Elevana

Valutata 1 stelle su 5

Bij dit bedrijf loafers besteld - het hele logistieke proces loopt via een chinese track&trace pagina, en zoals bij andere ervaringen hier is het pakket dan 'ineens' op een postkantoor. Verpakt als... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Loafers besteld, duurde lang voordat ze geleverd werden. Ze moeten retour ivm onjuiste maat maar krijg vage mails met hoge retourkosten, milieuonvriendelijk dus niet te retourneren. Voel mij flink bel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs een paar sportleggings aangeschaft en ik ben er helemaal weg van! Deze leggings zijn niet alleen stijlvol, maar ook super comfortabel. Het materiaal is ademend en stretchy, waardoor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di forniture elettriche
  3. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Wij als Elevana hebben een duidelijk doel: klanten de beste winkelervaring bieden. Met een breed assortiment streven we naar kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende service. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen!

Estafa total

Estafa total. Nada que ver lo que anuncian con lo que recibes. Y si pides el reembolso de lo que has pagado, solo te devuelven el 20%, una miseria.

2 ottobre 2025

Slechtste Elevana

Beste, ook ik ben helaas alles behalve tevreden met Elevana. Heb een maand of 3 inmiddels twee paar loafers besteld van echte waardeloze kwaliteit. Wilde ze retour sturen en komen ook bij mij met het hele kutverhaal over CO2 uitstoot en verversen van de aarde…. Bla bla bla , dus liever niet retourneren zeggen ze. Ik wil het niet, wil het gewoon terugsturen naar waar het hoort. Toen een adres in China gekregen waar het naartoe moet wat een godsvermogen gaat kosten. Retour is nog duurder dan het pakket zelf. Wat denk je zelf….!
Na heel wat reviews te hebben gelezen op trustpilot wordt er een alternatief geboden naar een adres in NL. contact met Elevana geprobeerd te maken maar ze geven geen gehoor. Kan dus niks terugsturen. Reageer gewoon en laat het me terugsturen naar Amersfoort waar de andere mensen het ook naartoe sturen.
Doe niet zo ontzettend triest en regel je zaken en daarmee bedoel ik niet, laat je klanten het maar China sturen.
Ik heb niks betaald en betaal zeker geen vermogen om het te retourneren naar China. Het loopt via Klarna dus er komt vanzelf wel een oplossing. Ik heb geduld, betaal niet voor dure kosten.
Bied me gewoon de oplossing.
Voor iedereen die denkt ik koop wat moois bij Elevana….doe dit niet. Nu niet nooit niet. Je wordt keihard genaaid. Eerst met je bestelling en als je er vanaf wilt met de retourkosten. Mocht je toch een zwak moment hebben en met teveel drank iets heel per ongeluk hebben besteld…..sterkte, je zal het nodig hebben! Niet doen, niet doen, niet doen, niet doen, niet doen, niet doen…. Oh, niet doen.

20 maggio 2025

Deze mensen zijn oplichters

Deze mensen zijn oplichters, ze beantwoorden uw mails niet, proberen te voorkomen dat je items wil retourneren. Eenmaal je de retour hebt verstuurd, verwerken ze deze niet waardoor de rekening open blijft staan. Zeer slechte kwaliteit van producten. Oplichters......

2 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters en de slechtste website om…

Oplichters en de slechtste website om iets te bestellen!
Wat een stel oplichters – ze doen aan dropshipping vanuit China! De schoenen en producten zijn van de allerlaagste kwaliteit en lijken totaal niet op de foto’s op de website. Maar het ergste is nog de retour- en terugbetalingsprocedure: een regelrechte scam. Als je je geld terugvraagt, doen ze er alles aan om je te ontmoedigen het product terug te sturen, zodat je geen geld terugkrijgt.

Bestel hier NOOIT! Je zult er spijt van krijgen. Ik ben mijn geld kwijtgeraakt aan waardeloze producten en een vreselijke service. Pure oplichting!

8 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Koop hier echt nooit wat

Koop hier echt nooit wat , besteld en betaald met Klarna zou je denken nou dan zit je safe . Totaal niet dus !!! Geven geen retour mogelijkheid tot je de retour optie bij Klarna uit hebt gezet . Dan krijg je na veel vragen en zeuren een adres

Mies van der Rohe-Erf 10
3822 VH Amersfoort
Nederland

Dit is een privé adres in een woonwijk .
Nou je verwacht het al nadat ze de retour hebben ontvangen het bericht , de 14 dagen zijn verlopen 😂 ja logisch als je geen optie bied !

Conclusie koop hier NOOIT los van dat het Chinese troep is ook nog eens waardeloze service . Van mij zijn ze nog
Niet af !!!

16 maggio 2025

Zeker nooit iets kopen

Zeker nooit iets kopen! Alles terug gestuurd maar doen heel lastig om terug te nemen, antwoorden niet of te laat. Is puur bedrog! Nog meer reviews te lezen op elevanederland zag ik. Daar zijn de reviens nog veel erger!

5 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hier schoenen besteld welke te klein…

Hier schoenen besteld welke te klein zijn. Gevraagd of ik deze kon retourneren. Helaas buiten de termijn van 14 dagen geretourneerd maar dit had ik Sanne Buitink ook aangegeven. Daar reageerde ze niet op dus teruggestuurd.
Nu krijg ik mijn geld niet terug en ook ben ik de schoenen kwijt. Op dit moment nog steeds geen reactie van Sanne Buitink gehad ondanks mijn mailtjes aan haar.
Hier niet bestellen!

