Naar aanleiding van een " Laura star Smart U " aankoop had ik na 4 uur strijken reeds bruine vlekken. Bij terugkeer naar de winkel werd ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Patrick.Resul... Leggi di più
Onlangs heb ik bij Elektro Taelman in Kortrijk een Panasonic tv gekocht. Vanwege mijn handicap had ik wat extra en speciale hulp nodig om optimaal van de televisie te kunnen genieten. Waar andere wi... Leggi di più
Super service én heel vriendelijk personeel! Zowel in de winkel als aan de kassa!!! Een echte aanrader!
Vanuit Nederland Bij Taelman Home in België een Loewe radio via de website besteld. De volgende dag werd deze al op de post gedaan. De radio werd extra goed verpakt zodat deze bij transport geen scha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Grossista di elettrodomestici e apparecchiature elettriche
- anche in
- Gestore di telefonia mobile
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di televisioni
Scritti dall'azienda
Bij Taelman Home bent u terecht voor veel meer dan alleen elektro. Ontdek ons ruime aanbod huishoudtoestellen en entertainmentelektronica, een uitgebreide BBQ-afdeling met topmerken, een inspirerende outdoor zone en een gezellige cooking-afdeling vol kookbeleving. Daarnaast ontwerpen we ook prachtige keukens op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Alles voor wonen, koken, genieten en beleven onder één dak!
't Hoge 52, 8500, Kortrijk, Belgio
- info@taelmanhome.be
- elektrotaelman.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Taelman Home
Zeer vriendelijke bediening in de…
Zeer vriendelijke bediening in de winkel. Ook de demo-avond meegemaakt van Weber. Het was interessant en heel gemoedelijk. Heel duidelijke uitleg gekregen over de bbq, maar vooral veel recepten ideeën. Heel leerrijk!

Risposta di Taelman Home
Vanuit Nederland Bij Taelman Home in België een Loewe radio gekocht.
De volgende dag werd deze al op de post gedaan. De radio werd extra goed verpakt zodat deze bij transport geen schade op zou lopen. Er werden geen verzendkosten in rekening gebracht terwijl de radio bij Taelman Home ruim €100,- goedkoper was dan het goedkoopste adres in Nederland.

Behulpzaam
Behulpzaam, vriendelijk onthaal. Helpen zoeken naar oplossing. Volgen dossier op.

workshop Weber
Gisteren deelgenomen aan de workshop van Weber; het overtrof al mijn verwachtingen en zeker voor herhaling vatbaar; smaakt naar meer!

Risposta di Taelman Home
Ik help zeer goede hulp gekregen via…
Ik help zeer goede hulp gekregen via e-mail van Frank, met gebalde instellingen

Risposta di Taelman Home
er is maar een iemand die werk bij alle…
er is maar een iemand die werk bij alle kassa’s je moet heel erg lang wachten

Risposta di Taelman Home
Bij de aankoop van een nieuwe GSM en…
Bij de aankoop van een nieuwe GSM en het overzetten van de apps, ben ik zeer professioneel geholpen geweest door Athichai.

Risposta di Taelman Home
Superbedankt voor jullie geduld en…
Superbedankt voor jullie geduld en snelle service! Dank jullie wel Katrien, Sylvie, Karel en de gsm hersteller om mij allemaal zo goed en snel te helpen.

Risposta di Taelman Home
Nuttige tip gekregen om Telenet…
Nuttige tip gekregen om Telenet afstandsbediening te gebruiken voor volumecontrole van aangesloten versterker.

Uitleg was perfect
Uitleg was perfect. Ik zou verloren kosten gedaan hebben moest ik de professionele uitleg niet gevolgd hebben.
Bedankt daarvoor

Risposta di Taelman Home
De zeer goede ontvangst heel…
De zeer goede ontvangst heel vriendelijk maar vooral zeer behulpzaam
Zelfs bij 2x terugkeren om uitleg werd ik ongelooflijk goed behandeld.
Een proficiat voor de instelling en zeker aan te bevelen .

Tres bonne communication avec Frank
Tres bonne communication avec Frank , achat d une tv oled via leur site , du paiement a la livraison le suivi est top , Frank est tres reactif et parle francais , je recommande

Super service!
Altijd goed ontvangen, heel vriendelijk personeel in het algemeen met in het bijzonder Patrick die ons altijd top advies geeft en luistert naar onze wensen. We blijven hier terugkomen, want als het goed is, is het goed.

Risposta di Taelman Home
Top bedrijf met zeer goede en…
Top bedrijf met zeer goede en vriendelijke verkopers. Altijd paraat om problemen op te lossen.

Risposta di Taelman Home
Het personeel was geweldig en de…
Het personeel was geweldig en de variatie aan producten was uiterst bevredigend. Een echte high-end ervaring van begin tot eind. 5 sterren voor Taelman — absoluut een aanrader!

goede en vriendelijke ontvangst
goede en vriendelijke ontvangst. Luisterbereidheid en samen kijken naar hoe het beter kan en tot een commerciële oplossing aangeboden.Zeer klantvriendelijk. Top om hier te komen…