis meget beklageligt at høre om dit forløb, og jeg kan godt forstå din frustration, hvis du oplever, at vores prismatch ikke er blevet overholdt, og at du efterfølgende ikke har fået den opfølgning, du er blevet lovet.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og se, hvad der er sket, vil jeg bede dig sende os dit ordrenummer samt et link til din anmeldelse på social.ccc@elgiganten.dk. Så tager vi straks et nærmere kig på sagen.

Jeg ønsker dig en god søndag!

Kompetent sælger Per H fra Epoq Fields

Vi købte et køkken + bordplade hos Epoq i field’s - hos Per H.
Alt går super til, det bordplade firma der skulle levere og montere bordpladen, er svære at få en aftale med.
Jeg tager så fat i Per igen, og Wupti så fik jeg en tid til op måling, og har nu her ret hurtigt efter fået monteret min bordplade.
Per har været der for os hele vejen, hvilket er super sjældent hos sælgere
Næste gang tøver vi i hvert fald ikke med at tage fat i Per igen!

11 settembre 2025

SERVIC-CIRKUS

Helle processen Købt Hvidevarer hos jer, da der så er opstået problemer med Emhætten er det næsten umuligt at komme i kontakt med Elgiganten, ventetiden på Servictelefonen er enorm lange når man så endeligt kommer igen for man forkerte telefonnr.: og oplysninger og man bliver stillet om til den rigtige afdeling ELGIGANTEN og so starter rumlen forfra da jeg så kom igennem til Epop kunne Servicemedarbejder meddele mig "forkert afdeling jeg siller dig videre"" ELGIGANTEN" so der er plads til en LILLE BITTE FORBEDERING

15 agosto 2025

Hej Erwin,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at du tidligere har skrevet til os om samme oplevelse, og vi har allerede svaret dig dér. For at undgå, at du skal starte forfra, vil vi derfor henvise til det svar, hvor vi opfordrede dig til at sende dine oplysninger direkte til social.ccc@elgiganten.dk. På den måde kan vi sikre, at din sag bliver håndteret korrekt og prioriteret hurtigst muligt.

Vi beklager endnu en gang den frustration, du har oplevet, og vi håber, du vil tage imod vores tilbud om hjælp, så vi kan finde en løsning for dig.

Elgigantens Kundecenter

Jeg venter still til at blive kontaktet…

Jeg venter still til at blive kontaktet fra dem. Jeg har e 4 fejl fra 10 fag siden. Jeg er træt at sende bilede og e-mail og få ikke svar tilbage. Useriøst service.

21 agosto 2025

Hej Marius,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg beklager naturligvis mange gange, at du endnu ikke har modtaget en opdatering fra værkstedet i forbindelse med servicebestillingen. Det er ikke den opfølgning, vi ønsker, vores kunder skal opleve.

Jeg har nu rettet direkte henvendelse til værkstedet for at få en status på sagen, og vi vil sørge for at holde dig opdateret, så snart vi modtager svar.

Du ønskes en god weekend!

Den dårligste service

Den dårligste service
Det kan ikke anbefales at handle køkken i Epoq. Kvaliteten er rigtig god og sælger fin. Men når noget går galt er der absolut ingen hjælp. Vi har nu ventet snart 2 måneder på en bordplade som de stadig ikke kan svare hvornår kommer.
Nu er det en bordplade til knapt 45.000kr så vil man da håbe man bare kunne få lidt svar. Så siger vi, at vi forventer lidt kompensation det bliver blankt afvist. Vi har jo ikke et køkken vi kan bruge, så en masse dyr mad bliver jo spist.
Så tænker du at handle her, så lad være !

8 agosto 2025

Hej Bo,

Tak for at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at læse, at du har ventet 2 måneder på din bordplade, og at du ikke føler at du kan få svar på, hvornår din bordplade ankommer.

Vi vil meget gerne tage et nærmere kig på din sag, hvorfor du meget gerne må fremsende dit ordrenummer på Social.ccc@Elgiganten.dk.

Du ønskes en god weekend!

Super god service hos Morten i Glostrup

Købte bryggers ved Morten i Elgiganten i Glostrup, det var en meget positiv oplevelse. Bryggerset er blevet mega lækkert og vi blev hjulpet fra start til slut. Kan kun anbefale Morten fra Epoq i Glostrup til jeres næste projekt.

21 aprile 2025

Hej Rene,

Mange tak for at dele din oplevelse med os.

Hvor er det fantastisk at høre du har været glad for processen og resultatet af det bryggers du har købt af vores kollega Morten fra Glostrup afdelingen.

Jeg sørger for at han bliver hyldet af hans kollegaer i butikken med dine fine ord.

Rigtig god dag.

Elgigantens Kundecenter

Super fin service og vi er meget…

Super fin service og vi er meget tilfredse med vores nye køkken. God kvalitet på elementer og fin rådgivning til indretning. Eneste minus er den store indpakning, for selv mindre eftersendelser.

14 giugno 2025

Hej Denis.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, I har været tilfredse med kvaliteten og rådgivningen fra os.

Det er en god feedback ift. emballage, der selvfølgelig er noget vi kan forbedre i fremtiden.

Jeg takker igen for at dele jeres oplevelse med os her og ønsker jer en god aften.

David
Elgigantens kundecenter

Sofie har guidet og hjulpet os til UG hele vejen.

Jeres medarbejder Sofie har guidet, rådgivet og hjulpet os hele vejen, med en professionalisme og smil på læben som mange kunne lære af. Sagen har kørt on/off i perioden 31.01.2025-01.07.2025 hvor Sofie har svaret prompte på vores uendelige mange spørgsmål. Utrolig god service. TAK Sofie.

31 gennaio 2025

Hej Danny,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os virkelig at høre, at Sofie har ydet en service, der har bidraget positivt til jeres køkkenkøb. Vi sætter stor pris på din anerkendelse.

Vi vil meget gerne videreformidle din ros til Sofie. Da vi har flere medarbejdere med dette navn, vil vi dog høre, om du har mulighed for at oplyse, hvilken butik oplevelsen relaterer sig til, eller eventuelt oplyse et ordrenummer. På den måde kan vi sikre, at den rette Sofie modtager den velfortjente anerkendelse.

Du er meget velkommen til at sende oplysningerne til os på social.ccc@elgiganten.dk, ved lejlighed.

Elgigantens kundecenter