4 giugno 2025

Zeer slechte kwaliteit uit China

Zeer slechte kwaliteit uit China. De website meld dat de schoenen ‘direct vanaf de leverancier worden geleverd’ - ja precies met een Chinees tracking nummer… thuis blijkt de kwaliteit zeer slecht. De zool is van een licht soort piepschuim 😵 Na mijn vraag om retour te sturen kon ik direct nog 2 paar gratis krijgen 🤣 niet gedaan en retour gestuurd, ok wel netjes mijn geld teruggestort gekregen. Mijn advies, NIET DOEN.
Dit is een persoonlijke ervaring van 2 weken geleden.

15 maggio 2025

slechte klantenservice

wat een slecht bedrijf,order ontvangen, 2x paar schoenen,leest veel te small, tot 3x om retouradres gevraagd, krijg alleen maar verhalen over klanten die er oplopen en dan terugsturen, vroeg alleen om retouradres, kortom 5 dagen verder uiteindelijk retouradres ontvangen, aangetekend retour gestuurd naar china, daar is het warenhuis waar ze vanaf nemen, of ik ze toch nog voor 30% wilde kopen, hoezo ze passen niet!!! dus mensen denk goed na alvorens je een bestelling plaatst

24 maggio 2025

Misleiding? Dropshipping & waardeloze kwaliteit

Ik heb 3 paar loafers besteld, waarbij het afgedaan wordt met "centraal logistiek magazijn" en het puur dropshipping blijkt te zijn. Het doet zich voor als een Nederlands bedrijf maar meer dan een matige website en social media ads is het niet. De schoenen werden na enkele weken bezorgd, met tot mijn spijt erg matige kwaliteit maar ook de pasvorm die niet goed is. Retourneren kost tussen de 20 en 60 euro of je mag ze houden en krijg je 20% van je betaling terug. ONGELOOFLIJK!

Bedankt voor je e-mail, wat vervelend om te horen dat je bestelde artikel(en) niet zijn zoals je had verwacht.

Ruilen en/of retourneren is natuurlijk geen probleem, dit kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je artikel(en). Zoals aangegeven op onze website bieden wij geen gratis retourservice, wij hebben ook geen warenhuis in Europa, wij werken alleen met ons warenhuis in China.

. We hechten waarde aan ons eco-proces, zoals aangegeven op onze website, daarom hebben we gekozen voor 1 centraal warenhuis in de buurt van onze leverancier.

Omdat we maar één magazijn ter wereld hebben, kunnen we retourzendingen alleen via dat magazijn verwerken. Retourneren naar een ander adres kan leiden tot vernietiging van je pakket en is niet voldoende voor restitutie van je bestelling. Houd er rekening mee dat de retourkosten beginnen bij een minimumbedrag van €19.99,- en kunnen oplopen tot €59.99. Dat hangt van het gewicht af.

Communicatie als volgt:
Beste...
Als dat geen optie voor je is, bieden we ook het volgende aan: Omdat we gezien de uitstoot van het ecologische proces (CO2) retourneren liever vermijden, kun je je artikelen dan gewoon houden en hoef je niets terug te sturen. (Voor elke 3 bestellingen planten we een boom in de wereld). Hier kunnen we dan (20%) van de totale waarde van je bestelling afschrijven van je betaalmethode. (Klarna, Paypal of CreditCard) Dan kun je het artikel bijvoorbeeld aan vrienden of familie geven. We hopen op uw begrip en ik hoop dit snel samen met u op te lossen.

Daarnaast willen we je ook eerlijk laten weten dat we steeds vaker te maken krijgen met misbruik van het retourbeleid. Er zijn helaas klanten die bijvoorbeeld schoenen bestellen voor een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, deze slechts één keer dragen en daarna retourneren. Dit soort gebruik is niet eerlijk tegenover andere klanten en zorgt voor veel extra kosten en verspilling, wat we juist proberen te voorkomen met ons eco-beleid.

Met vriendelijke groet, team Elevana

26 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Misleidend, ontransparant en klantonvriendelijk – koop hier niet!

Ik raad iedereen ten zeerste af om iets te bestellen bij Elevana. Wat op het eerste gezicht een professionele webshop lijkt, blijkt bij nader inzien een misleidende constructie waarbij je als klant volledig aan je lot wordt overgelaten.

Er is geen duidelijk retourproces, en retourneren kost tussen de €19,99 en €59,99 (!) – iets wat pas ná je bestelling terloops wordt vermeld. Ze presenteren zichzelf alsof ze een winkel hebben, maar in werkelijkheid komt alles direct uit een fabriek, zonder enig fatsoenlijk contactpunt of service.

Wat mij betreft is dit op het randje van oplichting: onduidelijke voorwaarden, valse indruk van professionaliteit, en onrealistische retourkosten. Je betaalt de prijs van een luxe merk, maar krijgt de service van een dropshipper zonder verantwoordelijkheid.

Dit soort bedrijven horen niet thuis op de Europese markt. Koop hier niet – je bespaart jezelf veel frustratie.

26 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più