Køb ikke noget fra dette svindler firma! Stadig ingen respons trods gentagne forsøg på at reklamere for fejl på deres produkt. Deres Home Nordic model er ikke 5 potter p#s værd, man kan lige så g... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er glad for produktet, men produktbeskrivelsen på hjemmesiden og kundeservice er mangelfuld. Da jeg kontaktede kundeservice med opklarende spørgsmål til produktet, fik jeg delvist svar indenfor et... Leggi di più
Beställde en ProGun Massagepistol som var glapp i batterifästet dvs den stängdes av hela tiden. Tog kontakt med kundtjänst och efter en snabb och kort konversation fick jag en ny skickade till mig👍 s... Leggi di più
Vores Kyvol AF700 7.2L Smart Airfryer - CrispMaster 360° overrasker positivt, selv om den ikke virker meget anderledes end vores "billigere model Coop Epic Airfryer". Kyvol blev få dage efter nedsat m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kvalitetsvare til de elektronik glade mennesker. Vi tilbyder et bredt udvalg af smarte elektroniske varer samt masser af tilbehør. Vores historie: Fokus på at levere lave priser, høj kvalitet og hurtig levering! Vi tilbyder et bredt udvalg af smarte elektroniske varer samt masser af tilbehør. Vi har +100.000 kunder i Skandinavien og et lager på adressen: Normal Prinsessens Kvarter 1 A, 7000 Fredericia, Danmark for at kunne levere til dig så hurtig som muligt. Vi er et Norsk ejet selskab med registreret navn og adresse: Ecom Norge AS, Dalavegen 1, 6856 Sogndal, Norge, Org.nr: 922 348 154. Ecom Norge AS driver også netbutikkerne elektronik.se i Sverige og premiumtek.no i Norge. Vores fokus er på at kunne levere lave priser, høj kvalitet og hurtig levering! Levering og fortrydelsesret: Vi prøver altid at gøre det så let for dig at handle hos os. Derfor tilbyder vi 60 dages fortrydelsesret på alle vores produkter. Derudover kan du forvente en leveringstid på 1-3 dage og du får så ment også gratis fragt ved køb over 499 kr. Bestiller du også inden kl 14 bliver din pakke leveret samme dag.
Informazioni di contatto
Normal Prinsessens Kvarter 1 A, 7000, Fredericia, Danimarca
- support@elektronik.dk
- elektronik.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Sundere madlavning gjort nemt
Elektronik.dk solgte mig en fantastik airfryer. Jeg kan nu nyde mindre fedtede versioner af mine yndlings stege retter. Kurven er stor, og rengøring er en leg. Jeg kan stærkt anbefale den til alle, der vil spise sundt uden at gå på kompromis med smagen.
De er til at lukke op og 💩i
De er til at lukke op og 💩i
Man køber en Airfryer de hævet penge men ingen Airfryer og det var den 3/10 2023 har ikke fået nogen Airfryer 👎eller penge som jeg rigtig gerne vil have igen 🤬😡💥💣
Hurtig og effektiv levering 👍 det kan…
Hurtig og effektiv levering 👍 det kan vi lide 😊
Godt køb
Godt køb! Når som køber skulle i oplyste om grundpakken der skal købes til maskinen.
John
Der mangler en rist
Der mangler en rist, så jeg kan ikke bruge den
Den er købt den 11-3 har skrevet mange gange få
At få den . Har prøvet at sende den retur for at få en ny det koster 600,00 kr . Så hvad skal jeg gøre .
Mangler opskrifter på dansk
Kan absolut ikke anbefale at handle med…
Kan absolut ikke anbefale at handle med Elektronik.dk. Jeg har siden jul forsøgt at returnere en airfryer og få mine penge retur. To gange har jeg sendt airfryeren retur og lige nu har jeg intet hørt i flere måneder. Jeg er desværre ikke den eneste, der er blevet snydt - både min søster og bror har haft de samme problemer med ikke at få pengene retur. Total bondefangeri.
Købte en airfryer tilbage i November
Købte en airfryer tilbage i November. Kyvol Premium Smart Air FryeDet, der var 1-2 dages leveringstid det tog lang tid før den kom.
14 dage senere begyndt belægningen at skalle af i skuffen. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice, men de svare ikke på noget som helst.
Så undlad at handle her og gå uden om Kyvol airfryer, totalt useriøst svindler firma, håber der er nogen der sætter en stopper for deres firma drift i DK
Godt tilfreds 👍
Har indtil videre fungeret…
Har indtil videre fungeret upåklageligt. Er dog utilfreds med at der ikke er en ordentlig brugsanvisning på dansk. En blanding af nordisk sprog. Troede der skulle være dansk brugsanvisning når man sælger i Danmark.
Eledig kundeservice!!!
Eledig kundeservice!!!
De er ikke til at komme i kontakt med, der sendes autosvar, svarer ikke på spørgsmålene, køber en ordre, de sender i to pakker, hvilket også fordyrer returnering, og ville samtidig gerne vide om man kan returnere til det danske lager i Fredericia, 🤨🧐hvilket koster 90kr pr.pakke og skal det til Sverige 125kr pr. Pakke.
Ikke et sted jeg handler mere
Den er ok
Den er ok - men købte 2 (en ven ville også have en. Men bakkede ud pga. Økonomi) så nu har jeg 2 og det er MEGET besværligt at returnere den anden som ikke er pakket ud. Kan i beskrive proceduren for hvad jeg skal gøre?
Samme som mange andre
Samme som mange andre..
Vil returnere en vare som fortrudt.
Vi vil i kontakt med kundeservice, men der er ingen som svarer har prøvet i 4 uger nu, ringede på det oplyste telefonnummer, men fik en svensk dame som sagde at vi skulle kontakte det firma vi købte varen ved, selv om det er det samme sted på www.
De siger vi selv skal betale for retur. Men i deres bestemmelser står der at vi er VELKOMMEN til og betale for det…
Men de svarer ikke på mail…
Så køb ikke noget her, med mindre du er 100% sikker på at du vil beholde din vare eller at den aldrig går i stykker….
Mit råd er. Find et andet sted…
Hurtig afsendelse og levering.
Købte en airfryer tilbage i November
Købte en airfryer tilbage i November. Det tog lang tid før den kom. Det er en ting.
Nu er belægningen begyndt at skalle af i skuffen. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice på alle platforme, men de svare ikke på noget som helst.
Så tænk jer om inden i køber her
Fortrød
Fortrød. Med det samme 1/marts 2024
Jeg har sendt retur først til Fredericia, den kom retur, derefter til Sverige.
Fortrød afventer stadig pengene retur.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.